Şimdi Ara

Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
33.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı postaldan bendede var hocam bayadırda giyiyorum baslarda banada vuruyodu cok ama bir iki hafta sonra alıstım geciyo yani zamanla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtzkn

Amelie hocam bu poşet kilitli posetlerden mi ne tür bir poşet ? :)

hocam en mantıklı çözüm ayakkabının tabanına yarım ayakkabı keçesi koy.onu bulamazsan kalın karton koy.ayakkabı dükkanım var.askerdeyken herkese bu yöntemi uyguladım herkes memnundu.umarım sende kurtulursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkid

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

asker botu değil o yemişler seni üst bağ delikleri olmaz asker botunun geçmeli olur, eğer askerde olsaydın yazlık botlarını giy derdim , bir kaç gün giy düzelir.

yok hocam asker boyu.yeşil kundura askere özel yapıyor.geçen sene 349 kd olarak askerdeydim bölügün yerısı bu şekildeydi botları

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

quote:

asker botu değil o yemişler seni üst bağ delikleri olmaz asker botunun geçmeli olur, eğer askerde olsaydın yazlık botlarını giy derdim , bir kaç gün giy düzelir.

yok hocam asker boyu.yeşil kundura askere özel yapıyor.geçen sene 349 kd olarak askerdeydim bölügün yerısı bu şekildeydi botları

Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ?

enteresan ben kıbrısa giderken bana bu nato botlarından verdiler biri kışlık biri yazlık demekki modeli değişmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

quote:

Asker botum ayağıma vuruyor çaresini bilen var mı ?

enteresan ben kıbrısa giderken bana bu nato botlarından verdiler biri kışlık biri yazlık demekki modeli değişmiş.

kıbrısa farklı veriyor olabilirler.bize yazlık botta vermediler (:

• yaşım baya bi var ama askere gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.. ama anlatılanlara göre arkadaşıınınkini çalıyomuşsun..
  • Bagciklari adam gibi baglarsaniz sorun cozulecektir, gevsek bagcik yapar bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatka kullanırsanız rahat edersiniz.
  • Askerî okul okudum yıllarca(tayip-fetö yüzünden kapatıldı)

Ben bu derdi çok iyi bilirim.

Çaresi botu ezmektir. Bot şu an serttir, zaten askeri malzeme olduğu için de çok sağlamdır. Onu boş vaktinde bir güzel üstüne çıkıp ez. Böyle her yerini...

Sonra onun en cok vuran yeri(topuk üstü) ranzanın ayağına gelecek şekilde altına koy. Bir gece öyle dursun.

Bunları taa ki bot hamur gibi olana dek yap.

Keçe falan da hikaye! Askeri eğitim görüyorsan bir haftada eriyip gidecektir zaten terden.

Allah kolaylık versin o çileyi iyi bilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.