Diyanet açıkladı.aşk büyüsü yapan büyük günahkar oluyormuş.yani dinden çıkmıyormuş.allah onu dinden çıkarmıyormuş.sadece büyük günahkar oluyormuşsun.dinden çıkmak için ya allaha şirk koşmak ya da allahı ya da allahın kurallarını ya da kurandan hükümleri yani islamla ilgili hükümleri reddetmek gerekiyormuş.bunların dışında kimse dinden çıkmaz.sadece cehennemde cezanı çekip cennete girersin o kadar.artık gönül rahatlığıyla korkmadan aşk büyüsü yaptırabilirsiniz.sevdiğiniz kız varsa durmayın hemen bir medyum bulup kendinize aşık edin.bende yaptırmayı düşünüyorum.aşk bu hayattaki en güzel en büyük duygulardan biridir.doyasıya yaşayın.saçma sapan büyü yapan dinden çıkar diyen hocalar yüzünden aşktan mahrum kalmayın.aşk büyüsünün ve büyünün dinden çıkarmadığına dair kaynak; DiyanetTVyoutube En yeni içerikler ve güncel videolar için kanalımıza abone olmayı unutmayın.
Kanalımıza Abone Olmak İçin: https://www.youtube.com/user/diyanettv?sub_confirmation=1&feature=iv&src_vid=Pw6SPinr1CU&annotation_id=annotation_2140645055
►Web Sitemiz http://www.diyanet.tv
►Facebook http://www.fb.com/diyanettv
►Twitter http://www.twitter.com/diyanettv
►Instagram : http://instagram.com/diyanettv https://www.youtube.com/watch?v=EjtXlExYUj0 |
Aşk büyüsü yapmak dinden çıkarmıyormuş gönül rahatlığıyla büyü yapın ve sevdiğiniz kızı alın
-
-
Aşk denen dangalakça duyguyu tamamen imha ettim kimseye karşı bir şey hissetmiyorum yıllardır çok büyük faydasını görüyorum bunun
-
o zaman niye aşk için "aşk bir sudur iç iç kudur" diyorlar?
-
ee benim dediğimi doğruluyor işte erkeği en savunmasız bırakan en aciz duruma düşüren bir duygudur
-
niye aciz duruma düşürsün ki?
-
up.
-
Ehl-i Sünnet'in kaidelerine göre büyü yapan mümin günahkar bir mümin olur. Ancak ben itikadi konularda Mutezile'nin en radikal pozisyonunda olduğum için kişinin büyük günah işlemesi bırakın onu el menzile beyne'l menzileteyn'e yerleştirmeyi, bırakın fasık olmayı, o kişi kafirlerin en büyüğü olur. Allah'a iman etmiş, Resulünü tanımış bir müminin suçsuz birini öldürmesi gibi büyük günahlar onu kafir yapar. Büyü diye bir şeyin geçerliliği yoktur. Cahil cuhela işidir. Ancak büyü de niyetler önemli olduğu için büyü yaptıran kişi de kafir olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 27 Temmuz 2024; 17:55:8 > -
hayır sen nasıl hocasın hiçbir şey bildiğin yok konuşuyorsun.büyük günahlar ve büyü kafir yapmaz.sadece büyük günahkar olarak ölürsün.büyük günahlar kişiyi kafir yapmıyor.eğer büyük günahlar kafir yapsaydı dünyada bir tane bile müslüman kalmazdı.büyü diye birşey vardır ve kurandada geçer.büyü kuranda geçtiği için büyü yoktur cahil cuhela işidir diyen dinden çıkar.büyü diye birşey olmasaydı islamda büyü vardır diye bir söylem çıkmazdı.hiç mi kafanı çalıştıramıyorsun? ayrıca internette medyum ali gürses medyum behçet gibi hocalar aşk büyüleriyle insanları aşık ettiriyorlar.büyü yoktur diyorsan o medyumlara gitmiş ve işlem yaptırmış insanların yorumlarını oku.bak bakalım büyü varmıymış yokmuymuş kendi gözlerinle gör.
-
Arapça bilmiyorsan tefsir usulü bilmiyorsan benimle bu tartışmalara girecek kapasiten yoktur. Ben itikatta Ehli Sünnet olmadığımı söyledim. Ehli Sünnet'e göre büyü yaptıran günahkar bir mümin olur. Ben Mutezile'ye ve Selef'e yakınım. Mutezile mezhebine göre büyü yaptıran biri ne Müslüman ne kafirdir, o kişi arada bir yerde yani fasıktır. Kur'an'daki ayetleri yorumlamak için ilk önce Arapça öğren. Kur'an'daki hiçbir ifade büyünün varlığını desteklemez.
