Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim. Ankara Numune den bahsediyorsan beş para etmez bir hastane.
  • Başın sağolsun. Allah bol sabır versin.
  • geçmiş olsun en kısa sürede çıkar inşallah.
  • Apandisiti teşhiş edemeyen doktorun diplomasının alınması lazım , sonra doktor dövünce millet kötü oluyor.
  • Geçmiş Olsun Allah Acil Sifalar Versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun Allah Acil Sifalar Versin
  • Allah acil sifalar versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. baban en yakın zamanda sağlına kavuşur umarım.

işlerine baştan sağma yapan doktorlar çok malesef. benimde annanem saçma sapan bir '' doktorun '' diretmesiyle, hiçbir şeyi yokken ameliyat oldu ve şuan hastanede bilinci bir açık, bir kapalı.
  • Geçmiş olsun. Apandisit ağrısı spesifiktir aslında ama ya istisnai bir durumdu ya da doktor düzgün muayene etmedi. Ağrısı neredeydi acaba?

• Ben bile daha ağrı diye okuduğumda anladım apandist olduğunu. Bir doktor nasıl teşhis edemez yahu? Zaten neresinin ağrıdığını söyler insan. Orasını gösterince hiç birinin mi aklına apandist gelmedi? Yazıklar olsun böyle doktorlara be. Allah acil şifalar versin. Babanız tez zamanda ayağa kalkar inşallah.
  • Okurken ben yaşadım resmen, Allah acil şifa versin sevdiklerinden ayrılmamak çok can yakıcı bir şey keşke bu dünya ölümlü olmasaydı, her ölümde bir ailenin ocağına kor alev düşüyor Allah bu acıyı olabildiğince geç yaşatsın, acil şifalar diliyorum babana geçmiş olsun.

• bende 2 olayimi anlatim ayak bilegim kesildi çapa tip fakultesinde malzeme yok ben masada bekliyorum oylece babami gonderdiler malzeme aldirmaya diger olayim ise gozume toz kacdi gozum kip kirmizi batiyor isten izin aldim doktcora gitdim acil goz icin biseyin yok dedi gonderdi ozele gitdim ardindan toz yapismis gozume

• quote:

Orijinalden alıntı: Moxee

quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

ee napalım yani

Orospu çocuğu ananı avradını sikerim senin aynı şey başına gelsin anlarsın nasıl bi bunalım olduğunu . Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun Allah acil şifa versin

dostum bunun gibiler için konuşmaya değmez boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok.

e sonra doktorlar dayak yedi oluyor

• "tfnymc" tamam arkadasa fazla yuklenmeyin 13 yasındaki insandan ne bekliiyorsunuz.

Gecmiş olsun bu arada.imkanın varsa anadoluya yatırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willbean -- 12 Eylül 2013; 2:24:16 >
  • "ee napalim yani" diyen var bu kadar mi seviyesizlesti bu forum, yaziklar olsun.

Gecmis olsun, Allah yardimciniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BalinayaKafaAtanHamsi

Başın sağolsun. Allah bol sabır versin.

Başın sağolsun mu ?

Acil şifalar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

"ee napalim yani" diyen var bu kadar mi seviyesizlesti bu forum, yaziklar olsun.

Gecmis olsun, Allah yardimciniz olsun.

Arkadaş bide ilk yorum lan pusudamı yatıyolar napıyolar . Sanmıyorum konuyu okumuş olsun. Forumdan uzaklaşmak için bir bahane daha ya.

Konu sahibine gelince Allah yardımcın olsun kardeş. Acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

ee napalım yani

ayıptır baba lan bu baba sende olacaksın baba anlarsın o zaman

• Öncelikle geçmiş olsun. Ama sizin gibi kendini bir şey sananlar yüzünden insan doktor olmak istemez. Yaptığınız işlerin hiçbir vasfı yok,insanlığa yararınız yok, gelip doktorlara laf söylersiniz. Kolaysa gidin doktor olun bakalım. Ağrısı var kesin apandisit deyip teşhisi koymuşsunuz zaten, yapsaydınız ameliyatı da.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.