Şimdi Ara

askerde kpss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mayısta askere gidecem. lise mezunuyum kpss ye girmek istiyorum. sınav tarihinde nerede olacağım belli değil sınav yeri seçme konusunda. başvuru sırasında bu duruma uygun bi seçenek sunuyorlar mı?

• Sıkıntı olmaz her türlü sınavına girersin.Önceden bölük komutanına haber ver sınav tarihinde izni ayarlasınlar.
  • Adam yerim belli değil diyor sen komutan izin verir diyorsun

kardeşim bak belli değilse sıkıntı olur bu iş sanırım uzun dönem askersin liseden gireceğine göre neyse sen ilk önce ösymyi ara durum bu de bunun için seçenek olarak çok eskiden vardı şu an var mi yok mu bilmiyorum ha ben memleket adresi vereyim sınav zamanı nerde olduğum farketmez izin kaparsam gelir memlekette girerim sınavıma diyorsan sıkıntı yok sınav izni var askerde izin alabilirsin sınav için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haziranyagmuru

Adam yerim belli değil diyor sen komutan izin verir diyorsun

kardeşim bak belli değilse sıkıntı olur bu iş sanırım uzun dönem askersin liseden gireceğine göre neyse sen ilk önce ösymyi ara durum bu de bunun için seçenek olarak çok eskiden vardı şu an var mi yok mu bilmiyorum ha ben memleket adresi vereyim sınav zamanı nerde olduğum farketmez izin kaparsam gelir memlekette girerim sınavıma diyorsan sıkıntı yok sınav izni var askerde izin alabilirsin sınav için

muğlada ikamet ediyorum bu civarda çıkarsa dediğin gibi olur uçakla 1 saat en fazla. güneydoğu doğu hudut çıkarsa ondan soruyorum mesela sınava gireceğim yeri sonradan bildirip il merkezinde girebiliyor muyum?
  • emrecan1911 E kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim istediğin yere gidebilirsin. Izin hakkın var hak bu istediğin gün çıkarsın öncesinde sonrasında falan yol hakkın da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.