Şimdi Ara

Asker postalından niye ses çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var kardeş hatta civil war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 12 Mayıs 2016; 19:57:29 >
  • Rap rap etsin diye

• Yanlış. Nasıl bir sesten bahsediyorsun ?
    Kastettiğin çıkan tok ses ise, sırrı koordine de gizli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü gibide ondan, çok ağır, ilk 2 hafta zorlanırsınız, zaten o sürede paso yürüyüş yapacağınız için alışıyorsunuz..
    Bir süre sonra ayakta olduğunu unutuyorsunuz..
  • Bizim ordunun verdiği botlar dandik. Ben her milletten insanla beraber yaptım askerliğimi Belçika'da. Norveçli birinin botlarını denemiştim orada, kunduradan sonra spor ayakkabı giymiş hissi verdi o derece rahattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Bizim ordunun verdiği botlar dandik. Ben her milletten insanla beraber yaptım askerliğimi Belçika'da. Norveçli birinin botlarını denemiştim orada, kunduradan sonra spor ayakkabı giymiş hissi verdi o derece rahattı.

Nato askeri miydiniz hocam yoksa mesleginiz mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be postal oynardık küçükken :(

• quote:

Bizim ordunun verdiği botlar dandik. Ben her milletten insanla beraber yaptım askerliğimi Belçika'da. Norveçli birinin botlarını denemiştim orada, kunduradan sonra spor ayakkabı giymiş hissi verdi o derece rahattı.

Bizim subayların postalı kaliteli erlerin ki "dandik".

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

NATO askeri olarak yaptım evet. SHAPE denilen meşhur yerde. Mesleğim askerlik değil. Baba tarafım hep subay ve astsubay dolu ama ben öyle bir meslek seçmek istemedim açıkçası.
    Yabancı dil mülakatlarını geçince Belçika çıktı ben de şaşırdım açıkçası. Benim o zamanlar moralim baya bozuktu o yüzden Afganistan bile çıkmasını isterdim yani en ucra yerlerde yapabilirdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

NATO askeri olarak yaptım evet. SHAPE denilen meşhur yerde. Mesleğim askerlik değil. Baba tarafım hep subay ve astsubay dolu ama ben öyle bir meslek seçmek istemedim açıkçası.
    Yabancı dil mülakatlarını geçince Belçika çıktı ben de şaşırdım açıkçası. Benim o zamanlar moralim baya bozuktu o yüzden Afganistan bile çıkmasını isterdim yani en ucra yerlerde yapabilirdim.

Tam olarak nasıl oluyor hocam. Askere alma zamanı geldiğinde yurt dışınıda istediğinizi mi belirtiyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.