Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorum babamın halasının torunu oluyor bu kız Ben bu kızdan hoşlanıyordum ama söylemedim işte dün gece ablamın düğünü vardı. düğündeyken dayanamadım msj attım [msjlaşıyorduk ztn] Ben senden hoşlanıyorum dedim nası yani fln dedi.. sık olarak görüşemiyoruz bu kızla şaşırdı galiba biraz ya o kadar sık görüşmüyoruz ne ara hoşlandın fln dedi bende yazdım işte az oncede kızdınmı dye msj attım yok dedi nıye kızayım fln yazmış off ya ne yapıcam ben
Ya kafama başlıcam ztn nerden soyledm ama cıdden sevıyorm akrabayız fln dedı ztn moralım bozuldu iyice. ama anlam veremıyorum bana kalırsa yakışıklıyım diksiyonumda duzgun Hiçbir zaman kelimeleri dahi birbirine karıştırmam nerede oturup kalkacagımı cok iyi bilirim ya kardeşim benim hiçmi şansım olmaz aşktan yana
Akrabayız falan demiş bence o konuda sorun olmaz öz amcasının kızıyla evli olan bir hocamız vardı hatta kızları da vardı (kızları sağlıklıydı)
akrabayız dediyse unut gitsin. bu arada çocugunuz sakat olur lan. ne ensesti baska kız mı yok boşver. etrafta kızdan bol ne var. git bşka birini sev