geçenlerde internet cafeye gitmem gerekti açık bi site gördüm sevdiğin kişilerin adını yazıyosun çok değişik bilgiler veriyo kim seni seviyo kim sevmiyo yıldız falı tarzında bi sistem mutlaka bakın
Hacı kızların bu aralr yaptığı en kolpa numara bu...Geçen yine msn'de biriyle konuşuyoruz,işte yolladı bana bunu..Varsa yaz ayağına yatıyorGüya teste ediyor "acaba bana karşı neler düşünüyor" diye...Ama yemezler geç bunları hocam
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
Hacı kızların bu aralr yaptığı en kolpa numara bu...Geçen yine msn'de biriyle konuşuyoruz,işte yolladı bana bunu..Varsa yaz ayağına yatıyorGüya teste ediyor "acaba bana karşı neler düşünüyor" diye...Ama yemezler geç bunları hocam
walla yiyen çok onlar bana yetiyo
SAAAÇÇÇÇÇÇMMMMMAAAAA
.
quote:
Orjinalden alıntı: Surround
SAAAÇÇÇÇÇÇMMMMMAAAAA
sana soran olmadıki..
quote:
Orjinalden alıntı: SeßaSTiaN
sana yazsan ne olacak nasolsa tanımıon etmion bizi :D
ewt ya hadi tanısam milletde derde düşüyo sanki öğrensem bişi olucak
quote:
quote:
quote:
quote:
Keklendiniiizzzzz!
Evet arkadaşınız tarafından keklendiniz... Şimdi hoşlandığınız kişilerin isimleri onun e-posta adresine yollandı :) Artık döverekmi intikam alırsınız o sizin sorununuz...
Ama bunun acısını arkadaşlarınızı kekleyerek onlardan çıkartabilirsiniz.
saçma bişey, sistem çalışmıyo herhalde.. isim yazıyosun ama email falan istemiyo..sonrada gönderildi falan filan yazıyo.. nereye gönderiyosun, uzaya mı?
Yav sırf bu konuyu acmak için mi üye oldun gercegi söyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme