Bildirim
ASKERDE ISHAL OLMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
askeriyenin yemeğinden midir suyundan mı yoksa girişte yaptıkları iğnelerden mi bilemiyecem ama zaten 10 gün gibi bir süre buyuk yapamıyosun dostum tecrübeyle sabit emin ol herkes öyle ha ekstra bir durum olursa çıkarsın revire istirahat verirler eğitim yapmazsın zaten rahat ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenxx -- 12 Nisan 2014; 21:56:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kenxx
askeriyenin yemeğinden midir suyundan mı yoksa girişte yaptıkları iğnelerden mi bilemiyecem ama zaten 10 gün gibi bir süre buyuk yapamıyosun dostum tecrübeyle sabit emin ol herkes öyle ha ekstra bir durum olursa çıkarsın revire istirahat verirler eğitim yapmazsın zaten rahat ol
Iğneler derken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Hawk.
quote:
Orijinalden alıntı: kenxx
Iğneler derken
2 tane aşı yapıyolar ilk girişte ne oldugunu bilmiyorum sormadım da belki onunla alakalıdır diye düşündüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X