Şimdi Ara

askerde kulağımın delik olması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • problem yaratırmı ? bir kez deldirmiştim eve gelince annem ve babam delik kapanmıcak işte askerde problem yaratır fln demişlerdi bende küpeyi cıkartmıstım ve delik kapandı. sorun cıkarmaz diyen abilerimiz var ise yeniden deldirmeyi planlıyorum.. teşekkür ederim şimdiden.

• up
  • Sorun cikarmaz da delinen kulak nasil eski haline doner?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Sorun cikarmaz da delinen kulak nasil eski haline doner?

eski haline dönmez dedim işte bende döner demedimki

sorunda orda işte cunku duyduguma göre ailesi boşanmıs olanları bile en basta ayırıyolarmıs fln.
  • Başka yerde yoksa sorun olmaz

• At yalani ... inanani
    Kulagini deldirirsen o ilk kupeyi 3 haftadan once cikartamazsin eger cikartsaydin siser mikrop kapardi ve suan bu yalani atmak zorunda kalmazdin
    Kik senin delik kulaginla ugrasacak olum yav kupe yoksa takmazsan sorunda yoktur niye boyle cevabini bildigin konular aciyosun merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

Başka yerde yoksa sorun olmaz

yok başka yerimde dediğiniz gibise gidim bi ara deldiri verem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroéß

At yalani ... inanani
    Kulagini deldirirsen o ilk kupeyi 3 haftadan once cikartamazsin eger cikartsaydin siser mikrop kapardi ve suan bu yalani atmak zorunda kalmazdin
    Kik senin delik kulaginla ugrasacak olum yav kupe yoksa takmazsan sorunda yoktur niye boyle cevabini bildigin konular aciyosun merak ediyorum

herkes senin gibi bayramdan bayrama yıkanmıyor.

öğlen deldirdim aksam 11gibi eve geldiğimde ise cıkarıp dorudan duş alıp yattım. ertesi günlerde küçük agrılar dısında bişi hisettmedim.
  • nick çok Iyi la canım istedi
  • quote:

At yalani ... inanani

kapanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frambuazlı Cheesecake

quote:

At yalani ... inanani

herkes senin gibi bayramdan bayrama yıkanmıyor.

öğlen deldirdim aksam 11gibi eve geldiğimde ise cıkarıp dorudan duş alıp yattım. ertesi günlerde küçük agrılar dısında bişi hisettmedim.

http://inciswf.com/azer.swf

• abi aramıza dönün adam akıllı bir cevap alamadım hala
  • up
  • eskiden iyi dayak yerdin anandan emdiğin süttü burnundan getirlerdi ama şimdiki komuutonlar sadece psikolojık baskı yapıyır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

eskiden iyi dayak yerdin anandan emdiğin süttü burnundan getirlerdi ama şimdiki komuutonlar sadece psikolojık baskı yapıyır

anladım 1mmlik delik içinde dayak atılmaz be arkadas birazcık insaf

deldiriyim bende psikolojikse sorun olmaz

• Duvara çivi çakıp kulağından duvara asacaklar.
  • Çürük alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.