Şimdi Ara

ASKER İŞ MASTER BANA Bİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu yıl işletme bolumunden mezun oldum yasım 24 suanda master yapıyorum tezsiz ve yaklaşık 3 aydan beri iş arıyorum. Bi kaç yere gittim görüşmeye ama halen bi ses yok çıkmıcak gıbıde duruyor. Şuan Askere mi gitsem İş aramaya devam mı etsem Masterım var ona mı devam etsem bi turlu karar veremıyorum bana bi akıl verin..

• Askere gitmeyene adamakıllı iş yok bence aradan çıkar sonra kafan rahat olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpfiction92

Askere gitmeyene adamakıllı iş yok bence aradan çıkar sonra kafan rahat olsun :)

Tam dedigin gıbı oluyo galıba yok ya bulamadık herseyi bırakıp gıtmek geliyo içimdende mantıklı bı karar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş tezsiz yapıyorsun zaten 1 yıldır o da, mezun ol bari öyle git askere. Mecburen gidecen zaten askere bari yüksek lisansını bitir git. Tezli yüksek yapıyor olsaydın eğer dondur öyle git derdim. Ben mühendisim ve askerlik sorunum yok ve bu halde bile iş bulmakta zorlanıyorum. O yüzden uzatmadan yükseğini bitir ve askere git gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

Arkadaş tezsiz yapıyorsun zaten 1 yıldır o da, mezun ol bari öyle git askere. Mecburen gidecen zaten askere bari yüksek lisansını bitir git. Tezli yüksek yapıyor olsaydın eğer dondur öyle git derdim. Ben mühendisim ve askerlik sorunum yok ve bu halde bile iş bulmakta zorlanıyorum. O yüzden uzatmadan yükseğini bitir ve askere git gel.

1,5 yıl suruyo tezsiz yüksek lisans haftada 1 gun gıdıyorum 2 ders daha vardı almadım bırz pahalı geldı o nedenle evde oturuyorum kendı kendımı sıkıyorum o yuzden cok fazla kararsızım iş ise bu aralar hiç görüşme bile cagırmıyolar bunaldım resmen

• dnnmcan kullanıcısına yanıt
    Valla ben de yükseklisans yapacaktım tezsiz ama dedim ki askerliği halledeyim dönünce de güzel bi iş bulurum onunla birlikte yükseklisansı götürürüm diye düşündüm işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpfiction92

Valla ben de yükseklisans yapacaktım tezsiz ama dedim ki askerliği halledeyim dönünce de güzel bi iş bulurum onunla birlikte yükseklisansı götürürüm diye düşündüm işte.

Hangi bölüm mezunusun su an sen ben gibiler arada kaldgı cok belli bugun şubeye gidip tecili bozarsam ne zaman alırlar dıye sorucam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benden asker olur mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dnnmcan kullanıcısına yanıt
    Ben lojistik yönetimi mezunuyum yedek subay çıktı istiyodum çok da güzel oldu valla
  • Arkadaşlar Türkiye' de askerlik sorunu olmasa bile iş bulmak çok zor. Bunu kendimden biliyorum. 4 aydır iş arıyorum ve sıfır. Görüşmelere gidiyorum arada ama sonuç sıfır. Size önerim. Eğer yüksek lisansınızı bitirmenize az kaldıysa bunu bitirin gidin ama yok daha çok var ise, bir an önce askerliğinizi yapın kurtulun. Öyle bir fırsat gelir ki ayağınıza sırf askerliğinizi yapmadığınız için o işe giremeyebilirsiniz. Kafanızı taşlara vurursunuz.
    Terör olayları bu kadar yoğun olmasa bedelli için bekleyin derdim ama bundan sonra biraz zor olur çıkması. O yüzden askerliğinizi yapın gitsin.
  • Bugun izmirin iyi sirketlerinden birinden teklif aldım yaklaşık 2 ay denene staj olarak bu teklifle kafam ıyıce karıstı of

• 2 ay denicekler sonra işe alsalar bile ne kadar kalıcı olacağını düşün sonra 29 yaşında askere gitmek zorunda kalma bi de o zaman şimdi gelceğinden çok daha ağır gelebilir çünkü.
  • Öle dıyosun ama şirket cok guzel bı yer big4 diye adlandırılan bı yer bu fırsat bı daha ayagına gelmez dıyenler var dıyo arkadaslarım gıt gıde arapsacına dondu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: dnnmcan

Öle dıyosun ama şirket cok guzel bı yer big4 diye adlandırılan bı yer bu fırsat bı daha ayagına gelmez dıyenler var dıyo arkadaslarım gıt gıde arapsacına dondu olay

Kardeş hayat senin karar senin. Senin içinden ne geçiyorsa onu yap. Bizler uzaktan başımıza gelen şeyleri ya da olabilecekleri söylüyoruz. Eğer o firma senin askerlik olayını dert etmeyecekse git başla. Zaten önünde 1.5 senen var, o 1.5 senede yükseğini bitirir üzerine 1 senede tecil ettirirsin. O esnada belki terör olayları biraz daha durgun hale gelir. Eğer bu fırsat bir daha gelmez diyorsan git başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

quote:

Orijinalden alıntı: dnnmcan

Öle dıyosun ama şirket cok guzel bı yer big4 diye adlandırılan bı yer bu fırsat bı daha ayagına gelmez dıyenler var dıyo arkadaslarım gıt gıde arapsacına dondu olay

Kardeş hayat senin karar senin. Senin içinden ne geçiyorsa onu yap. Bizler uzaktan başımıza gelen şeyleri ya da olabilecekleri söylüyoruz. Eğer o firma senin askerlik olayını dert etmeyecekse git başla. Zaten önünde 1.5 senen var, o 1.5 senede yükseğini bitirir üzerine 1 senede tecil ettirirsin. O esnada belki terör olayları biraz daha durgun hale gelir. Eğer bu fırsat bir daha gelmez diyorsan git başla.

Goruslerın için cok saol dostum buyuk ıhtımal staj olayına baslıcam galıba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.