arkadaslar soru gayet net aska inanıyomusunuz ben inanmıyorum neden derseniz belki hiç aşık olmadığım içindir düşümcem aynen şöle bi insan asık lur ama asık olduğu kişiden 1 aylığına uzak bi şehire gider orda daha güzel birisini görür ve 1 ay boyunca onu düşünür sizce bu aşkmı hayır bence aşk die bi şey yok oy kullanan herkes yorum yazsın ki aşk neymiş öğrenelim
not=cok sayıda imla hatası olabilir işime gelmio doğru yazmak bilmediimdendir belkide
görücü usulüyle evlenmiş köylü eğitimi pekte yüksek olmayan fakat birbirlerine bu kadar bağlı annem ve babamı gördükçe inanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serkan0640
görücü usulüyle evlenmiş köylü eğitimi pekte yüksek olmayan fakat birbirlerine bu kadar bağlı annem ve babamı gördükçe inanıyorum
eskileri bilmem ama şimdi her şey maddiyata bakıyor. gerçek aşk varmıdır dersen vardır ama azdır.
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
eskileri bilmem ama şimdi her şey maddiyata bakıyor. gerçek aşk varmıdır dersen vardır ama azdır.
Alıntıları Göster
evet tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: Su Samuru
evet tabikide
Alıntıları Göster
hayır tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: Su Samuru
evet tabikide
Alıntıları Göster
aşk gelince "benlik" yok olmaya yüz tuttu
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkb
aşk gelince "benlik" yok olmaya yüz tuttu
Alıntıları Göster
Sizin gezegende aşk var mı aşk
quote:
Orijinalden alıntı: Braincaster
Alıntıları Göster
bana aşk hep mantıksız geldi hepte öle olucak daha yaşım 16 ilerde daha neler görürüm bilmiorum ama su ana kadar gördüklerim beni iice aşk dan soğuttu
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Braincaster
Sen bi gel sonra bakarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Pretender
quote:
Orjinalden alıntı: Braincaster
Sen bi gel sonra bakarız.
Alıntıları Göster
=)
quote:
=)
Alıntıları Göster
Bir zamanlar inanıyordum
yani HAYIR.
quote:
=)
Alıntıları Göster
tutmaz (modası geçti)
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Bir zamanlar inanıyordum
yani HAYIR.
Alıntıları Göster
1 sene öncesine kadar: Evet 1 sene sonra(bugün): Hayır
Aşk eski bir yalan Adem'le havvadan kalan. Aşk eski bir yalan hayatımın .....
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
1 sene öncesine kadar: Evet 1 sene sonra(bugün): Hayır
Aşk eski bir yalan Adem'le havvadan kalan. Aşk eski bir yalan hayatımın .....
Alıntıları Göster
aşk var çok harika birşey fakat tek taraflı olursa biraz geçer gider
quote:
Orijinalden alıntı: ViDeNoX
tutmaz (modası geçti)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ViDeNoX
tutmaz (modası geçti)
ben konu tutcak tutmicak die uğraşmıyorum sanki bu konu üst konu olabilicek bi konu tutması öemli deil ben meraktan actım bu konu zaten ilk sayfada en fazla1 gün kalır sora arkalara gider benim için önemli deil bende biliorum bu konunun yarı kimse tarafından merak edilmiceğini oyunu veren gitcek abska bi konuya
quote:
Orijinalden alıntı: kibby_
quote:
Orjinalden alıntı: ViDeNoX
tutmaz (modası geçti)
ben konu tutcak tutmicak die uğraşmıyorum sanki bu konu üst konu olabilicek bi konu tutması öemli deil ben meraktan actım bu konu zaten ilk sayfada en fazla1 gün kalır sora arkalara gider benim için önemli deil bende biliorum bu konunun yarı kimse tarafından merak edilmiceğini oyunu veren gitcek abska bi konuya
Alıntıları Göster
inanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ogunNnN
inanıyorum
Alıntıları Göster
aşk falan yok.Çıkarına uygunluk, isteklerini karşılayabilirlik ve mutlu edebilirlik(hayatın laylaylom tarafıyla) var ise aşık olduğunu zannediyor.Aşk falan yok senin için ölürüm bile diyorsa boğazını sık ve YALANNN deyip bir tokadı patlat çünkü yalan.Yaşandı ve tescillendi oradan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WarSaw
aşk falan yok.Çıkarına uygunluk, isteklerini karşılayabilirlik ve mutlu edebilirlik(hayatın laylaylom tarafıyla) var ise aşık olduğunu zannediyor.Aşk falan yok senin için ölürüm bile diyorsa boğazını sık ve YALANNN deyip bir tokadı patlat çünkü yalan.Yaşandı ve tescillendi oradan biliyorum
Alıntıları Göster
bu mesele biraz kahve mevzusuna döndü
aşka inanma aşksızda kalma
quote:
Orijinalden alıntı: kibby_
bana aşk hep mantıksız geldi hepte öle olucak daha yaşım 16 ilerde daha neler görürüm bilmiorum ama su ana kadar gördüklerim beni iice aşk dan soğuttu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kibby_
aşk zaten mantıksızdır
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
quote:
Orjinalden alıntı: kibby_
aşk zaten mantıksızdır
Alıntıları Göster
yalan dostum aşk diye birşey yok. aşk dediğin 3 günlük eğlence, bilemedin 4 gün sürsün