Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lakers45

Mekanı cennet olsun dostum.

amin hocam allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 5 Aralık 2013; 22:15:38 >
  • Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun
  • Allah mekanını cennet etsin , günahlarını affetsin , üzüldük :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah rahmet eylesin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yukarı

hocam bi kapat bilgisayarı git birkaç kafanı dağıt

yukarı nedir
  • başınız sağolsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
    İnsanlar bilmedikleri konularda hemen yorum yapıyorlar. Yaptıkları yorum da "Dövelim!!!" Tabii bu hükümetin uyguladığı sağlık politikalarından bihaber sorunun tek suçlusu Doktorlarmış gibi görüyorlar ve "Dövelim!!!
    Böyle Doktor döven "Delikanlılar" karşılarında sıradan bir hakim ya da savcı gördüklerinde dilleri tutulur, bi tarafları üçbuçuk atar, sığınacakları yalanlar ararlar.

Benim önüme böyle bir suçla gelseler en ağır cezayı da veririm.

Böyle bir toplum için gösterdiğiniz özveri için de ayrıca size teşekkür ederim.
    @mehmet2555

Merak ediyorum sıradan hakim-savcı demişsiniz sizin ünvanınız nedir de bu işin adalet kısmını yürüten insanlara ''sıradan'' sıfatını yakıştırabiliyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun kardeşim Allah sana ve ailene sabır versin...
  • Hocam Allah rahmet eylesin. Eğer imkanınız var ise hukuku yollara başvurmanızı öneririm. Herkes işini adam gibi yapmalı!

• allah rahmet eylesin
  • okurken gözlerim doldu
    Allah rahmet eylesin hocam bende geçen sene baya zor günler yaşadım kalp ameliyatı filan oldu babam ömrümden ömür gitti resmen
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun hocam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca kullandığım boşa antibiyotikler sonucunda göğüs hastalıkları hastanesinde 60 yıllık tirkayi havasında öksüren bana gittiğim iyi bir doktorun astım teşhisi sonucunda iyileşmemde devlet hastanesine gitmeye tövbe etmem yaşadıklarını daha iyi anlamamı sağlıyor,Allah rahmet eylesin

• Yazık günah ya apandisit gibi basit bir şeyden gitmiş adam harbiden yazık böyle doktorların beynine tüküreyim.
  • arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden eksik olmayın
  • Başın sağolsun kardeşim

• O acıyı kapı önünde ağlayan akrabaları o anı çok iyi bilirim

ALLAH RAHMET EYLESİN

• Allah rahmet eylesin dostum

• Hocam 2002 yilindan sonra kanun degisti mi bilmiyorum suan soracagim kisi ile de baglantim yok ama o zamanlar babannem seker hastaligindan hastaneye yatirdirlar doktor ameliyata 'sarhos' olarak girmis sonradan fark edilmis baska doktor girmis ama sonucta doktoru babam mahkemeye vermisti 2002 yilinda ama o yillarda ispat edilemedigi icin 2007 veya 2008 yilinda (tam hatirlayamiyorum ) sonuclandi doktora bisey olmadi.
    Sizin elinizde ihmalin olduguna dair belgeler var mi ??

@Hellori Hazretleri, bildigim kadariyla avukat mentionlarsaniz size yardimci olabilir.

Babaniza Allah'tan rahmet diliyorum mekani cennet olsun.

• Bende ağustosta kaybettim babamı anlıyorum seni

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.