Ayrıca sen nasıl bir Müslümansın ki gidin büyü yaptırın diyebiliyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 27 Temmuz 2024; 18:26:58 > -
kuranda büyü sihir olarak geçer.ve büyünün varlığı kesindir.peygamber efendimizde büyünün var olduğunu desteklemiştir.hatta kendisinede büyü yapılmıştır.büyü var olmasaydı bu kadar çok internette aşk büyüsü yaptıran insanların büyü yaptırdıktan sonra sevdiğine kavuştuğuna dair kendi yazdıkları yazılar olur muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 27 Temmuz 2024; 18:28:31 > -
Yoktur. O yazılarda cahil cuhela, tarikatçı, üfürükçü sahtekarların yazılarıdır.
-
Kafir oğlu kafir üfürükçülerden biri olduğun meydana çıktı. Büyü yapıyorum diyerek milletin parasını alma amacında olduğun açık ve net. Kafir.
-
ya sen kaç yaşındasın? harbiden merak ettim.böyle saçma sapan ve dinde var olduğu kesinleşmiş ve islamın vardır dediği bir şeyi yani büyüyü reddederek nereye varmaya çalışıyorsun?
-
Kim kesinleştirmiş, neye göre kesinleşmiş? Tabiat hâdisâtı Allâh Teâlâ'nın sabit kânunları (sünnetullah) mûcibince cereyan eder ve tabiî fevkalâde kuvvetlerin bu kânunları ihlâl edemeyeceğini müdâfaa ederler. Bu nazarla bakıldığında, sihrin hakikî bir tesiri olmağı mümkün değildir. Sihir, ancak aldatma ve hayal ile insanların rûhî hallerine tesir edebilir, fakat cismanî âlemde hakikî bir tebeddül yapamaz. Nitekim Mu'tezile ulemâsı arasında sihrin mevcûdiyetini tamamen reddedenler dahi vardır. Meselâ, meşhur Mu'tezile âlimi Ebü'l-Huzeyl el-Allâf, sihrin tesirini kabûl etmemiş ve sihrin hakikî bir hadise olmadığını iddiâ etmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 27 Temmuz 2024; 18:40:4 > -
eğer o bahsettiğin kişi ve kişiler sihrin var olmadığını söylemişlerse geçmiş olsun hepsi kafir olarak öldü.sihir ve büyü kuranda geçer.bu yüzden vardır ve islamda uygulanması yasaklanmıştır.dinden çıkarmaz ama günahtır.madem sihir ve büyü yok o zaman niye yapılması yasaklanıyor? demek ki büyü diye bir şey var ki yasaklamışlar.olmayan şey nasıl yasaklansın?
-
Kafir ancak ve ancak senin gibi üfürükçülerdir. Büyünün gerçek bir tesiri olmasa da zararları yüzünden yasaklanmıştır.
Büyü, insanların inançlarına ve psikolojilerine zarar verebilir. İnsanlar büyünün etkili olduğuna inanarak korku, kaygı ve batıl inançlar geliştirebilirler. Bu durum, toplumda huzursuzluğa ve yanlış yönlendirmelere neden olabilir.
Büyü, ahlaki ve sosyal düzeni bozabilir. İnsanların birbirlerine büyü yapma girişimleri, toplumda güvensizlik, düşmanlık ve kin duygularını artırabilir. Bu durum, sosyal barış ve düzen için tehlike arz eder.
Hak Teala, insanları doğru inançlara yönlendirmeyi hedefler. Büyüye inanmak ve büyü yapmak, insanları sapkın inançlara ve şirk koşmaya sevk edebilir. Bu nedenle, büyüye karşı bir yasak, dini itikadın korunması açısından önemlidir.
Büyü, genellikle cahil ve bilgisiz insanların aldatılmasıyla ilişkilidir. İnsanlar, büyücülerin sahte iddialarına kanarak maddi ve manevi zarara uğrayabilirler. Bu nedenle, büyünün yasaklanması, toplumu bu tür aldatmacalardan koruma amacı güder.
-
dediklerinin hiçbiri doğru değil.büyü kişilere zarar versede psikolojik maddi ve manevi zararlar vermesi yasaklanma sebebi değildir.büyü tesirlidir ve yapıldığında kesinlikle etki eder.büyünün varlığını reddetmek kişiyi kafir yapar.çünkü büyü kuranda açıklanmıştır.büyüye inanmak ve yaptırmak kafir yapmaz.inanırsan kuranı reddetmemiş olursun.inanmazsan kafir olursun.yaparsan büyük günahkar olursun o kadar.bir dahada bana kafir dersen o takkeni münasip bir yerine monte ederim haberin olsun.
-
Arapça bilmiyorsan konuşma kafir. Ortaya koy bakalım ayetleri. Hangi ayetler büyünün varlığını destekliyormuş. Tefsir usulü bilir misin sen? İlmin varsa konuş, yoksa sus.
-
aç kuranı oku kuranda büyü ve sihirden bahsediliyor.illa senin önüne ayet mi getireyim sahte hoca?
Benzer içerikler
- diş teli için 4 diş çekimi
- trendyol araçlı kurye yorumları
- c2 mesaj gönderme butonu çalışmıyor
- hayvanlar kaç yıl yaşar
- doğalgaz evi ısıtmıyor
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X