Şimdi Ara

ASKERDE ISHAL OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerde ishal olursak ne olur?Olan hic var mi?egitime filan katilmazsan sorun olur mu?Yada 1-2 saat Tuvalette kalmana izin verirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• askeriyenin yemeğinden midir suyundan mı yoksa girişte yaptıkları iğnelerden mi bilemiyecem ama zaten 10 gün gibi bir süre buyuk yapamıyosun dostum tecrübeyle sabit emin ol herkes öyle ha ekstra bir durum olursa çıkarsın revire istirahat verirler eğitim yapmazsın zaten rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenxx -- 12 Nisan 2014; 21:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

askeriyenin yemeğinden midir suyundan mı yoksa girişte yaptıkları iğnelerden mi bilemiyecem ama zaten 10 gün gibi bir süre buyuk yapamıyosun dostum tecrübeyle sabit emin ol herkes öyle ha ekstra bir durum olursa çıkarsın revire istirahat verirler eğitim yapmazsın zaten rahat ol

Iğneler derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

askeriyenin yemeğinden midir suyundan mı yoksa girişte yaptıkları iğnelerden mi bilemiyecem ama zaten 10 gün gibi bir süre buyuk yapamıyosun dostum tecrübeyle sabit emin ol herkes öyle ha ekstra bir durum olursa çıkarsın revire istirahat verirler eğitim yapmazsın zaten rahat ol

Iğneler derken

2 tane aşı yapıyolar ilk girişte ne oldugunu bilmiyorum sormadım da belki onunla alakalıdır diye düşündüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde ilaç mevzusu
    7 yıl önce açıldı
    Komando olmak.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.