Şimdi Ara

Aşk Nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dikenlikaktüs

peki bu lise zamanı yaşanan olaylar nedir o zaman sevgili falan olayları ? bence her şey seks değil. aşk yoksa saçma geliyor bana.

Alıntıları Göster
    Aşk diye bir şey var ama çok entellektüel yaşanır yani şu dönemde biraz zor o yüzden sen daha farklı hedefler koy kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aylarca hoşlanmadığım arkadaş olarak gördüğüm kıza 2 ay önce aşık oldum. İnanmayabilirsiniz ama ben tipe bakmıyorum. Bu kızı tam anlamıyla tanıdığımda gerçekten aşık oldum. Tan olmasa da sapyoseksüel sayılırım

• karşılıksız sevmektir.
  • Ne demiş Neşet Ertaş : "Seversin, kavuşamazsın; Aşk olur."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes alamamaktır. Özellikle imkansız ise. Ben birkaç sene önce bu acıyı yaşadım, hayatım boyunca yaşamadığım bir acıydı. Ne nefes alabiliyordum ne uyuyabiliyordum. Sessizce ağladığımda olmuştu, o dönemden sonra zor toparladım kendimi ve çok çekindim bir daha aynı acıları yaşayacagım diye. Bu sebeple hep kaçtım, çoktan unuttum tabi 3 sene olacak, yine de çekiniyorum. Kimse yaşamasın o acıları çok kötü bişey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Aşk yoktur libido vardır."
    S.Freud

İnsanlar seks yapmak için, sevişmek için ve bedenini, ruhunu boşaltmak için "Aşık oldum." derler. Yani bir çeşit bahane. Bu bize İlk Çağdaki atalarımızın bir mirası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşk, kız whatsapp gruplarının eğlencesi olmak demektir yeğen. Allah bizi kız whatsapp gruplarının şerrinden korusun. İnsan öyle ortamlarda kaba etini bile kaybedebilir. Ayrıca aşk diye bir şey yoktur. Bunlar şairlerin uydurması. Saygılar.

düzelti: Yukarıda biri aşk yoktur libido vardır demiş. Sonuna kadar katılıyorum. Siz hiç seksi olmayan bir kıza aşık oldunuz mu? Ne demiş Atsız reyiz, "Aşk şehvetin estetik halidir...".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkatak -- 20 Ekim 2018; 11:25:14 >
  • Aşkın tarifi yok ki o anlatılmaz yaşanır...
  • tamam bu dedikleriniz erkek için doğru. kadınlar için geçerli değil bence. bakıyorum kızın fiziği çok iyi tipi çok güzel yanında bağcılar kekosu var.
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt
    Kızın fiziği iyidir ama kimyası bozuktur.

• birbirini sevip de aralarına sürekli engellerin girdiği, tutkuyla söylenen "biz birbirimize aitiz, biz ayrılamayız" sözlerine rağmen sonunda kavuşamayanların yaşadığı duygudur aşk ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.