Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin hocam basin sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

Ben sağlıkçıyım ve bu konularla sık karşılaşan birisi olarak sonuç alman çok zor o kadar çok dava açılıyor ki inanamazsın hasta yakınları birbirini çok dolduruyor yalan yanlış bilgilerle sana şunu söyliyeyim bilerek veya isteyerek hiçbir doktor böyle birşey yapmaz tetkiler ilk muayene eden doktor ultrason sonuçları hepsi elinde olsun ama dediğim gibi çok zor sonuç alman Allah sabır versin senin acını paylaşıyorum elimden daha fazlası gelse keşke

allah razı olsun hocam.. peki bir şey sormak istiyorum bu apandisiti anlamak çokmu zor apandisit patladıktan sonra babam 3 gün hastane de yattı çıktı nasıl anlayamazlar aklım almıyor

Apandist cok karistirilan birşey çogu hasta apandist diye alınıp ameliyat sırasında apandist olmadığı anlaşılır gaz sancısı ile karıştırılır patlamış apandisjt ise zehirler vücudu ölüme kadar götürür ki götürmüşte benim teyzemde 1 hafta yoğun bakımda yattı aynı sebepten siz vaZgeçmeyin davanızdan buna eminseniz inşalah güzel sonuçlar alırsınız

• Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun
  • başınız sağ olsun.rabbim sizlere sabırlar versin.söylenecek söz yok.ülkemizde bir çok hasta böyle duyarsız hastaneler yüzünden ya da yanlış teşhis yüzünden hayatını kaybediyor.
  • başın sağolsun

• Başın sağolsun mekanı cennet olsun.

• Allah mekanini cennet etsin,basiniz saolsun

• Başınız sağolsun
  • Başınız sağolsun mekanı cennet olsun ne yaparsanız yapın hakkınızdan vazgeçmeyin. Sonuna kadar gidin davanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağ olsun.
  • Allah rahmet eylesin.

• allah rahmet eylesin rabbim sana ve ailene sabır versin babasizlık çok derin bir acıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

Orijinalden alıntı: mennan74

quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

Gecmis olsun bazi doktorlar dayagi hakediyo.

+sonsuzz

inşallah bir yakınınız veya siz sağlık çalışanı olursunuz.

inşallah
  • Allah rahmet eylesin mekanı nur olsun kardeşim.

• Allah rahmet eylesin . mekanı cennet olsun
  • başınız sağolsun Allah rahmet etsin. Allah sıralı ölüm versin, evlat acısı göstermesin.

hakkınızı arayın hocam, doktorların ihmali olduğunu düşünüyor iseniz. ne diyebilirim bilmiyorum, başınız sağolsun tekrar.
  • Başınız sağolsun

• allah rahmet eylesin babana paul walkere veya israillilere değil ------ayrıca doktorlara değil bu sisteme çatın öğretmen doktor marstan gelmiyor bu milletten geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 6 Aralık 2013; 11:29:55 >
  • ALLAH yardımcınız olsun
  • Basiniz sagolsun dostum, ne yazsam gercekden bilemedim Allah sana ailene uzun omurler versin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.