belki aramızda aşık olupta içini dökmek isteyenler olabilir.(yalnış anlamayın ben başkalarını düşünüyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: swiping
LordGunthar hemen konuyu kestin
belki aramızda aşık olupta içini dökmek isteyenler olabilir.(yalnış anlamayın ben başkalarını düşünüyorum)
Alıntıları Göster
aşk bir sudur
quote:
Orijinalden alıntı: Preston
aşk bir sudur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
aşk bir sudur
iç iç kudur
quote:
Orijinalden alıntı: yaşayan ölü
aşk hastalıktır
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yaşayan ölü
aşk hastalıktır
Sen nerden biliyon
Lan yoksa bir dişi zombiye falan mı aşıksın
quote:
Orijinalden alıntı: Preston
aşk bir sudur
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR BENCE AŞK İÇİNDE HİSSETMEKTİR SABAH KALKTIGINDA ONU İLİKLERİNE KADAR HİSSEDERSİN BİEDEN HAYATIN DEGİŞİR BASTA KENDİNİ MUTLU ETMEYE ÇALISIRSIN AMA SONRA DEGISIR İKİ KİŞİYİ MUTLU ETMEYE ÇALISIRSIN BENCE AŞK ÇOK GÜZEL BİR SEY SAYGILARIMLA
quote:
Orijinalden alıntı: Soul Train
ARKADAŞLAR BENCE AŞK İÇİNDE HİSSETMEKTİR SABAH KALKTIGINDA ONU İLİKLERİNE KADAR HİSSEDERSİN BİEDEN HAYATIN DEGİŞİR BASTA KENDİNİ MUTLU ETMEYE ÇALISIRSIN AMA SONRA DEGISIR İKİ KİŞİYİ MUTLU ETMEYE ÇALISIRSIN BENCE AŞK ÇOK GÜZEL BİR SEY SAYGILARIMLA
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
Aşk b**** bişidir yakalanınca şaftın falan kayar. Bidahaölünceye kadar düzeltemessin.
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
arkadaşlar aşk bence bir duygudur.aşık hem olamazsınız.aşk tanıyarak oluşur.we herkes kolay kolay aşık olamaz.bana göre arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Aguney
quote:
Orjinalden alıntı: yaşayan ölü
aşk hastalıktır
Sen nerden biliyon
Lan yoksa bir dişi zombiye falan mı aşıksın
Alıntıları Göster
Ahhhh Aşk ahhh; önce ayaklarını yerden keser, seni sarhoş eder, başını döndürür ne olduğunu anlayamazsın, kavurur içini. sonra birden bir acı kaplar gönlünü o öyle bir acıdır ki savurur seni her tarafa , her tarafta ayrı parçalara ...
ama Aşk yine öyle bir şeydir ki o parçaları toplatırır sana, yeni bir sen yaratır o parçalardan, o gücü verir sana. seni hayata döndürür, hayat verir gönlüne artık daha güçlü daha mutlu daha olgunsundur...
ama işte arada gökyüzünde kayıp yok olan yıldız misali , kayıp gitmekte olasıdır...
işte Aşk böyle birşeydir evladım
mythief
quote:
Orijinalden alıntı: mythief
Ahhhh Aşk ahhh; önce ayaklarını yerden keser, seni sarhoş eder, başını döndürür ne olduğunu anlayamazsın, kavurur içini. sonra birden bir acı kaplar gönlünü o öyle bir acıdır ki savurur seni her tarafa , her tarafta ayrı parçalara ...
ama Aşk yine öyle bir şeydir ki o parçaları toplatırır sana, yeni bir sen yaratır o parçalardan, o gücü verir sana. seni hayata döndürür, hayat verir gönlüne artık daha güçlü daha mutlu daha olgunsundur...
ama işte arada gökyüzünde kayıp yok olan yıldız misali , kayıp gitmekte olasıdır...