Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzer bir durumu bende yaşadım hatta şu an babamın yanında refakatçıyım.5 eylül günü göğüs kafesinde yanma şikayeti ile hastaneye giden babama ekg efor testlerinden snra bir şeyin yok diyerek gönderen doktor 3dk snra hastane içinde babam kalp krizi geçirince ambulansı hemen hazırlatıp başka bir yere sevkini sağlıyor.

Anjio ve bypass dan nra durum şu an çok iyi. Sizde olduğu gb ortada bir ihmal var.Babam sağlığına tam kavuşsun bu konuyu gerekli mercilere taşıyacağız.

acil şiafalar diliyorum , geçmiş olsun
  • Cok gecmis olsun.Allah sifa versin ins.Benim anneminde apanstisti tespit edilememisti zamaninda 1 saat icinde ameliyata yetistirilmesi gerekiyodu.Allahtan yetistirilmisti.Umarim babanda bir an once iyilesir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bende sağlıkçıyım burada apandisit olmayanın bile apandistini alıyorlar (Ciddiyim cerrahi servisi hep apandisitli hastalarla dolu)

Normalde karnın sağ tarafında ağrı olunca direkt apandisitten şüpheleniliyor orada nasıl olurda yapmazlar anlayamadım.

Geçmiş olsun kardei

+1
  • Gecmis olsun Allah acil şifalar versin

• Gecmis olsun dostum. Bilerek bunu da yapmis olabilirler, memur mantigi yan gel yat oldugu icin bu ulkede kutsal meslek dediklerimiz de kotu kalabiliyor. Umarim yakin zamanda taburcu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

yıllarca sinüziti anlamayıp bana antibiyotik dayayan ve sonunda antibiyotiğe karşı bağışıklık göstermeme sebep olan doktorların alayına burdan selam olsun. sonra sağlık personeline şiddete hayır. ne haayrı ulan ben orda öksürmekten kusuyorum adam orda kahve içip sohbet ediyor. hayatımda ilk deva bir kadını dövmeye niyetlendim

EDİT: hocam bu arada geçmiş olsun. sinirden demeyi unutmuşum

Ben de 3 yil boyunca haftada 2-3 defa igne vuruluyordum. Devlet hastanesindekiler beni grip saniyorlardi. Ozele gittim sinuzitim oldugunu ogrendim 1 ay icinde bademcigimi ve geniz etimi aldirdim. 5 yildir rahatim. Devlet hastanesinde acile bile gitsek adeta saglik ocaginda calisirmiscasina muamele gosteriyorlar.
    Konuyu acan arkadas Allah acil sifalar versin, ozel bir hastaneye gidin bence.

• Geçmiş olsun.
  • bir mr çekilse meydana çıkardı ama adı doktor işte heryerde var bunlardan elinizden geliyosa dava açın başkaları zarar görmesin diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

Gecmis olsun bazi doktorlar dayagi hakediyo.

+sonsuzz
  • AKP hukumetinin son saglik politikalarindan sonra devlet hastanesine gitmek olumdur. Kaliteli, isini iyi yapan hic bir doktor artik devlet hastanesinde calismiyor. Tip mesleginin ne kadar kalitesiz, vasifsiz elemani varsa hepsi devlet hastanelerinde kaldi, malum, oyle adamlari ozeller almiyor.

• ALLAH acil ve bol şifalar versin kardeşim. O doktorları da bir an önce mahkemeye ver. Cezalarını çeksinler

• işte bu yüzden bu ülkede yaşamak istemiyorum baksana insan muamelesi görüpdevlet hastenesindeki doktorlardan bile hizmet göremiyorsun illa özel hastaneye gidicen
  • Geçmiş olsun. Acaba hangi hastane idi ?
  • Geçmiş Olsun hocam Makineye bağlamamıştırlar inşallah konuda tam anlıyamadım bağladılarmı bağlamadılarmı diye.Makineden sonra yaşamak imkansız gibi birşey.
  • Gecmis olsun hocam allah acil sifalar versin

• Cok gecmis olsun. insallah babaniz kisa surede sagligina kavusur. Allah yardimciniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

bir mr çekilse meydana çıkardı ama adı doktor işte heryerde var bunlardan elinizden geliyosa dava açın başkaları zarar görmesin diye..

Mr da iyiymiş, çeksinler canım apandisitede mr çeksinler zaten 1 mr en az 15 dakika sürüyor, 1 ay verilen mr bekleme süresini bu sayede 2 ay a çıkarabiiriz.
    İstiyorsunizki Doktor : soysun bizi donumuza kadar, ameliyat yapan doktor iyi doktordur kafası, çok tetkik isteyen doktor iyi doktor kafası. Ben bunu anlamıyorum. DOktor değilim ama sektör bildiğiniz gibi değil. neler dönüyor neler.

Her karın ağrısı ile geleni ameliyata alan doktor emin olun 2 aya kalmaz tutuklanır. illaki birisi birileri şikayet eder.
    AMELİYATTAN SONRA ALINAN PARÇA PATALOJİYE GİDİYOR ve kontrol ediliyor bu ADAM GERÇEKTEN HASTAMIYMIŞ YOKSA DOKTOR KAFASINA GÖREMİ AMELİYAT YAPMIŞ diye.
    Malesef hastalarda bunu kullanabiliyor; benim karnım ağrıyordu adam beni ameliyat etti felan gibisinden.

Yorumların bazılarına baktımda gerçekten çok BOŞ olmuşlar sonra dedim ki kendime: kime ne anlatıyorsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

AKP hukumetinin son saglik politikalarindan sonra devlet hastanesine gitmek olumdur. Kaliteli, isini iyi yapan hic bir doktor artik devlet hastanesinde calismiyor. Tip mesleginin ne kadar kalitesiz, vasifsiz elemani varsa hepsi devlet hastanelerinde kaldi, malum, oyle adamlari ozeller almiyor.

Ya herşeyi siyasete bağlamasanız olmaz.ne alakası var iktidarla.yok sağlık politikası falan.dr şerefsiz ise siyasetçi,vali,kaymakam,vatandaş ne yapsın.sen başına 10 polis dik en yüksek maaşı ver is yine onun isini ciddiye alması ile alakalı.onun ahlakıyla alakalı.

• Doktor gereksizse baban cok mu gerekli

• hocam geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
    mallesef günümüzün meslek tercihindeki en büyük problemi para hırsımız..
    millet sırf maaşı iyi diye doktor oluyor (istisnalar olabilir),doktor olan kişi gerçekten o mesleği hakediyor mu?

özellikle sağlık sektöründe denetimlerin üst düzey yapılması gerekiyor.
    bir de parantez açayım maalesef apandisit teşhisi gerçekten zor bir rahasızlık,uzman doktorlar (gerçekten işinde uzman) bile teşhisi koymakta zorlanabilirmiş diye okumuştum.
    tabiki bu karşılaştığınız doktorları haklı çıkarmaz :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.