Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür yazılar ile sağlık personeline karşı anti pati uyandırmayalım , arabanız bozulduğunda 3 tamirci gezin hepsi başka bişeyler söyler , mekanik bişey bu krokisi belli şeması belli parçası belli , insan vücudu öyle değil içini açıp bakabilir misin hayır , kolay değil öyle malesef ama işini doğru yapmayan her meslek grubundanda insanlar var tabi yok değil ama önyargılı olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YALI35

quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

ee napalım yani

Olmayan beynine sokayım

Bırak dostum değmez bile.

Konu Sahibi arkadaş babana acil şifalar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende apandist ameliyati oldum. Ameliyati cok basit olan bir hastaliktan dolayi yogun bakimda yatmak cok koyar insana. Agrisi cok tuhaf bir agridir. Az az baslar ama durmadan tum gun devam eder.
    Dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

quote:

ee napalım yani

bunu alın burdan;

kardeşim öncellikle çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Türkiye'de Devlet hastanelerinin iç koşulları ne kadar iyleştirilse iyleştirilsin Türkiye'de ki sağlık skandalları bitmek bilmeyecek. Bunun temel sebebi doktorların insan hayatına önem vermemeleri; Doktora gidiyoruz neyin var diyor. Ben nerden biliyim neyim var diyesim geliyor her seferinde neyim olduğunu bilsem sana mı gelirim diyeceğim bir gün görecek. Ben anlamıyorum doktorların bu tavrını; Geçenlerde doktora gittim burnum akıyor baya bi işte boğazım kulaklarım falan tıkalı doktor geldi neyin var dedi. Söyledim bunları sonra muayene etmeden boğazıma kulağıma bakmadan yazdı ilaçları yolladı. Belki dış görünüşümden o sırada belli olmuyor bünyem güçlü ve o sırada ona çok iyi gözüküyorum diye daha düşük dozajlı ilaç yazdı ve benim hastalığım 2-3 haftada geçti. Yani diyeceğim odur ki doktora güven olmaz kardeşim; ben bunu anladım. Bir doktor hastayı muayene etmeden neyin var diyerek ilaç neden yazar anlamıyorum. Biri bana bunu açıklasın neden ilacı direk yazar neden? Cevabını kendim veriyorum her doktorun anlaşmalı olduğu ilaç firması varda ondan;

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok.

Dostum aynı şey yurtdışında yaşayan kuzenimin başına geldi. Noel tatili nedeniyle teşhisi gecikti. Aylarca hastanede yattı. Sonunda iyileşti ama çok zor günler geçirdi. Umarım sizinki o kadar ağır olmaz. Umudunu kaybetme sakın.
  • inşallah en kısa zamanda iyileşir kardesim geçmiş olsun

• geçmiş olsun. apandist patlaması çok net teşhis edilemiyor,
  • Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun, bir apandist sorununu anlayamış doktorlar için ne desek boştur

Moxee birader az bile demişsin. 1 hafta ban yersin ama değer boşver.
  • Hocam cok gecmis olsun :(((
    allah yaninizda olsun :(((

• geçmiş olsun hocam Allah binbir türlü şifa versin

• quote:

Orijinalden alıntı: nayır

Acil şifalar
    Bu arada demek ki doğru kişileri blokluyorum

Bende

Allah yardımcın olsun

• Kesinlikle sikayet edin o doktorlari. Acil sifalar, umarim bir an once sagligina kavusur babaniz

• quote:

quote:

ee napalım yani

bunu alın burdan;

kardeşim öncellikle çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Türkiye'de Devlet hastanelerinin iç koşulları ne kadar iyleştirilse iyleştirilsin Türkiye'de ki sağlık skandalları bitmek bilmeyecek. Bunun temel sebebi doktorların insan hayatına önem vermemeleri; Doktora gidiyoruz neyin var diyor. Ben nerden biliyim neyim var diyesim geliyor her seferinde neyim olduğunu bilsem sana mı gelirim diyeceğim bir gün görecek. Ben anlamıyorum doktorların bu tavrını; Geçenlerde doktora gittim burnum akıyor baya bi işte boğazım kulaklarım falan tıkalı doktor geldi neyin var dedi. Söyledim bunları sonra muayene etmeden boğazıma kulağıma bakmadan yazdı ilaçları yolladı. Belki dış görünüşümden o sırada belli olmuyor bünyem güçlü ve o sırada ona çok iyi gözüküyorum diye daha düşük dozajlı ilaç yazdı ve benim hastalığım 2-3 haftada geçti. Yani diyeceğim odur ki doktora güven olmaz kardeşim; ben bunu anladım. Bir doktor hastayı muayene etmeden neyin var diyerek ilaç neden yazar anlamıyorum. Biri bana bunu açıklasın neden ilacı direk yazar neden? Cevabını kendim veriyorum her doktorun anlaşmalı olduğu ilaç firması varda ondan;

Her doktorun anlaşmalı olduğu ilaç firması mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Kesinlikle sikayet edin o doktorlari. Acil sifalar, umarim bir an once sagligina kavusur babaniz

Acil şifalar öncelikle,
    Katılıyorum arkadaşa bir an önce şikayet edilmesi gerekiyor o doktorların.
  • Kardeş biz duyarlı adamlarız gelişmeleri bildirirsen sevinirim, bu arada çok geçmiş olsun.
  • Ultrasona sokmak hiçmi akıllarına gelmedi hocam ?

Aynısı banada oldu apandist diye şüphelendim direk doktora kendim dedim apandisten şüpheleniyorum diye ona göre tüm tahlilleri yapmışlardı.

Kanda gözükmesi lazım ayrıca yada idrarında nası olduda saldılar ya doktorlar hakkında suç duyrusunda bulunabilirsiniz bence.

Devlet hastanelerindeki doktorlar hala düzelmedi ne yazikki vurdum duymazlıkları devam ediyor.
  • Allah şifa versin kardeşim seni çok çok iyi anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerodb1294

quote:

quote:

ee napalım yani

bunu alın burdan;

Yanlız arkadaş doğru söylemiş. Annem emekli hemşiredir. Sizin yaşlarınızda bende sağlık da çalışmıştım bir süre. Mümessiller gelir ve doktorları gezerler. Onlara eşantiyonlar verip % teklif ederler ve dr o mümessile bağlı ilaç firmasının ilaçlarını yazar. Bu iş böyledir. Onun için hemen ilk iş ilaç yazılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aerodb1294

quote:

quote:

ee napalım yani

bunu alın burdan;

Gülüncek birşey yok yazdıkları doktorların %90 için geçerli diyebilirim. İlaç mümessillerini araştırmanı öneririm. Bazı ilaç grupları içinde onlarca farklı ilaç olabiliyor. Örneğin bir antibiyotik grubu. Bu ilaçların hepsi aynı ( muadil, eşdeğer ). Doktorun o grubun içinde sadece bir markayı yazmasının nedeni ya mümessille arasındaki ilişki(maddi(para değil dolaylı olarak ), manevi) yada o ilacın o grupta kalıplaşmış bir ilaç olmasıdır. (örn. Augmentin )

Allah acil şifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 12 Eylül 2013; 1:19:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.