Merhaba arkadaşlar, 371 kd olarak gittiğim askerliğimin 2.ayı sonunda evlenme planı yaptığım kız tarafından terkedildim. 1 ay geçmeden de yeni bir sevgili bulduğunu gördüm. Daha öncede terkedilmiş biri olarak bunun ne demek olduğunu bilirim fakat askerdeyken terkedilmek çok ciddi bir travma etkisi yarattı. Evlenme ciddiyetinde olduğum bir ilişkide hele bunları yaşamak ciddi bir şekilde darp etti beni. Şimdi içimdeki şeytan git o çocuğu döv diyor(çocuğun ne suçu var?) diyenler olacak illaki. Bende farkındayım ki asıl suç kızda, fakat söylede bir durum var. Bu çocuk yıllardır bu kızın peşinden koşan ve kızın ortak arkadaş grubundan beri. Yani biliyordu benim askerde olduğumu ve bu süreçte ona yanaştı. Kesinlikle kabul ediyorum asıl suçlu kız lakin çocukta sevgilisi askerde olan birine yavşayabilecek kadar yüzsüz. Fikirlerinizi bekliyorum. Not: troll yapmayın arkadaşlar çünkü gerçekten trollenecek bir konu değil Not2: kavgacı hırçın bir insan değilim
Suç kızda, o çocuk olmasa başka çocuk olurdu emin ol.
Hocam kim bilir neler yaşadılar bilemeyiz. Berbat bir durum elbette.
Sevse asla vazgeçmezdi sizden. Artık önünüze bakıp hayatı en iyi şekilde yaşayın. O da kudursun.
Sana nöbet yazmasınlar bari. Yazarlarsa da şarjörleri nöbet arkadaşın alsın.
Benim en ufak yokluğumda sana yanaşan kız, senin yokluğunda sana ne yapar deyip elemanın içine kurdu düşüreceksin. Hiç kavgaya gürültüye gerek yok. O kurt onu içten içe yiyecek.
Tabi amacı kıza kayıp kaçıp gitmek değilse.
Kafanda kırk tilki sürekli düşüncelerini sabote ediyor fakat buna izin verme, burada suç kızın ve erkeğin hiç bir suçu yok. Bir kız diğer erkeklere ilişki bazında yüz vermiyorsa erkek ne yaparsa yapsın işe yaramaz.
Kötü bir tecrübe yaşamışsın fakat bu durum bile senin hayrına olmuş, düşünsene bu mevzuyu evlendiğinde yaşıyorsun ? Güvenilmeyecek biriyle ömür geçirecektin, belki evlendiğinde bunları fark etmeyecektin bile ? O sebeple fazla takılma, sen nasıl biri olduğunu görmüş oldun sana da iyi bir tecrübe oldu.
Bu saatten sonra kıza yada erkeğe vereceğin zarar, sana hiç bir halt kazandırmaz aksine olayı kafanda perçinler daha fazla takarsın...Boş ver zamana bırak, elbette seni seven güvenebileceğin birini bulursun...
Kardeşim, beynin şimdi sana bir sürü oyun oynayacak. Bir sürü rahatsız edici şey düşünecek, bir süre de bundan kurtulamayacaksın ancak bunun geçici olduğunu bil. Kabul etmesi zor biliyorum ama askere gittikten 1 ay sonra birine giden kızdan erken kurtulmuş olman büyük şans. Evet şuan acı hissediyorsun ve bu sana mantıklı gelmiyor ama gerçek bu. 1 sene sonra bu yazdıklarım doğru gelecek, sadece şuan acı kısmın ağır basıyor. Sabret, geçecek...
Kardesim ayni durumu yasiyorum bende 371 kd yim yaklasik 1 ay oldu terk edileli baskasi icinmi vs bilmiyorum ama konustugu biri oldugunu biliyorum 1yil 1ay kadar iliskim vardi bunu yapcagini dusunmuyordum ama soylenecek bisuru sey var yazmaya gerek olmayan artik askerligimizi bitirip hayatin bize ne suncagini beklemekten baska caremiz yok istersen nonu at mesajla gece bi dertleselim gece on basiyim rahatim aksamlari
Askerlik dönüşü kedi al =)
Daha iyi işte Allah korumuş seni dua etmen gereken yerde yanlış fikirler peşinde koşuyorsun ki sana zarar verir bunlar onlara değil.Ya evlendiğinde boynuzu taksaydı sana dahamı iyidi.Her işte bir hayır vardır sözüne bir örnek bu.Sen hayatına bak sonra iyiki böyle yapmışta ayrıldık diyeceksin kendine.
Kardeş seni gayet iyi anlıyorum ama çocuğun ne suçu var ki çocuğu dövmekle eline hiçbir şey geçmez bana inan.. İçinde bulunduğun durum yıpratıcı ama ne söylenebilir ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Merhaba
Erken boynuz yemek iyidir Ya çoluk çocuk yapınca bakkala kaçtı benim hatun demek zorunda kalsaydın Şikayet değiş şükür gerekiyor sana
Güle Güle..
Benim gibi bir insanın sevgilisi olur mu diyordum hep oluyormuş biri bulaşıyormuş.. 3 ay takıldığım, ailemle tanıştırdğım kız nişanlandığını söyledi artı kim bilir kimlerle neler yapmıştır keyfi bilir afiyet olsun..
Dost olarak da olsa takıldığım diğer bir kız bazen başını omzuma koyardı ondan ayrılacağım, onu hiç sevmiyorum dedi(sevgilisi vardı.) ertesi gün erkek arkadaşıyla telefonda görüntülü konuşup güldüler hem de benim yanımda (?)
Sevdiğim hiç bir insanı kaybetmemek için çok koştum çok sarılmaya çalıştım ama kepaze, sarayın soytarısı biz olduk, o yüzden bir adam gibi olmaya karar verdim hiçbirini umursamıyorum arada tabiki aklımı kemiriyor ama yine kendime geliyorum, emin ol ki hayatlarında bir dakikalık sürede de olsa pişman oluyorlar , olmalılar da
Hiçbir kızın annemin beni sevebileceği gibi sevemeyeceğini anladım red pill vs. oluşumlara egoist aptallar derdim ama okuyunca hepsine hak verdim evlenene kadar hatta evlenseniz dahi yedekleriniz olsun cebinizde çünkü bu türk kızlarındaki özgüven bir tane yurt dışı ülke gezmemiş olsam da eminim ki diğer hiçbir millette yok.
Kendine bak sadece askerliğini bitir, mesleğine başla evrimsel olarak kadınlar erkeklere muhtaçtır biz ayaklarımızın üstünde durabiliriz, tek başına çok güçlüyüz vb. zırvadır duygusal olarak bir erkeğe göre çok daha fazla kendilerini tatmin etmek zorundalar
Kimin derdi büyük tartışması çok saçma ama içini rahatlatıcaksa benim konumu da okuyabilirsiniz.