Şimdi Ara

asker - bayan - doktor memurdan hangisinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alım satım işlemlerinde en çok karşılaştığım daha dogrusu karşılaştıgımız ünvanlardan 3 ünden hangisini tercih edersiniz nedeniyle beraber yazarmısınız

ufak çapta bi araştırma yaptım işte sonuçlar

asker =164

doktor=923

bayandan=2592

memurdan =5274

benim tercihim askeri personleden yana

bayandan alınacak araç kesinlikle yıpranmıştır

doktor hastaneden vakit bulupta aracına bakım yaptırmaz

en iyi bakan askeri personel diye düşünüyorum

asker - bayan - doktor memurdan  hangisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbreakabl -- 12 Kasım 2012; 13:42:39 >

• Bayandan yazanlar hata ediyor aslında. Ben bayandan yazısı görünce hızla uzaklaşıyorum. Bide feci yalancılar. Geçen arkadaş bir araba alacaktı İzmir'den kadını aradı kadın öyle bir çözmüş ki bu işleri bilmediği bir halt yok. Arabasını çok iyi tanıyor ve araç piyasaya nazaran 5-6 bin tl yüksek. Neyse boya yok diyor kesinlikle darbe yok her şeyi orijinal ilk sahibiyim falan ayağı. Arkadaş atlıyor gidiyor İzmir'e aracı alacak. Expertiz yaptırıyorlar bir kaç ustaya daha gösteriyorlar arabanın yan yolcu kapısı değişmiş, ön tamponda ve sağ çamurluk da boya var. Hiç bir şey demedim kaparomu aldım yüzüne bile bakmadan çıktım geldim diyor. Araba satan ayaklı vajilerden araç alırken dikkat edin.
  • bayan almak isteyenlerin cogu abaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memurdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Bayandan yazanlar hata ediyor aslında. Ben bayandan yazısı görünce hızla uzaklaşıyorum. Bide feci yalancılar. Geçen arkadaş bir araba alacaktı İzmir'den kadını aradı kadın öyle bir çözmüş ki bu işleri bilmediği bir halt yok. Arabasını çok iyi tanıyor ve araç piyasaya nazaran 5-6 bin tl yüksek. Neyse boya yok diyor kesinlikle darbe yok her şeyi orijinal ilk sahibiyim falan ayağı. Arkadaş atlıyor gidiyor İzmir'e aracı alacak. Expertiz yaptırıyorlar bir kaç ustaya daha gösteriyorlar arabanın yan yolcu kapısı değişmiş, ön tamponda ve sağ çamurluk da boya var. Hiç bir şey demedim kaparomu aldım yüzüne bile bakmadan çıktım geldim diyor. Araba satan ayaklı vajilerden araç alırken dikkat edin.

Merak ettiğim; bu çakal bayan, adamın arabayı expere götürdüğü zaman foyasının ortaya çıkacağını öngörememiş mi?

• nikah memurundan...
  • memur bencede
  • asker adam genelde çok sigara içer hızlı araba sürer agresif olur. ben memur diyorum

• doktor der geçerim bide başhekim versiyonu var onun
  • Asker adam agresiftir bence memur en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Bayandan yazanlar hata ediyor aslında. Ben bayandan yazısı görünce hızla uzaklaşıyorum. Bide feci yalancılar. Geçen arkadaş bir araba alacaktı İzmir'den kadını aradı kadın öyle bir çözmüş ki bu işleri bilmediği bir halt yok. Arabasını çok iyi tanıyor ve araç piyasaya nazaran 5-6 bin tl yüksek. Neyse boya yok diyor kesinlikle darbe yok her şeyi orijinal ilk sahibiyim falan ayağı. Arkadaş atlıyor gidiyor İzmir'e aracı alacak. Expertiz yaptırıyorlar bir kaç ustaya daha gösteriyorlar arabanın yan yolcu kapısı değişmiş, ön tamponda ve sağ çamurluk da boya var. Hiç bir şey demedim kaparomu aldım yüzüne bile bakmadan çıktım geldim diyor. Araba satan ayaklı vajilerden araç alırken dikkat edin.

Merak ettiğim; bu çakal bayan, adamın arabayı expere götürdüğü zaman foyasının ortaya çıkacağını öngörememiş mi?

O sandı ki güvencez öyle bir konuşuyor ki hoparlörden dinledim bende kesinlikle tav olursunuz diksiyonuna anlattıklarına. Expertiz deyince zaten rengi attı diyor arkadaş ben yoğunum falan demiş İzmir'de bir özel hastanede üst düzey yöneticiymış kadın. Elemanla yollamışlar arabayı kadın gelmemiş. Kadına dememiş boyalı olduğunu bizim avarel direk kaparomu aldım vazgeçtim dedim geldim diyor. Ben olsam çıkarır masaya vururdum zaten arkadaşın yapısında yok punkçılar gibi küsmüş gelmiş

• ne fark eder fiyorum ve araç satarken böyle nitelikler garip geliyor bana
  • evet asker agresif kullanır ama aracın içi dışı pırıl pırıldır artık hani yıkamacıda temizletiyosa :)

birde memurlar genelde serviste değil bakımları sanayide yaptırıyor yapan ustanın insiyatifinde

askeri personel de her nekadar servise gitmesede askeriyenin içinde en iyi ustayı bulur diye tahmin ediyorum

(sadece tahminlerim bunlar )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.