Şimdi Ara

Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
33.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben askerdeyken yangın söndürme tüpü ile ezmiştim ve işe yaramıştı. Bu bota sert davranacaksın acımasız olacaksın çünkü o sana acımayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtzkn

Peki hocam ilginiz için teşekkür ederim bu yöntemi deneyeceğim umarım işe yarar :)

Askerlik yapmışlar bu sorunu böyle halleder. Dene gör başka birşey gerekmez. Birini giy diğerinin topuk kısmına bas hatta zıpla çiğne.

Yahut bulabilirsen sert plastik çekiç var onunla döv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion" hocam vatka olayını duymuştum ezmeyi deniycem bu aksam olmadı vatka çare olucak ilginiz için teşekkür ederiz :)

• botları ez üstünde tepin uzun dönem arkadaşlar öyle yapardı askerde de senin ne zorun var giyiyorsun ?
  • Aynen turank hocam askerlik yapmışların öğütleri önemli :) ezicem resolument hocam acıma yok inşallah işe yarayacak :D

• M-99 hocam bu botlar kangaroos marka botlarimdan daha sıcak ve sıkı tutuyor bu yuzden hoşuma gidiyor fakat vurma olayı kötü oldu. Zaten bu botlarda subay bir yakinimdan gelmişti. Ezmek şart oldu inşallah düzelir hocam :)

• O kutsal botu birşey olmaaaz askeriyede gördüğümüz arabanın altına atıyorduk ezilsin diye ama nafile acemi birliği bitinceye kadar sağ serce parmağım başparmağımla aynı boydaydı

• Bende hediyeyi düzgün kullanmak adına çok narin kullanıyordum busvas hocam neymiş bu bot böyle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtzkn

Merhaba arkadaşlar,iyi forumlar..

Arkadaşlar elimde bir asker botu var hediye geldi ve 1 yıldır giymiyordum. Bir kaç gün önce giymeye başladım fakat sağ ayağıma giydiğim bot ayağıma vuruyor. Sağ ayağın dış kısmında topuğun hemen üstündeki sivri kemik kısmının altı sürekli yara oluyor. Sebebi botun malzemesinin ayağımı sağa doğru yatırdığımda içeri girmesi ve bir türlü düzeltemedim.Kırmızı ile belirttiğim kısım. Bilen birisi var mı acaba ? Bot şekil olarak burdakininhttp://www.askermekani.com/gore-tex-asker-botu-pmu169 aynısı ama ayakkabının altında "YEŞİL" yazıyor. Bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi ?
     Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ?

Şimdi bu dediğimi harfiyen yaparsan Bir günde sorunun hallolacak... Ayağini sikan botun içine bi tane sağlam patlamayacak torbaya suyu doldurup botun içine koyacaksin ama sadece batan tarafa.. Sonra botu bi şekilde Buzluga koyup iyice donmasini genişlemesini sağlacaksin.. Ertesi gün buz donup genişleyeceği için o bölge hassaslaşacak, o kismin üzerine bi bez örtecek Dişaridan çekiçle sonra buzu çikarip içeriden bi şekilde çekişle vuracaksin ayağini vuran bölgenin genişlediğini artik vurmadiğini göreceksin.. Uğraşamam dersen bi ayakkabi tamircisine götüreceksin Elbet bi şekil orayi düzeltir sökmeden etmeden.. Veyahut kamyonun altina falan atacaksin iyice Çiğnenecek her yeri olay bitecek.. Korkma bişiy olmaz o botlara patlayip çatlamaz.. TAŞ gibi botlardir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Ocak 2014; 20:04:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadın pedi koy. Ciddiyim.

• Ben asker değilim hocam ama oradaki bot da iyiymiş ilginiz için teşekkür ederim :)
  • Ped öneren arkadaşlar çok sakat iş o ama denemeye değebilir :) Sedat hocam ezme işini bi deniyeyim sizin yöntemide beğendim ilginiz için teşekkür ederim.

• dostum sana kesin sonuç verecek yöntem anlatıyorum ; benim harley botumda da aynısı olmuştu...

ayakkabıcıya götürdüm anlattım... adam şu ayakkabının içindeki (keçe gibi olan) şeyi çıkardı... ona benzer başka parçalar çıkardı... (topuk kısımlarını kesti hepsinin.. ve hepsini zımbaladı...) 2 ayakkabının topuk kısımlarına koydu.. üstüne de o keçeyi koydu :) 2-3 gün sonra yaram iyileşti... sıkıntı bitti.. (mantık o vuran kısımı kurtarmak , o kemiğin olduğu yeri daha üste çıkarmak...)
  • Hocam yöntem iyiymiş fakat orantılı olarak diğer ayakkabiyada aynı işlemi yaptirdiniz mı yamuk gezmemek adına yoksa fazla fark olmuyor ?

• Arkadaşlar bir resim koyayım dedim botun şekli şemali budur.
     Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ?
  • keçe koy
  • frhtzkn kullanıcısına yanıt
    Belli bir süre kullandıktan sonra zaten böyle bir sorun kalmaz ama aşağıdan yukarıya doğru 4. Delikten bagciklari cikarp bi deneyin.

• Badem yagi icerden ve disardan bolca sur 24 saat beklet sonra giy ve dua et bana

badem yagi sivi olmayacak dikkat margarin gibi kati olani var merak etme ucucudur leke iz vs yapmaz

• Başka bir tavsiye üzerine botun içini gazete ile doldurup buzluga koydum biraz önce çıkardım botu ısınmasını bekliyorum.memeti hocam yonteminiz çok ilginç geldi bugün aktarlara bir bakayım :) Wolfson61 hocam o belli bir sürede çekilmiyor cidden. 4. Delikten bağlamak ne denli bir çözüm olur bilemem ama onuda denemek lazım ilginiz için teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.