Şimdi Ara

Aşk ne demek bilen var mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ferhatın şirin uğruna dağları delmesimidir aşk?

Yoksa mecnunun leylası için onca çölü aşmasımıdır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce ilk defa öğrenmiştim, eğer zorlu bir aşk ise tüm ruhunu tüm enerjini sömürüyor, uykularını yok ediyor. Bir çok şey daha var, bir daha onları yaşamak istemiyorum. Sürekli eğlenip gülen, enerjik bir insan olarak yaşadığın zaman bitiyorsun çok etkiliyor aşırı derecede hemde. İnşallah bir daha yaşamam bunu çok korkunçlu bişey. Kesinlikle yaşayabileceğin bir aşk bulman gerekiyor, elinde değil gerçi ama en azından dene, zorlu aşklardan kaçınmaya çalış. Benim tavsiyem budur ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: echonia

aşk, sadece ve sadece vücut kimyasıdır.

bireyin gelişme aşaması sırasında salgı bezleri %500 performansla çalışarak beyni kör ederler.

bütün şaftın kayar bu salgı bezleri hormon salgılamaya başladığında ve vücutta volkan patlamaları derecesine çıkar.

insana 15 kat indirir ve çıkarır.

aşk yoktur, vücut kimyası değişimi vardır.

o aşık olduğum dediğin kıza herşeyiyle sahip olduğunda aslında bu hormon bozukluğu düzelir.

yaş 30 olunca zaten hormon mormon kalmıyor.

beyin emir veriyor, kalp kanı pompalıyor bacak arasına ve oldu bitti.

bütün olay aslında SEX

Evet kimyasal bi değişim var ama ne kadar olucak,be kadar sürecek bunu bilemeyiz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

2 sene önce ilk defa öğrenmiştim, eğer zorlu bir aşk ise tüm ruhunu tüm enerjini sömürüyor, uykularını yok ediyor. Bir çok şey daha var, bir daha onları yaşamak istemiyorum. Sürekli eğlenip gülen, enerjik bir insan olarak yaşadığın zaman bitiyorsun çok etkiliyor aşırı derecede hemde. İnşallah bir daha yaşamam bunu çok korkunçlu bişey. Kesinlikle yaşayabileceğin bir aşk bulman gerekiyor, elinde değil gerçi ama en azından dene, zorlu aşklardan kaçınmaya çalış. Benim tavsiyem budur ^^

İnşallah aşık olmam.Sınav stresinin üstüne birde bu stresi çekenem aga ben.

• derslerini iyi yapmak için mi yaşıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

derslerini iyi yapmak için mi yaşıyorsun

Hayır ama daha iyi bir hayatım olsun diye derslerimi iyi yapmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

quote:

hocam yanlış anlamazsanız hangi okulda ne okuyorsunuz?
    tıp falan mı? o yüzden mi bu kadar yoğun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle aşkın içinde çok büyük bir cinsel çekim vardır. Cinsellik düşünmüyor ya da aşık olduğunuzu düşündüğünüz kızın yanında cinsel çekim hissetmiyorsanız, aşık değilsiniz demektir. Genelde genç arkadaşlarımızın aşk sandıkları ilk heyecanlardır bunlar. Cinsel çekimin boyutunu şöyle tasvir edeyim; masturbasyonla, gerçek seksin arasındaki fark ne kadarsa, normal biriyle cinsel ilişki ile, aşık olunan kişiyle cinsel ilişki arasındaki farkta o kadar :) Öyleki sevişirken eriyip buharlaşıp yok olacağınızı sanarsınız. Kimi insan yaşamı boyunca 3-4, hatta daha fazla kez böyle hissedebilir, kimiside sadece bir kere hisseder. Genelde de tekrar aynı şeyleri hissetmekten korktuğu için, aşık olmaktan kaçınır duruma gelir. Yinede karşılık bulsun bulmasın, mutlaka sönecek, yerini sevgiye (veya kimi zaman kolayca nefrete) bırakacaktır. Sönmez sanmayın, sönecektir, sönmelidir, sönsünde zaten. Çünkü bu derece bir çekim tehlikelidir. Sıcak iyidir ısıtır ama ateş iki tarafıda yakar, bitirir...

• Aşk bence kelimelerin ritimlerim perküsyonlarin bile tanımlayamadığı bir ölüm orkestrası

• A?k uygun oranda oksitosin, testestrone, östrojen, dopamin karı?ımıdır. Öyle her zaman gelmez, gelince yakalayamazsan diğerini otobüs bekler gibi beklemek zorunda kalırsın. (Bknz:ben)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 3 Ocak 2018; 21:6:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

quote:

hocam yanlış anlamazsanız hangi okulda ne okuyorsunuz?
    tıp falan mı? o yüzden mi bu kadar yoğun?

Hayır okula gitmiyorum zaten.Yurtta tekrar üniversite sınavına hazırlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Öncelikle aşkın içinde çok büyük bir cinsel çekim vardır. Cinsellik düşünmüyor ya da aşık olduğunuzu düşündüğünüz kızın yanında cinsel çekim hissetmiyorsanız, aşık değilsiniz demektir. Genelde genç arkadaşlarımızın aşk sandıkları ilk heyecanlardır bunlar. Cinsel çekimin boyutunu şöyle tasvir edeyim; masturbasyonla, gerçek seksin arasındaki fark ne kadarsa, normal biriyle cinsel ilişki ile, aşık olunan kişiyle cinsel ilişki arasındaki farkta o kadar :) Öyleki sevişirken eriyip buharlaşıp yok olacağınızı sanarsınız. Kimi insan yaşamı boyunca 3-4, hatta daha fazla kez böyle hissedebilir, kimiside sadece bir kere hisseder. Genelde de tekrar aynı şeyleri hissetmekten korktuğu için, aşık olmaktan kaçınır duruma gelir. Yinede karşılık bulsun bulmasın, mutlaka sönecek, yerini sevgiye (veya kimi zaman kolayca nefrete) bırakacaktır. Sönmez sanmayın, sönecektir, sönmelidir, sönsünde zaten. Çünkü bu derece bir çekim tehlikelidir. Sıcak iyidir ısıtır ama ateş iki tarafıda yakar, bitirir...

Hiç bir şekilde cinsellik hissetmiyorum ona karşı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.