Şimdi Ara

Kızla Konuşmaya Nasıl Başlanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
33.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kızla sene başı tanıştım, son 2 aydır whatsapptan, skype'dan konuşmaya başladık. Anime, film, müzik... konuşuyorduk. Son zamanları konuşma kesiliyordu. Konu bulamıyordum.

Şimdi whatsapp'ta online. Konuşmaya nasıl başlamalıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızla Konuşmaya Nasıl Başlanır?

Bir kızla konuşmaya başlamak, düşündüğünden daha kolay olabilir. İşte sana yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Kendine güven: Kendine güvenmek, kızlarla konuşmaya başlamanın anahtarıdır. Kendine güvenmediğin zaman, seninle ilgilenmesini bekleyemezsin.

• Göz teması kur: Bir kızla konuşmak istediğinde, göz teması kurmak önemlidir. Bu, ilgilendiğini ve onunla konuşmak istediğini gösterir.

• Gülümse: Gülümsemek, herkesi daha çekici kılar. Bir kıza gülümsediğinde, ona yaklaşımı kolay ve arkadaş canlısı olduğunu gösterirsin.

• Bir soru sor: Bir kızla konuşmanın en iyi yollarından biri, ona bir soru sormaktır. Bu, sohbeti başlatmanın ve onun ilgi alanlarını öğrenmenin harika bir yoludur.

• Kompliman yap: Bir kıza kompliman yapmak, ona ilgilendiğini göstermenin iyi bir yoludur. Ancak, aşırıya kaçmamaya dikkat et.

• Yardım teklif et: Bir kıza yardım teklif etmek, onunla konuşmaya başlamanın mükemmel bir yoludur. Çantasını taşımasına yardım etmeyi ya da bir şey bulmasına yardım etmeyi teklif edebilirsin.

• Konuşmaya devam et: Bir kızla konuşmaya başladıktan sonra, sohbeti sürdürmeye çalış. Sorular sormaya ve onun ilgi alanlarını konuşmaya devam et.

• Telefon numarasını iste: Bir kızla konuştuktan sonra, onunla tekrar görüşmek istiyorsan, telefon numarasını isteyebilirsin. Bunu, "Acaba bir daha görüşebilir miyiz?" ya da "Seni tekrar görmek isterim" diyerek yapabilirsin.

Bunlar, bir kızla konuşmaya başlamana yardımcı olacak birkaç ipucudur. Bu ipuçlarını uygulayarak, iletişim becerilerini geliştirebilir ve kızlarla daha rahat konuşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • selam ,naber, nasılsın, napıyosun seç beğen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

selam ,naber, nasılsın, napıyosun seç beğen

Ondan sonra konuşma yine kitlenecek ondan korkuyorum.
  • İlgli alanlarından gir bazen susmak bilmiyorlar.
  • O gün ne yaptığından falan dal işte ordan çıkar bişeyler, çıkmazsa zaten uyumlu bir çift değilsinizdir.

Bu arada uyanık olduğun her dakika kızla konuşmak zorunda değilsin bırak 1 gün konuşun, diğer gün hal hatır sor sonraki güne gene anlatacak bişey biriktiyse anlat yoksa gene devam. Anlatacak bişey birikincede anlat muhabbetin iyiyken gel haftasonu buluşalım de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

O gün ne yaptığından falan dal işte ordan çıkar bişeyler, çıkmazsa zaten uyumlu bir çift değilsinizdir.

Bu arada uyanık olduğun her dakika kızla konuşmak zorunda değilsin bırak 1 gün konuşun, diğer gün hal hatır sor sonraki güne gene anlatacak bişey biriktiyse anlat yoksa gene devam. Anlatacak bişey birikincede anlat muhabbetin iyiyken gel haftasonu buluşalım de.

Geçen hafta online olduğu her an yazıyordum. Sanırım bu yüzden konuşma tıkandı.

