Şimdi Ara

Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
33.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taburda o botları dirsek temas aralıgında dizip üzerinden dolu çöp kamyonu ile geçiyorduk,iyide oluyordu.
  • bir süre vuracak ben askerde biten sigara pakettlerini sıkıştırıyordum biraz rahatlatıyordu. neden sigara paketi dersen acemi birliği sıkıntı o anlarda yaratıcı oluyor insan. paran olsa ne çare varlığın içinde yokluk bilen bilir.
    neyse bi süre şişti su topladı soyuldu sonra git gide nasırlaştı ve sonra artık acıyı hissetmedim. vursa da nasırlaştığı için anlamadık askerlik boyunca.
  • askere giderken postalını arabayla ezip yumuşatanlar varmış ve duyduğuma göre işe yarıyormuş
  • 1 ayağa bot giyip diğer ayağınla ez botu. olmadı yangın tüpünü kullan. yatakhanede vardır. biz yangın tüpü ile ezmiştik.
  • frhtzkn kullanıcısına yanıt
  • 5.11 botları al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilkkant bende peçete bant felan kullandım ama fayda etmiyor hocam :) bozkır hocam asker değilim ben botlar hediye geldi kaç gündür bir çare arıyorum botlar sıcak güzel ama derdi çok :)

• Botun ipini vuran yerden iki dolam atarak sıkı sıkı baglayın. Sürtünme olmuyacagı için vurmaz sıkı sıkı baglayın

• Sende ona vur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mes giy
  • Bende 1 sene giymemiştim. Jump spor ayakkabı ağlıyordum ciddi ciddi ağlıyordum küçük parmağımı çürütmüştü deri soyuluyor kanlar geliyordu sonra babam götürüp kalıbını büyüttü 43 mü 44 mü ne yaptı 1 senedir giymiyordum ayakkabıyı 41 almıştım 1 sende nasıl büyüdüyse. Kalıbını genişlet.
  • kalıba ver benimde tam o kısım vuruyordu geçti
  • Mcdmrt hocam mes bildiğim kadarıyla çorap tarzı fermuarli bir şey çok ugrastirir hocam o bide ayakları pisirir. Öneri ve ilginiz için teşekkür ederim.

• Kalıba nasıl vericem bizim burada ayakkabı tamircisi var ama kundura tamiri yazıyor benim işimi görür mü ? :)

• Poşete su koyup ayakkabının içine koyun
    Dondurucuya atın
    Su donunca hacmi artacaktır . Ayakkabıyı genişletecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amelie hocam bu poşet kilitli posetlerden mi ne tür bir poşet ? :)

• Botun o kismina vatka koy

• ezmen gerekli botu komple.. biz ranzaların ayaklarına koyup ezerdik..
  • asker botu değil o yemişler seni üst bağ delikleri olmaz asker botunun geçmeli olur, eğer askerde olsaydın yazlık botlarını giy derdim , bir kaç gün giy düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.