Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rentacar2

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Doktor gereksizse baban cok mu gerekli

insan olun azıcık

geçmiş olsun hocam anlıyorum neler çektiğiniz Allah acil şifalar versin

Objektif olun insanlik ogretmeye kalkmayin

Senin hakkin baskalarinin haklarini asmadigi surece vardir. İnsanlik subjektif oldugu kadar da objektiftir. Sen bir insana gereksiz diyerek hakaret etmis olursun ki hakaret yasal bir suctur. Her seyi gectim insan beyni, vicdan denen bir mekanizmaya sahiptir. Bazilarinin beyni pek gelismedigi icin bu mekanizmayi kullanamaz orasi ayri.

Allah rahmet eylesin kardesim. İcim bir garip oldu, aklimdan onca sey gecti bir anda. Malesef tavsiye veremeyecegim cunku ne desem bos. Sen o psikolojiyle ancak kendi kabul ettiklerini yapabilirsin. Bu arada zaman her seyin ilacidir. Zaman gectikce kafana takmazsin diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sağlıkçıyım ve bu konularla sık karşılaşan birisi olarak sonuç alman çok zor o kadar çok dava açılıyor ki inanamazsın hasta yakınları birbirini çok dolduruyor yalan yanlış bilgilerle sana şunu söyliyeyim bilerek veya isteyerek hiçbir doktor böyle birşey yapmaz tetkiler ilk muayene eden doktor ultrason sonuçları hepsi elinde olsun ama dediğim gibi çok zor sonuç alman Allah sabır versin senin acını paylaşıyorum elimden daha fazlası gelse keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam 2002 yilindan sonra kanun degisti mi bilmiyorum suan soracagim kisi ile de baglantim yok ama o zamanlar babannem seker hastaligindan hastaneye yatirdirlar doktor ameliyata 'sarhos' olarak girmis sonradan fark edilmis baska doktor girmis ama sonucta doktoru babam mahkemeye vermisti 2002 yilinda ama o yillarda ispat edilemedigi icin 2007 veya 2008 yilinda (tam hatirlayamiyorum ) sonuclandi doktora bisey olmadi.
    Sizin elinizde ihmalin olduguna dair belgeler var mi ??

@Hellori Hazretleri, bildigim kadariyla avukat mentionlarsaniz size yardimci olabilir.

Babaniza Allah'tan rahmet diliyorum mekani cennet olsun.

işte türkiye de ki adalet sistemi bir dava bu kadar uzun sürmemeli bence..

elim de hangi hastaneye götürdüysek hepsinin dosyaları mevcut. ne zaman yattı ne zaman çıktı vs ihmal olduğuna dair belgeye gerek oldugunu düşünmüyorum. apandisit sonuçta bu dünyanın en basit ameliyatı 3 hastane dolaştık hiç birimi anlamadı hadi ikisini geçtim koskoca araştırma uygulama hastanesi üniversiteye gittik orası nasıl anlamadı kan tahlilleri röntgenler felan yaptırmadıgımız şey kalmadı be ayrıca apandisit patlayalı 10 gün olmuş bu 10 gün içerisin de babam 3 gün hastane de yattı nasıl anlamazlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

Ben sağlıkçıyım ve bu konularla sık karşılaşan birisi olarak sonuç alman çok zor o kadar çok dava açılıyor ki inanamazsın hasta yakınları birbirini çok dolduruyor yalan yanlış bilgilerle sana şunu söyliyeyim bilerek veya isteyerek hiçbir doktor böyle birşey yapmaz tetkiler ilk muayene eden doktor ultrason sonuçları hepsi elinde olsun ama dediğim gibi çok zor sonuç alman Allah sabır versin senin acını paylaşıyorum elimden daha fazlası gelse keşke

allah razı olsun hocam.. peki bir şey sormak istiyorum bu apandisiti anlamak çokmu zor apandisit patladıktan sonra babam 3 gün hastane de yattı çıktı nasıl anlayamazlar aklım almıyor
  • Allah rahmet eylesin..

• başın sağolsun

geçen yıl aynı şekilde apandisit yüzünden yeğenimi kaybediyorduk o da geç anlaşılmıştı son anda ameliyata alınıp halledilmişti
  • Allah mekanını cennet eylesin, sana ve ailene sabır versin kardeşim. ne yazık ki hayat sevdiklerimiz olmadan da devam ediyor, edecek. işin tuhaf yanı hayat senin için durmuşken başkaları için devam edecek. bu senin zoruna gidecek. ''onlara ne kadar kolay geliyor, nasıl hiçbirşey olmamış gibi arada babamın konusunu açabiliyorlar?'' diye sorgulayacaksın. ama Allah'ın yarattığı vücutta ne kadar ağlasakta elimizde olmadan gülüyoruz. dedim ya herşey insan için. hissettiklerini çok iyi biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım. Allaha yerlerini cennet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam 2002 yilindan sonra kanun degisti mi bilmiyorum suan soracagim kisi ile de baglantim yok ama o zamanlar babannem seker hastaligindan hastaneye yatirdirlar doktor ameliyata 'sarhos' olarak girmis sonradan fark edilmis baska doktor girmis ama sonucta doktoru babam mahkemeye vermisti 2002 yilinda ama o yillarda ispat edilemedigi icin 2007 veya 2008 yilinda (tam hatirlayamiyorum ) sonuclandi doktora bisey olmadi.
    Sizin elinizde ihmalin olduguna dair belgeler var mi ??