Geçen hafta kız bana guitar hero oynar mısın diye sordu, evet dedim. Perşembe gidelim mi dedi? Tamam dedim fakat bir arkadaşını daha çağıracağını söyledi. O da kız ve tanıyorum. Tamam o da gelsin dedim.

2 gün geçti çarşamba günü ben sordum gelecek misin diye? Hastayım dedi. (gerçekten hasta bu arada ) çok uzatmak istemedim.

1 hafta sonra tekrar sorsam mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

O gün ne yaptığından falan dal işte ordan çıkar bişeyler, çıkmazsa zaten uyumlu bir çift değilsinizdir.

Geçen hafta kız bana guitar hero oynar mısın diye sordu, evet dedim. Perşembe gidelim mi dedi? Tamam dedim fakat bir arkadaşını daha çağıracağını söyledi. O da kız ve tanıyorum. Tamam o da gelsin dedim.

2 gün geçti çarşamba günü ben sordum gelecek misin diye? Hastayım dedi. (gerçekten hasta bu arada ) çok uzatmak istemedim.

Tüh ulan sana kız seni dışarı çağırmış işte ondada sana karşı bişey var demekki.

Gazla gitsin sen zaten bu saate kadar doğru yoldan gitmişin, bu saatten sonra bizim yardımımıza ihtiyacın yok. Sadece kızı sıkma, her online yazınca cevap bekleme. Bırak yahu onunda kendi hayatı var, millet bakıyorum günde yüzlerce sms. Hem ortamdan soyutlanıyorlar hemde birbirlerinden sıkılıyorlar.

Sonra kıza bakıyorsun 1 tane bişey rica edebileceği erkek yok. Yada erkeğin bişey sorabileceği isteyebileceği bir kız arkadaşı yok.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanja -- 6 Şubat 2013; 19:16:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Tüh ulan sana kız seni dışarı çağırmış işte ondada sana karşı bişey var demekki.

Gazla gitsin sen zaten bu saate kadar doğru yoldan gitmişin, bu saatten sonra bizim yardımımıza ihtiyacın yok. Sadece kızı sıkma, her online yazınca cevap bekleme. Bırak yahu onunda kendi hayatı var, millet bakıyorum günde yüzlerce sms. Hem ortamdan soyutlanıyorlar hemde birbirlerinden sıkılıyorlar.

Sonra kıza bakıyorsun 1 tane bişey rica edebileceği erkek yok. Yada erkeğin bişey sorabileceği isteyebileceği bir kız arkadaşı yok.

Yardımların için teşekkür ederim hocam. İyi misin, hastalığın geçti mi diye konuşmaya başlamayı düşünüyorum.

• pişşşşşşt diyorum ben
  • Ağzını açarak başlayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

Buyur hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_67879300/tm.htm

Bütün yazını okudum hocam. Eline sağlık.
  • Hocam fazla sıkmayın bence. Konuyu size anlattığım gibi başlayın
  • Selam naber :)

iyiyim bende ne olsun

aynı yerdeyseniz

şuraya gittinmi hiç

gitmediyse çok güzel falan baya bi dal konuya sonra çık o konudan sonra takım sor ölümüne galatasaraylıyım falan sonra takıl işte ulan nasıl erkeksiniz lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Selam naber :)

iyiyim bende ne olsun

aynı yerdeyseniz

şuraya gittinmi hiç

gitmediyse çok güzel falan baya bi dal konuya sonra çık o konudan sonra takım sor ölümüne galatasaraylıyım falan sonra takıl işte ulan nasıl erkeksiniz lan

Hocam tanışma evresini geçtik. 2 aydır konuşuyoruz zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Selam naber :)

iyiyim bende ne olsun

aynı yerdeyseniz

şuraya gittinmi hiç

Hocam tanışma evresini geçtik. 2 aydır konuşuyoruz zaten.

NEDEN BİRDAHA KONU AÇIYOSUN OZAMAN BE
    HERİF

• ilişkiye bak ya şu siteden başladık şurdan devam ettik daha da ilerlerse sohbet şu siteden devam edeceğiz
    sizden bişey olmaz bence kasmayın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.