Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basiniz sağ olsun . burdan herkese tavsiyem bende baska bir konuda yasadim boyle bir olay. paraniz varsa devlet hastanesine ugramayin bile yoksa ilk once bi gidin baktin olmadi direk bir ozele git hic vakit kaybetme. ciddi ciddi devletteki doktorlara guvenmeyin cok fazla hata yapip islerinde dikkatli degiller doktor olma sifatina yakismiyorlar... belki hepsi oyle degildir ama oyle olanlarlar oldugu icin isin sansa kaliyor devlette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bende 6 yaşındayken kaybettim babamı bende baba acısını bilirim , annem ne zorluklarla büyüttü beni . Küçükken alışıyorsunda büyükken birini kaybedince olmuyor be usta . Allah yardımcın olsun kardeşim . Umarım alışırsın bu duruma unutma herkes bir gün ölecek o yüzden çok üzülmemelisin .

En azından sen babasız büyümemişsin , ben babasız büyüdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 6 Aralık 2013; 0:47:55 >
  • Başınız Sağolsun
  • Basin sagolsun bende dedemi kaybettim

• Allah rahmet eylesin aklına getirdikçe dahada üzülürsün bizde ölecez eninde sonunda gideceğimiz yer orası tabii ki üzücü bir durum hayata tek başına devam edip desteğin dayanağının olmaması senin içinde acı varken dışarıdaki insanların hayatlarına normal bir şekilde devam etmesi bunlar insanı dahada sıkıntıya sokuyor bozma moralini hocam evlenir çoluk çocuğa karışırsın yüzünün güldüğü günlerde gelecektir emin ol
  • başın sağolsun hocam dünyanın düzeni bu kimse kalıcı değil yapacak bişey yok malesef
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ne yazıkki ülkemizde doğru işleyen bir sistem yok. Daha doğrusu işleyen bir sistem yok. Sağlıkta onların başında gelenlerden bir tanesi.
  • Gerçekten çok üzüldüm durumuna,düşündüm de babam olmasa
  • kardeşim kimseye isyan etme eceli gelen ölüyor ne şekilde olursa olsun ama o ilgilenmeyen doktorlar ahirette cezasını alacaktır başın sağ olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok. 11.09.2013
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buraya konu açtıktan 4 gün sonra babamı kaybettik daha fazla dayanamadı hayata gözlerini yumdu rabbim mekanını cennet etsin bugün tam 82 gün oldu içim içimi yiyor babam aklıma geldikçe o gülüşü oğlum deyişi dayanamayıp sessizce ağlıyorum sizden istediğim bu konu da neler yapabilirim doktor hatası oldugunu düşünüyorum avukatımız aracılığıyla şikayetçi olduk bu süre zarfın da neler yapmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Nick'inizden anladığım kadarıyla Sivaslısınız ve eğer bu durum Sivas'ta meydana geldiyse hiç şaşırmam. Allah babanıza gani gani rahmet eylesin fakat Sivas'ta her nedense numunede, üniversite de hiç bir halta yaramaz. Çok yakın bir zaman önce arkadaşımın annesini kaybettik (yanlış teşhis-yanlış tedavi) ki bundan öncede bir çok sansasyon yaratacak haberler almıştık. Umarım Sivas'ta gerçekleşmemiştir bu olay eğer öyleyse sonuna kadar uğraşın hocam bir değil iki değil, emsal göstererek dava açabilirsiniz ve eminim karşılığını alırsınız. Tekrardan başınız sağolsun, Allah kalanlara uzun ömürler versin, acısını unuttursun (Aslında acısını unutturmasın denilir fakat yanlış anlamanızdan çekindim).
  • Allah rahmet eylesin , mekanı Cennet olsun.

Burada biz anlamayız , hukuk forumları var bir sürü insanlara baya yardımcı oluyorlar orada , o forumlara konu açarsın çok daha faydalı olur , neticede bir ihmal var.
  • Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor :(
  • basin sagolsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok. 11.09.2013
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buraya konu açtıktan 4 gün sonra babamı kaybettik daha fazla dayanamadı hayata gözlerini yumdu rabbim mekanını cennet etsin bugün tam 82 gün oldu içim içimi yiyor babam aklıma geldikçe o gülüşü oğlum deyişi dayanamayıp sessizce ağlıyorum sizden istediğim bu konu da neler yapabilirim doktor hatası oldugunu düşünüyorum avukatımız aracılığıyla şikayetçi olduk bu süre zarfın da neler yapmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim sizede sabır versin çok zor bir durum.
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin
    başın sağolsun

Hakkını sonuna kadar ara içinde hiç bişey kalmasın

• Sabim e şikayetlerini yap. Saglik mudurlugune de git oradanda sikayet yap. Mahkeme surecine zarari olmaz aksine sorusturma yapilirsa o ilgilenmeyen doktorlar ceza alir diger doktorlar ayagini denk alir. Her acile gidene psikolojik diyen egitimsiz doktorlar yuzunden aci icinde olen insanlari gordukce acil doktorlarina guveni azaliyor insanin. Acillerin cogunda egitimli acil tip uzmani degil pratisyen (benim deyimimle ilac yazma memuru) gorev yapiyor. Bunlarin cogu da kendini gelistirmekten uzak, bu meslegi sirf sayisal basari yuzunden secmis, insanlari iyilestirme gibi kutsal bir amaci hedeflememis, surekli yetmeyen maaslarla verilmeyen haklarla magdur olup da hala meslegini birakip baska bir ise yonelmeyen!?, egosu tavan yapmis insanlar. Suc tabi bizde. Biz toplum olarak hurmet ediyoruz doktora. Normal insana nasil davraniyorsan oyle davranacaksin kaldirmayacaksin bi taraflarini. Ozellikle hastanelerde odasina girerken iki buklum insanlari gorunce cok sinirleniyorum. Bu adam sana hizmet etmek zorunda.

• Başınız sağ olsun hocam Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
  • Başınız sağolsun Allah sabir versin..
    Ne kadar zor dusunemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.