Şimdi Ara

Vodafone'a taşınmış hattımı üzerime almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, hattım babamın üzerine numaram 0538 ile başlıyor yani turkcell den alınma 2012 den beri vodafone dayım. sormak istediğim şuan vodafone a gidip hattımı üzerime alabiliyormuyum? alabiliyorsam devir ücreti nedir? bugun sordugum vodafone resmi bayi bunu yapamadıklarını vs söyledi ancak yapanları duydum.

• Numara Turkcell prefix'i ile yani 0538 ile başladığı için sırasıyla

önce Turkcell'e geri taşıyacaksın,
    sonra devir işlemini yapacaksın
    daha sonra numarayı istediğin operatöre taşıyacaksın..

Kısacası numara 0538 ile başladığı için Vodafone'da devir işlemini yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 26 Ekim 2016; 15:43:35 >
  • Devir işlemini tek başınıza yapamazsınız. Babanızın sizinle gelmesi veya noter imzalı izin kağıdı vermesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Devir işlemini tek başınıza yapamazsınız. Babanızın sizinle gelmesi veya noter imzalı izin kağıdı vermesi gerek.

tamam babam ile beraber vodafone bayiine gidip halledebiliyormuyum? turkcelle geçmek uzun mesele çünkü. turkcelle geçmeden halleden arkadaşım var. bana böyle söylenince olaya anlam veremedim.
  • Maalesef tekrar Turkcell'e geçmek zorundasınız. Faturalı kullanıyorsan 45 lira devir ücreti + 12 ay boyunca 6 lira yeni hat bedeli ödersin ama faturasızsa sadece devir ücreti oduyorsun.
  • Turkcele gecmene gerek yok diye biliyorum 507 ile baslayan numarami vodafone konturlu iken 18 tlye devir yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Turkcele gecmene gerek yok diye biliyorum 507 ile baslayan numarami vodafone konturlu iken 18 tlye devir yaptim

ne zaman oldu hocam bu ? yeni midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Turkcele gecmene gerek yok diye biliyorum 507 ile baslayan numarami vodafone konturlu iken 18 tlye devir yaptim

ne zaman oldu hocam bu ? yeni midir?

4 yada 5 ay oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    1.Hattın yasal sahibi ile mevcut bulunduğunuz operatörün bayisine birlikte gideceksiniz.
    2.Her bayinin değişik şekilde ücretlendirme durumu oluyor Vodafone bayi 30 TL demişken Türkcell 65 TL demişti buna çok dikkat ediniz.
    3.Yeni yasal düzenleme ile birlikte mevcut operatör ile hat taşıma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.Eski operatöre geç diye bir durum artık kalmamıştır.
    Sadece tek sıkıntı ücret pek bir önemi yoksa geçmeye gerek olmadığını düşünüyorum ama tabikide bu durum sizin tercihinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

1.Hattın yasal sahibi ile mevcut bulunduğunuz operatörün bayisine birlikte gideceksiniz.
    2.Her bayinin değişik şekilde ücretlendirme durumu oluyor Vodafone bayi 30 TL demişken Türkcell 65 TL demişti buna çok dikkat ediniz.
    3.Yeni yasal düzenleme ile birlikte mevcut operatör ile hat taşıma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.Eski operatöre geç diye bir durum artık kalmamıştır.
    Sadece tek sıkıntı ücret pek bir önemi yoksa geçmeye gerek olmadığını düşünüyorum ama tabikide bu durum sizin tercihinizdir.

bu yasal düzenlemeyi içeren kanunu gösterme şansınız varmı? şahsen ümraniyedeyim ve buradakilerin kanundan hukuktan bir haber oldugunu düşnüüyorum. çünkü bugun sordum bir arkadaşım aynı şekilde benim durumumla aynıyken hattı üzerine almış ancak buradaki vodafone bayii yapamayacağını söyledi. başka bayilere de sormalıyım galiba.

Vodafone bayisinden hat devir aldım yasal düzenlemeyi bulamadım fakat oradaki personel 2016'da yeni gelen yasal düzenleme nedeniyle hattınızı taşıyabilirsiniz demişti.
    30 TL ücret verip devir aldım.
    https://forum.vodafone.com.tr/t5/T%C3%BCm-Servisler/hat-devir/m-p/503993#M35766
    Bilgili bildiğiniz bir bayiye sorabilirsiniz.
    MErhaba,

053X şeklinde başlayan numarayı sadece Turkcell'de üstünüze alabilirsiniz. Başka şekilde yapanları duydum demişsiniz, yukarıdaki postta @nitronos arkadaşın dediği gibi 2016da yeni bir düzenleme yapılmadıysa dediğinizin mümkünatı yok. Yapmanız gereken işlemleri maddeler halinde yazıyorum:

1. Turkcell'e numara taşıma işlemini babanızın yapması gerekiyor (Bu aşamada sizin gitmenize gerek yok). Faturalı bir tarife seçecekseniz BABANIZIN ADINA KAYITLI herhangi bir elektrik, su, tlf vb fatura veya kredi kartı ekstresi olması gerekiyor. Faturasız olacaksa kimlik yeterli.

2. Hattınız Turkcell'e taşındıktan sonra üstünüze almak için Turkcell İletisim bayii'ne hem babanızın hem sizin BERABER gitmeniz gerekiyor. Yanınızda kimlikleriniz olsun. Faturalı bir tarife seçecekseniz SİZİN ADINIZA KAYITLI herhangi bir elektrik, su, tlf vb fatura veya kredi kartı ekstresi olması gerekiyor. Faturasız olacaksa kimlik yeterli.

3. Hat sizin adınıza geçtikten sonra sıfır hat muamelesi görecek. Dolayısı ile hattınız faturalı olacaksa 60 TL'ye yakın vergi ödeyeceğinizi hatırlatırım. Faturasız olunca bu para peşin mi alınıyor, detayı bilmiyorum. Hat sıfır hat mualemesi göreceği için hattı 3AY TURKCELL OLARAK KULLANMAK ZORUNDASINIZ ve 90 gün taşıma yapamazsınız. 3 ay dolduktan sonra istediğiniz operatöre taşıyabilirsiniz. 1. maddede anlatılanları babanızın yerine kendiniz yapacaksınız. Yani; Faturalı bir tarife seçecekseniz SİZİN ADINIZA KAYITLI herhangi bir elektrik, su, tlf vb fatura veya kredi kartı ekstresi olması gerekiyor. Faturasız olacaksa kimlik yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 27 Ekim 2016; 9:18:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.