Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sabır versin, Allah gani gani rahmet eylesin, çok kötü bişey bu ebedi ayrılık, kimsenin başına vermesin Alah...
  • Başınız sağolsun Allah mekânını cennet eylesin
    Hakkınızıda sonuna kadar arayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastanede vatandaşı it hesabına almayan,yüzüne bile bakmadan eline reçeteyi tutuşturup gönderen doktorlar konu dayağa gelince biz de insanız,kutsal mesleğimiz hede hödö demeye başlıyorlar nedense.

Ülkemizde kamunun hangi sektörü düzgün ki sağlık sektörü düzgün olsun hepsi birbirinden beter.

Başın sağolsun kardeşim Allah sabır versin umarım suçlular cezasını çeker.
  • başınız sağolsun pisi pisine kaybetmişsiniz. sonuna kadar mücadele edin
  • Allah rahmet eylesin
  • Hocam öncelikle basın sagolsun

Benim babam savcı mesajım surda Dursun Tabiki siz ne yapacagınızı biliyorsunuzduz ama ben aksam soruyum neler tavsiye eder diye aksam editlerin
  • Başınız sağolsun çok zor birşey...
  • Güzel kardeşim başınız sağolsun. Kimse yaşamadan birşey diyemez elbette. Allah yar ve yardımcınız olsun... Başkalarının da canının yanmaması için hukuksal tüm arayışlarınıza devam edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok. 11.09.2013
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buraya konu açtıktan 4 gün sonra babamı kaybettik daha fazla dayanamadı hayata gözlerini yumdu rabbim mekanını cennet etsin bugün tam 82 gün oldu içim içimi yiyor babam aklıma geldikçe o gülüşü oğlum deyişi dayanamayıp sessizce ağlıyorum sizden istediğim bu konu da neler yapabilirim doktor hatası oldugunu düşünüyorum avukatımız aracılığıyla şikayetçi olduk bu süre zarfın da neler yapmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi

ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsun.
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin
  • Başın saolsun.Allah Rahmet eylesin.

Ben de tam 3 hafta önce bugün 39 yaşında abimi kaybettim.Hiçbirşeyi yoktu.Gizli kalpmiş....Numune Hastanesine geldiğinde vefat etmişti...
  • Başın sağolsun hocam 2 ay önce bende yaşadım bu acıyı, mekanları cennet olsun inşallah
  • Böyle hıyarlar yüzünden ne canlar yanıyor başınız sağolsun sabır herşeyin ilacıdır.
  • Allah rahmet eylesin çok uzuldum ;(

Umarim Allah yardim eder ve yasal yollarla geregini yaparsiniz . Her doktor ayni degil elbet boyle ihmalsizlikleri gorunce dayanamiyorum . Umarim doktorluk sifatlari elinden alinir ve tazminat cezasina carptirilirlar
  • Başınız sağolsun,Allah sabır versin
  • Allah Rahmet Eylesin arkadaşım Allah sabır versin.
    Umarım gücünü toplayıp şikayetlerini yaparsında suçu hatası eksiği olanlar cezasını çeker.Diğerleri içinde örnek ve ibret olur.
    Bence direk Savcılığa şikayette bulunun
  • bu paul walker in konunun altına inmesini istiyorum allah rahmet eylesin babanın
  • içim ta derinden cızz etti acı büyük geçmiş olsun allah sabır metanet dayanma gücü versin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.