Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok. 11.09.2013
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buraya konu açtıktan 4 gün sonra babamı kaybettik daha fazla dayanamadı hayata gözlerini yumdu rabbim mekanını cennet etsin bugün tam 82 gün oldu içim içimi yiyor babam aklıma geldikçe o gülüşü oğlum deyişi dayanamayıp sessizce ağlıyorum sizden istediğim bu konu da neler yapabilirim doktor hatası oldugunu düşünüyorum avukatımız aracılığıyla şikayetçi olduk bu süre zarfın da neler yapmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 5 Aralık 2013; 22:01:26 >
  • Allah Acil Sifalar Versin Kardesim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil şifalar
    Bu arada demek ki doğru kişileri blokluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok.

Allah şifa versin, devlet hastanelerinin hepsi aynı. Ama parası olan yaşıyor, Bkz. İbrahim Tatlıses. Dualarımız seninle, herşeye hazırlıklı ol ama kendini koyverme sakın, anneninde destekcisi ol yanından ayrılma, inşallah hayırlı haberler alırsın. Dediğim gibi herşeye hazır ol ama, sonra bir anda yıkılma. Allah sabır versin.
  • Geçmiş Olsun Allah Acil Sifalar Versin
  • Geçmiş olsun hocam inşallah babanız sağlığına kavuşur.Tüm dileklerim sizinle
  • hocam durumunuz varsa özel bir hastaneye gitseydiniz keşke devlette kimse kimsenin umurunda değil istisna doktorlar hariç. her turlu maaşlarını alıyorlar nede olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

• Allah şifa versin ben de annemi kaybediyordum doktoru yakasından tutup annemin yanına getirdim en son dayanamadım ölüyordu kadın beyin kanaması geçirmiş adam serum takıyor düşün yani hemen prof.doktor geldi ameliyata aldılar aylardır ne çektik valla iyi anlıyorum seni
  • Allah acil şifa versin
  • Geçmiş olsun hocam çok kötü bir olay
  • Geçmiş olsun. Numune hastanesinde bi ortopedi uzmanı doktoruna tırnak batması için gittiğimde pansumancılara çektirtecekti tırnağımı. Kıçını kaldırıp kendisi yapmayacaktı bizde çıkıp Anadolu hastanesine gitmiştik. Paranın hatrına ilgilenip adam gibi müdahale edildi tırnağa. Demem o ki paraya kıyıp özel hastaneye git umarım buna gerek kalmaz tekrar geçmiş olsun
  • Bimerden (184) şikayetçi olabilirsiniz hocam geçmiş olsun

• < Message Error >

Evet bazı doktorlara
    Geçmiş olsun.

• hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden, babam ameliyattan hemen sonra ayıkmış konuşmaya felan başlamış annemin ve halamın dediğine göre iyi görünüyormuş ama hala içim de bir endişe var
  • Geçmiş olsun elimizden bir şey geliyorsa mutlaka yazın buraya, Allah acil şifalar versin

• büyük geçmiş olsun kardeş,kabullenemiyosun anlıyorum fakat kaderdir herşey.
  • Geçmiş olsun, daha önce babana bakan dr hakkında savcılığa suç duyurusunda bulun, onlar gerekeni yaparlar,
  • Geçmiş olsun,
    bende apandis ameliyatı oldum,
    çok kötü,inanılmaz derecede bir karın ağrısıyla tıp merkezine gitmiştik gece,ordaki doktor hemen serum takıp bazı tahliller yaptı,apandisden şüphelenip hemen devlet hastanesine sevk etti ordaki doktorlarda kontrol ettikten sonra sabah ameliyata aldılar,11 yıl felan olmuştur amelitay olalı...
  • Birini ilk defa ben de blokladım... Yazık gerçekten çok yazık! İnşallah baban iyileşir...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.