Şimdi Ara

Aşk her yaşta güzeldir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımın sınıfından 2. sınıf öğrenciler. Paparazzi mi olduk ne :)
     Aşk her yaşta güzeldir
    1

• Arkadasım cektigin her fortografa topikmi acacaksın?.. İlgili baslıklardan devam etmeyi denesen
  • Pardon öğrenci fotoğrafları topici görmemiştim de o yüzden açtım, bu kadar kızdırmak istemezdim
  • yaş kaç?
  • zuhaha
  • Yaş, 28 bitiyor 2 hafta sonra. Ben matematik öğretmeniyim, yoksa okulda öğrenci değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4mpower

Yaş, 28 bitiyor 2 hafta sonra. Ben matematik öğretmeniyim, yoksa okulda öğrenci değilim

hmm pardon.. bende okulda öğrenci sandım sizi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoReDuO64 -- 4 Ekim 2006; 18:20:03 >
  • ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoReDuO64

püh yaşından başından utan arkadaşın 2 . sınıfamı gidiyo

şiittt ayıp ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

quote:

püh yaşından başından utan arkadaşın 2 . sınıfamı gidiyo

şiittt ayıp ayıp

Şaka yapiim dedimde biraz kötü oldu galiba neyse edit yaptım özür dilerim @m4power
  • @CoReDuO64

çok göze batıyosun 1 günde 150 post valla iyi kasmısın hafta sonuna kalmaz yarbay olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 5 Ekim 2006; 8:27:46 >
  • quote:

@CoReDuO64

çok göze batıyosun 1 günde 150 post valla iyi kasmısın hafta sonuna kalmaz yarbay olursun

hakikaten de doğru.
    gece gündüz buradasın galiba, o kadar kısa sürede bu kadar post...
  • Ya arkadaşlar birisi ilgisiz başlık açtıysa bir kişi uyarır olay kapnır. Geyiğe çeviriyorsunuz burayı yeterr aaaaa

Bende size uydum şimdi. Lütfen kimse bişey yazmasın ve sorunda bitsin. Gülme smili yazıp msj diye atıyorsunuz. Bune ya.
  • suçmu çok mesaj atmak ban cezası varmı ? varsa bidaha yazmam varmı arkadaşlar sölermisiniz?
  • quote:

suçmu çok mesaj atmak ban cezası varmı ? varsa bidaha yazmam varmı arkadaşlar sölermisiniz?

yukarıda form kuralları var incelemeni tavsiye ederim
  • İyi yakalamışsın ama
  • Çok polemeğe giren insan dost kazanamazmış, bu ne böyle her topik'te saçma sapan kavgalar var. Bazen burayı bir sohbet kanalı zannediyoruz sanırım.
  • cocuk fake kullanıcı 5 defa yakalayıp banlattım bu 6 oldu bakalım yine gelecekmi bırak bide durduk yere bana bulasıyor
  • quote:

cocuk fake kullanıcı 5 defa yakalayıp banlattım bu 6 oldu bakalım yine gelecekmi bırak bide durduk yere bana bulasıyor

Dipnot: tarafıma hakarette bulundu yaratık (................) bende şikayet ettim banlandı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.