Şimdi Ara

Askercell hattını satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerde zorla askercell sattılar. 120 TL verdim, hat içinde 35 TL var hiç kullanmadım.

1 numara hatta tanımlı. ( Askercell'de en fazla 5 kişi aranabiliyor, aceleyle 1 tane kaydettiler)

Bu hattı satmak istiyorum fakat benim üstüme kayıtlı olduğu için alan kişi benim adıma illegal şeyler yapabilir. En güvenli şekilde nasıl halledebilirim?

• En güvenli şekilde olmasını istiyorsan, hattı alacak olan kişiye devretmen lazım.
    Artık hattın yasal sahibi o kişi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lordakrep kullanıcısına yanıt
    Alacak kişiye devir demek zaten yeni bir hat ücreti ödemek demektir. Hem sana verdiğin parayı ödeyecek hemde devir ücreti ödeyecek. Alan kişinin maalesef enayi olması lazım.

Hat zaten 120 tl. Senden almak istese 120 sana, devir edecek bir 120 daha etti 240. Akıl işi değil.

Benim tavsiyem koy kenarda dursun. Mutlaka lazım olur. 6 ayda 1 operatör değiştir. Hat kapanmaz. Mesela bana şu an hat lazım daha önce iptal ettiğim hatlara yanıyorum

• At çöpe gitsin

• Hattı direkt 120 den satmam tabi ama devir işlemleri harbiden çok masraflıymış. Harbiden elimde kaldı hat.

6 ayda bir operatör değiştirsem ama hiç TL yüklemesem yine açık kalır mı hat? Böyle yaparsam telsiz vergisi sonradan adıma yansıtılır belki?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Telsiz vergisi baki seninle beraber her operatöre geliyor. Ben diğer hatlarımı taşıyorum. 1 yıldır da arayan soran olmadı. Borcumuz borç duruyor :) bir gün ödenir elbet

• O hatları askeriyenin içinde de mi satıyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Telefon Hattını taşıma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.