Şimdi Ara

Aşk ne demek bilen var mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkgothess

G..nün s..lmesidir

Harbiden korku sardı beni.Ya aşık olursam ve ders çalışamazsam...

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    Olursan sıçtın eğer çok bağlanırsan hayatın kayar benden sana söylemesi tecrübeli biri olarak

• Freud: "Aşk libidodur"

Ama ben katılmıyorum. Aşık olduğum kıza karşı en ufak bir cinsel düşünce aklımın ucundan dahi geçmedi. Ve de aşkım onun fiziğine karşı değil.
  • quote:

Olursan sıçtın eğer çok bağlanırsan hayatın kayar benden sana söylemesi tecrübeli biri olarak

Seninki nasıldı?Tek taraflımıydı yoksa oda sana mı aşıktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

quote:

Oda bana bende ona deli gibi aşıktım 4 senemiz geçti sonra gözümü bir açtım hayatım kaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Freud: "Aşk libidodur"

Ama ben katılmıyorum. Aşık olduğum kıza karşı en ufak bir cinsel düşünce aklımın ucundan dahi geçmedi. Ve de aşkım onun fiziğine karşı değil.

Aşk cinsellikten doğar. Yoksa Ahmet abiye aşık olurdun değil mi?

• quote:

Freud: "Aşk libidodur"

Aynen bende de öyle.Zaten kız kapalı ve cinsel dürtü uyandıracak bir şeyde giymiyor.

• ahmet abiye de cinsel olarak bakanlarda yok mu? bu mantık yanlış. ee o zaman neden o kıza aşık oluyorum da başka kızlara aşık olmuyorum. demek ki o kız bende etki bırakmış bir şeyinden dolayı hoşlanmışım ve zamanla içimde anlamlar koyarak aşık olmuşum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

quote:

Oda bana bende ona deli gibi aşıktım 4 senemiz geçti sonra gözümü bir açtım hayatım kaymış

Seninki yine çift taraflıymış bende tipte yok ben hepten bittim o zaman...

• quote:

ahmet abiye de cinsel olarak bakanlarda yok mu? bu mantık yanlış. ee o zaman neden o kıza aşık oluyorum da başka kızlara aşık olmuyorum. demek ki o kız bende etki bırakmış bir şeyinden dolayı hoşlanmışım ve zamanla içimde anlamlar koyarak aşık olmuşum.

Kadınlar hayranlık duyarlar. Erkekler ise aşık olurlar. Eğer dediğin eş cinsellik olayı ise o bile cinsel tercih sonucu ortaya çıkıyor. İnsan hayatı bunun üzerine kuruludur. Cinsellik tabanlı diye zaten kızı o şekilde düşüneceksin demiyorum. İnsanda ilkel beyin diye bir kısım var. Araştır görürsün.

• ya tabi ilgisi vardır. ama freudun dediği gibi tamamen cinselliğe vurmak tamamen saçmalıktır.
  • Ulan o değilde kızı görmek için tam 13 kat indim ve 13 kat geri çıktım.Noluyo lan bana.Yeniden sigaraya falan başlarım bu gidişle...

• quote:

ya tabi ilgisi vardır. ama freudun dediği gibi tamamen cinselliğe vurmak tamamen saçmalıktır.

Bence cinsellikle çok az ilgisi vardır.Ben bile bu halimle onu düşünürken kalbimin kıpırtısını hissediyorum.Nasıl bir şey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

kimi ağlıyor kimi gülüyor

Kaçsam mı yoksa kalsam mı

• quote:

ya tabi ilgisi vardır. ama freudun dediği gibi tamamen cinselliğe vurmak tamamen saçmalıktır.

Tamamen cinsellik demedim zaten hocam. Freud boş yapıyor çok takma.

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    of deme öyle yemin ederim aklıma geldikçe durduk yere gülümseme geliyor. belki cesur olsam şuan dünyanın en mutlusu ben olurdum. ama o pası attı ben gole çeviremedim korktum. hala aklıma geldikçe içim yanar nasıl mallık yaptım diye. ama çok şirin yav. aklıma geldikçe içime bir heyecan geliyor. yerim onu.

hayatımın merkezine koyarım onu. ne ana ne baba hiçbiri umurumda olmaz. onun için herkesten vazgeçerim.
  • quote:

of deme öyle yemin ederim aklıma geldikçe durduk yere gülümseme geliyor. belki cesur olsam şuan dünyanın en mutlusu ben olurdum. ama o pası attı ben gole çeviremedim korktum. hala aklıma geldikçe içim yanar nasıl mallık yaptım diye. ama çok şirin yav. aklıma geldikçe içime bir heyecan geliyor. yerim onu.

hayatımın merkezine koyarım onu. ne ana ne baba hiçbiri umurumda olmaz. onun için herkesten vazgeçerim.

İşte keşke işsizin teki olsamda bağlanmaktan korkmasam ama sınava hazırlanıyorum tekrardan hatta üniversiteye bile gitmiyorum...

• Öyle bir şeydir ki hem zehirdir hem ilaç. Süründürür de güldürür de. Kesinlikle aklını meşgul eder. İçine hem bir hoşluk hem de bir boşluk salar. Vakit geçirirken mutlu olursun, bir şeyler yaşayınca mutlu olursun, yüzün güler. Ama işler ters gittiği zaman darlanırsın, içini sıkıntı basar, üzülürsün. Özellikle duygusal bir insansan. Duygularına karşılık bulursan ne ala. İlk başlarda fazlasıyla aşk sarhoşu olursun, kafan yine meşguldür. Duygularına karşılık bulamazsan işler sarpa sarar. Neden böyle olduğunu düşünürsün sonra işler toksik bir hal alır, kafan yine meşguldür. Kafandan atabiliyorsan kendine çabuk gelirsin. Ama hafiften kafana takıp, üzersen kendini, silkelenmen uzun sürebilir. Böyle garip bir şey işte. Güzel bir olay ama bir o kadar da tehlikeli.
  • Kalbimi yakan bir volkan gibidir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.