Şimdi Ara

Aşk ne demek bilen var mı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşk bu kızılötesi, yaralı müzesi, hareket edemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizmin yarattığı seni gerçekliğine inandırıp saçma sapan şeylere para harcamanı sağlatan sahte duygu

• Aşk tipe bakmaz aslanım

• İnsanların en büyük zayıflığı

• quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Aşk tipe bakmaz aslanım

Neye bakar ya?

• Hiçbir şeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Öyle bir şeydir ki hem zehirdir hem ilaç. Süründürür de güldürür de. Kesinlikle aklını meşgul eder. İçine hem bir hoşluk hem de bir boşluk salar. Vakit geçirirken mutlu olursun, bir şeyler yaşayınca mutlu olursun, yüzün güler. Ama işler ters gittiği zaman darlanırsın, içini sıkıntı basar, üzülürsün. Özellikle duygusal bir insansan. Duygularına karşılık bulursan ne ala. İlk başlarda fazlasıyla aşk sarhoşu olursun, kafan yine meşguldür. Duygularına karşılık bulamazsan işler sarpa sarar. Neden böyle olduğunu düşünürsün sonra işler toksik bir hal alır, kafan yine meşguldür. Kafandan atabiliyorsan kendine çabuk gelirsin. Ama hafiften kafana takıp, üzersen kendini, silkelenmen uzun sürebilir. Böyle garip bir şey işte. Güzel bir olay ama bir o kadar da tehlikeli.

Çok korkuyorum işte bundan.Tamam olsun da tek taraflı olunca çok kötü olucak tahmin edebiliyorum az çok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Kapitalizmin yarattığı seni gerçekliğine inandırıp saçma sapan şeylere para harcamanı sağlatan sahte duygu

Kapitalizmle ne alakası var?Benide mi kapitalizm yarattı!

• jeanbay3 J kullanıcısına yanıt
    Olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

quote:

Öyle bir şeydir ki hem zehirdir hem ilaç. Süründürür de güldürür de. Kesinlikle aklını meşgul eder. İçine hem bir hoşluk hem de bir boşluk salar. Vakit geçirirken mutlu olursun, bir şeyler yaşayınca mutlu olursun, yüzün güler. Ama işler ters gittiği zaman darlanırsın, içini sıkıntı basar, üzülürsün. Özellikle duygusal bir insansan. Duygularına karşılık bulursan ne ala. İlk başlarda fazlasıyla aşk sarhoşu olursun, kafan yine meşguldür. Duygularına karşılık bulamazsan işler sarpa sarar. Neden böyle olduğunu düşünürsün sonra işler toksik bir hal alır, kafan yine meşguldür. Kafandan atabiliyorsan kendine çabuk gelirsin. Ama hafiften kafana takıp, üzersen kendini, silkelenmen uzun sürebilir. Böyle garip bir şey işte. Güzel bir olay ama bir o kadar da tehlikeli.

Çok korkuyorum işte bundan.Tamam olsun da tek taraflı olunca çok kötü olucak tahmin edebiliyorum az çok...

Depresyona kadar yolu var. Sınav senen ise çok bulaşma derim. Kafanı rahat tutmaya bak. Hadi diyelim her şey iyi gitti, oldu bir şeyler. Bu sefer ilişki başlayacak ki o da ayrı bir sorumluluk ister. 5-6 aycık sabretmeye çalış. Belki şansını kaçıracak olabilirsin, şu anlık o kişi sana daha cazip geliyor olabilir ama kafanı rahat tutman senin için daha mantıklı olacak gibi. Pratiğe yatırınca senin de bana hak vereceğini düşünmekteyim. Kendine bir yeni bir uğraş edin ki boş zamanlarını bir meşguliyetle değerlendirebilesin böylece aklın daha az kayar. Ama dersen ki ben sağlam adamım, her şeye yetişebilirim, işler yolunda gitmese bile toparlanırım gitse de götürmesini bilirim; yolun açık olsun Kafan başlarda meşgul kalsa da bir yerden sonra alışıyorsun dersleri eski temposu kadar olmasa da çalışabiliyorsun ama eski formuna çok iyi dönemiyorsun. Kendi keyfin bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 3 Ocak 2018; 1:44:37 >

• iyi geceler herkese..

https://youtu.be/V16clLKD5w4

• Gönül bu kardeş sen olmak istemesende elden birşey gelmez

• Tam senlik bu parça ama gönül bu söz dinlemez sen mümkün oldukça frenlemeye çalış

https://youtu.be/HaFCy-brAEg

• Olmuyor kardeş yok.Gerçek hayatta filmlerdeki gibi mükemmel sevgi yok.Kalıcı ilişkilere inanmıyorum ben.Evlilikler bile +10 yıl sürse de o çıkar amacına dönüşüyor bir süre sonra.İnanmıyoeum aşka falan

• İnsanı aşık olduğu kişiye bile kötü davranmaya itiyor bazen aşk. Onu göz göre göre kaybetmeye. Deli gibi severken, yarattığı kıskançlıklar yüzünden kalbinizi yakan bakışları kaybetmenizi sağlıyor. Ne yaptığının farkına çok geç varıyorsun. Bir nevi büyü. Müslüm Baba'nın dediği gibi ; Aşk bir dengesizlik işi.

