Şimdi Ara

Askerde Kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bununla ilgili çok konu var. Fakat tam istediğim cevap yok. Şimdi lise son öğrencisiyim, üniversite hedefimde maliye veya bilgisayar mühendisliği okumak var. Şimdi asıl sorum geliyor.

*Dilimde az bir pelteklik var. Pelteklik anlaşılmıyor desem yeridir.

*Ayağımda -derecesi fazla değil- düz tabanlık var. Koşmada asla sıkıntı vermiyor. Amatör klüpte sol bek oynardım.

*Sol göz kapağım az biraz şiş. ( Doğuştan değil ) Birde 1.25 bozuk gözlük kullanıyorum. 4-5 yılda geçer her halde.

Bu durumda iken, askere gidip, kalma şansım var mıdır ? Çünkü çok tanıdık abi gördüm. Yüzü boydan dikişli ama başçavuş olarak askerde kalıp yapmış, çokta düz tabanla konuştum. Gidersin dediler. Dediğim gibi askere gidip kalma şansım nedir ?

• Artık askerde kalmak yok,üniversitenizi bitirip askere gidip askerlikten sonra sözleşmeli subaylığa başvuracaksınız.artık orada kabul ederlerse
  • Basitmiş :)
  • Ayrıca askere gidip nasıl başçavuş olarak kalmış o da bir garip, başçavuş olmak için astsubay meslek okulu okumak gerekiyor, kalsa kalsa uzman çavuş olarak kalmıştır.
  • düz taban isen askere alırlar ama sonradan askerde kalmak için almazlar yani meslek olarak askerlik için düztabanlık engel olur.
  • El Torero

O da olabilir. Pek emin değilim.

Kalamayacağımı anladım, peki dört yıl üniversite okusam asteğmen olarak yaparmıyım uzun dönem de çıksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus251

El Torero

O da olabilir. Pek emin değilim.

Kalamayacağımı anladım, peki dört yıl üniversite okusam asteğmen olarak yaparmıyım uzun dönem de çıksa ?

daha lisedesin uni kazancan 1 sene uni bitircen en kısa 4 sene minumum 5 sene var onunde 10 seneye de cikabilir :) türkiyede ne olur ne biter ozamana bilinmez uzun dönem olmak için ögretmen hukukçu yada muhendis olman lazim yinede garanti degil en çok alınan bölümler sen en iyisi derslerine sıkı çaliş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    3 yıl önce açıldı
    Askerde ilk gece
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız galiba. Dereyi görmeden paçaları sıvadım :) Askerlik yerine başka mesleklere yönelmek daha iyi. Baksanıza dört yıldızlı generallerin haline. Hedefim maliye veya bilgisayar ile ilgili bir bölüm Çalışmaya devam. Cevaplarınız ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.