@Hellori Hazretleri, bildigim kadariyla avukat mentionlarsaniz size yardimci olabilir.

Babaniza Allah'tan rahmet diliyorum mekani cennet olsun.

işte türkiye de ki adalet sistemi bir dava bu kadar uzun sürmemeli bence..

elim de hangi hastaneye götürdüysek hepsinin dosyaları mevcut. ne zaman yattı ne zaman çıktı vs ihmal olduğuna dair belgeye gerek oldugunu düşünmüyorum. apandisit sonuçta bu dünyanın en basit ameliyatı 3 hastane dolaştık hiç birimi anlamadı hadi ikisini geçtim koskoca araştırma uygulama hastanesi üniversiteye gittik orası nasıl anlamadı kan tahlilleri röntgenler felan yaptırmadıgımız şey kalmadı be ayrıca apandisit patlayalı 10 gün olmuş bu 10 gün içerisin de babam 3 gün hastane de yattı nasıl anlamazlar ?

Bizim adalet sistemi cok farkli ama tavsiyem belgelerinizle birlikte bilirkisi ile gorusmeniz ancak sonuc ne olur bilemiyorum belgeleriniz cogu seyi degistirebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim başın sağolsun aynı olayı aynen doksanlarda annemde yaşadı hastane hastane dolaştık altı üstü apandisti hiç bir devlet hastenesi anlamadı biz taş dürüyor sandık bira bile içirmiştik 5 vakit namaz kılınan eve içki soktuk sağlık için artık annem sancıdan duramazken samatya hastenesi nihayat gecikmekli olarak anladı günlerce sonra eğer biraz daha oyalanılsaymış annemi kaybediyoduk allah bize bağışladı daha ozamanlar küçüktük ne hale gelridik allaha şükürler olsun annem kurtuldu, sağlık sistemimiz halen berbat kıçı kırık apandiste tanı koyabilcek doktor yok yahu komedi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Aralık 2013; 23:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

ben bu olayın şahsen doğru olduğunu düşünmüyorum iç hastalıkları endokrin doktoruyum yani genel cerrahiyle zerre kadar ilgimde yok ancak bir doktor 1 hastayı yatıracak 3 gün karın ağrısıyla ve ultrason çekmeyecek böyler bir şeye imkan bile yok,
    Tamamen konu açıp doktora küfür etme başlığına dönmüş.

Bu arada doktorlar dayağı hakediyorlar, boşuna dövmüyorlar gibi ifadelerin kanunen sıkıntı oluşturacağınıda bilin belki doktor arkadaşlkardan Türk tabipler birliğine bildiren olursa hakkınızda dava açılabilir.

sanırım özel bir hastanede görev yapıyorsunuz,yoksa devlet hastanesinde çalışan bir doktor bu kadar kesin ve emin konuşmazdı . . .

siz şimdi bu mesajları okuyup insanların doktorlara karşı düşman edildiğini düşünüyorsunuz ama burada bu mesajları yazan insanların hayatlarında doktor ihmali yüzünden uzun süre acı ve ızdırap çektiklerinı düşünürseniz bu tür mesajların neden atıldığını insanların niye doktorlara düşman olduğunu anlarsınız.
    malasef işini iyi yapamayan bir kısım insan tüm mesleği kötülüyor çünkü doktorun yaptığı ufak bir ihmal çok büyük sonuçlar doğuruyor.
    konuyu açan arkadaşa ve ailesine Allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin Kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: mennan74

quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

Gecmis olsun bazi doktorlar dayagi hakediyo.

+sonsuzz

inşallah bir yakınınız veya siz sağlık çalışanı olursunuz.
  • Hepsi değil ama az bir kısmı olsa da dayağı hak eden doktorlar var, yok değil ama gidip dövsen de eline bir şey geçmeyecek yani olanları geri alamayacaksın.

Gerçekten üzüldüm dostum başınız sağolsun.

Allah kimseye ana, baba, oğul acısı vermesin demişimdir hep ama hayat devam ediyor yapabileceğin bir şey yok.
  • Başın sağolsun güzel kardeşim, üzülme.

• Başı ağrısa doktora koşan adamlar gelmiş burada doktorlar dayağı hakediyor diyor.. Neyse hocam başınız sağolsun, eğer doktorun hatası varsa ceza almalı ama sanmıyorum bir hatası olduğunu bu işlerden pek anlamam ama adam salak değil sonuçta yıllarca okul okumuş, çalışmış basit bir apandisti göz ardı edecek değildir herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzücü bir durum başınız sağ olsun

• Allah rahmet eylesin kardeşim

• Allah rahmet eylesin ama şiddet bir çözüm yolu değildir arkadaşlar

• Allah rahmet eylesinhocam bu 2013 hiciyi degil , umarim mekani cennet olur

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.