O gidince anlıyorsun aşkın ve onun değerini. Aylar, yıllar geçsede boğazındaki o düğüm hiç çözülmüyor. Başka ruhlarda,bedenlerde onu arıyorsun ama bulamıyorsun. Unutmaya çalışıyorsun ama karşına çıkıyor hatıralar.

Uğraşsan tekrar onunla olabileceğini biliyorsun ama yine üzerim diye yapmıyorsun. Rüyana daha çok girsin diye sürekli uyumak istiyorsun.

Kısacası dünyanın en güzel ve nefret edilesi duygularından biri. Boşver dert alma başına. İnsan durduk yere aşık olmaz bunu bil. Birine kendini adamadığın sürece çok zor.

• Ulaşamadığın herhangi birşeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x1

İnsanı aşık olduğu kişiye bile kötü davranmaya itiyor bazen aşk. Onu göz göre göre kaybetmeye. Deli gibi severken, yarattığı kıskançlıklar yüzünden kalbinizi yakan bakışları kaybetmenizi sağlıyor. Ne yaptığının farkına çok geç varıyorsun. Bir nevi büyü. Müslüm Baba'nın dediği gibi ; Aşk bir dengesizlik işi.

O gidince anlıyorsun aşkın ve onun değerini. Aylar, yıllar geçsede boğazındaki o düğüm hiç çözülmüyor. Başka ruhlarda,bedenlerde onu arıyorsun ama bulamıyorsun. Unutmaya çalışıyorsun ama karşına çıkıyor hatıralar.

Uğraşsan tekrar onunla olabileceğini biliyorsun ama yine üzerim diye yapmıyorsun. Rüyana daha çok girsin diye sürekli uyumak istiyorsun.

Kısacası dünyanın en güzel ve nefret edilesi duygularından biri. Boşver dert alma başına. İnsan durduk yere aşık olmaz bunu bil. Birine kendini adamadığın sürece çok zor.

Şimdi bide boşluktayım yani yalnız kalıyorum sürekli.Okula falanda gitmediğim için.Bazende eski lise anılarımı falan düşünüyorum ve içim daralıyor.İnşallah geçici bir şeydir...

• quote:

Orijinalden alıntı: No Freaking Way

Aşk diye bir şey yoktur hocam. Shakespeare'in güzel bir sözü var: Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, bunu AŞK sanıyorsunuz. Bana göre aşk dediğimiz şey anlaşmaktan ibarettir. Günümüzde aşk ilişkilerine rastlayamazsınız pek çoğu kişi hormonlarına göre hareket eder ve uçkurunun derdindedir. Tanımadığınız birine aşık olmazsınız olsa olsa hoşlanırsınız o da hiç tanışmazsanız ve ondan uzak kalırsanız zamanla geçer.

Sürekli görüyorum ama!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeanbay3

quote:

Depresyona kadar yolu var. Sınav senen ise çok bulaşma derim. Kafanı rahat tutmaya bak. Hadi diyelim her şey iyi gitti, oldu bir şeyler. Bu sefer ilişki başlayacak ki o da ayrı bir sorumluluk ister. 5-6 aycık sabretmeye çalış. Belki şansını kaçıracak olabilirsin, şu anlık o kişi sana daha cazip geliyor olabilir ama kafanı rahat tutman senin için daha mantıklı olacak gibi. Pratiğe yatırınca senin de bana hak vereceğini düşünmekteyim. Kendine bir yeni bir uğraş edin ki boş zamanlarını bir meşguliyetle değerlendirebilesin böylece aklın daha az kayar. Ama dersen ki ben sağlam adamım, her şeye yetişebilirim, işler yolunda gitmese bile toparlanırım gitse de götürmesini bilirim; yolun açık olsun Kafan başlarda meşgul kalsa da bir yerden sonra alışıyorsun dersleri eski temposu kadar olmasa da çalışabiliyorsun ama eski formuna çok iyi dönemiyorsun. Kendi keyfin bilir

Bende o irade yok işte.Yani kafamı meşgul edecek bir şeyde bulamıyorum.

• aşk, sadece ve sadece vücut kimyasıdır.

bireyin gelişme aşaması sırasında salgı bezleri %500 performansla çalışarak beyni kör ederler.

bütün şaftın kayar bu salgı bezleri hormon salgılamaya başladığında ve vücutta volkan patlamaları derecesine çıkar.

insana 15 kat indirir ve çıkarır.

aşk yoktur, vücut kimyası değişimi vardır.

o aşık olduğum dediğin kıza herşeyiyle sahip olduğunda aslında bu hormon bozukluğu düzelir.

yaş 30 olunca zaten hormon mormon kalmıyor.

beyin emir veriyor, kalp kanı pompalıyor bacak arasına ve oldu bitti.

bütün olay aslında SEX
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.