Şimdi Ara

Faturalı Hattı Dondurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
37.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askere gideceğim için hattımı dondurmak istiyorum. Fakat blackberry taahütlü aldığım için süresi 18 ay ve düzenli ödemesi var. Acaba askere gittiğimde bunu dondurup, geldiğimde tekrar açtırabilir miyim?

• malesef hiçbir operatörde dondurma gibi bir seçenek yok
  • Kurumsal da dondurma oluyor ama bireyselde malesef olamıyor. Blackberry taahütlü aldığın için zaten hiç bir işlem yapamazsın. Ancak en düşük ücretli tarifeye geçip ödemeleri yapman gerekir.
  • avea da 6 ay vodafone da 2 ay dondurabiliyorsun . turkcell i bilmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mszehir

avea da 6 ay vodafone da 2 ay dondurabiliyorsun . turkcell i bilmiyorum .

Cihaz Tahüti devam ederken Vodafone de donduruluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanmadığım bi hattı faturalı yapıp iPhone 6 aldım. Cihaz taksiti 110 liraydı ama 4 gb net ve 1000dklık bi paket tanımladılar. Faturam oldu mu 180. 1 ay öyle hat boşta durdu sonra Aradım müşteri hizmetlerini dedim ki benim bu hattındaki bedavaları diğer çok kullandığım hattıma devredebilir miyiz. Müşteri temsilcisi bunun mümkün olmadığını ama istersem hattı dındurabiliceğimi söyledi. Bende donunca ne olacak dedim. Sadece cihaz taksitini ödersiniz dedi. Sonuç mu? 7 aydır sadece cihaz taksiti ödüyorum o da ay da 110 lira. Aklınızda olsun. Turkcell de hat dondurma var

• quote:

Orijinalden alıntı: osnakli

Ben kullanmadığım bi hattı faturalı yapıp iPhone 6 aldım. Cihaz taksiti 110 liraydı ama 4 gb net ve 1000dklık bi paket tanımladılar. Faturam oldu mu 180. 1 ay öyle hat boşta durdu sonra Aradım müşteri hizmetlerini dedim ki benim bu hattındaki bedavaları diğer çok kullandığım hattıma devredebilir miyiz. Müşteri temsilcisi bunun mümkün olmadığını ama istersem hattı dındurabiliceğimi söyledi. Bende donunca ne olacak dedim. Sadece cihaz taksitini ödersiniz dedi. Sonuç mu? 7 aydır sadece cihaz taksiti ödüyorum o da ay da 110 lira. Aklınızda olsun. Turkcell de hat dondurma var

banada lazım bu ay faturayı geciktirdim tam ödeyemedim 2. ayım yaparlar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin gerekçeniz bile hazır faturamı ödeyemiyorum. Dondururlar hemen merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: osnakli

Sizin gerekçeniz bile hazır faturamı ödeyemiyorum. Dondururlar hemen merak etmeyin.

sadece tarifeyi donduruyorlar değil mi ? cihaz parası ödüyoruz yani ... keşke 3 aylık tüm herşeyi dondursalar da 3 ay uzasa tahhüt yazın cok para gidiyor
  • Eskiden hatti gden aramalara kapatiyoduk 0lira fatura geliyordu. Simdi hic konusmasan enaz 20lira fatura yaziyor. Bide utanmadan 14lirada hizmet parasi koymus

Dayanamadim hortlatim dedim

• otuz3 kullanıcısına yanıt
    Dondurma var hala var mı bilmiyorum

Turkcell den yeni hat ve telefon alıp hattı standart tarifeden açıp sadece vergi ve telefon taksitini ödüyorlar

• Hatti dondurdugumuzda gelen aramalara da kapanir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.