Şimdi Ara

BABAMI KAYBETTİK NELER YAPABİLİRİM (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
6
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin. Ben de doktorum. Apandisit patlaması denen durum ortalama 3 gün içinde olur zaten. Doktor muayene etmiş tahlil istemiş, hastanede 3 gün yatmış en azından Usg da çekilmiştir. Demek ki muayene bulgusu yoktu ve tahlil sonuçları normaldi ki sizi evinize yolladı. Bazı arkadaşlar yorum yapmış o kadar para alıyorlar vs vs. Aldığım para toplamda 4000 tl Allaha çok şükür. Bugün nöbet ertesiyim ve hastanede poliklinikte çalışmaya devam ediyorum, yani dün sabahdan akşama kadar poliklinikte yaklaşık 60 hasta baktım, akşam 16.30da acilde nöbetçiydim, bu sabah 08.00e kadar yaklaşık 100-150 arasi hasta bakıyoruz, şimdi poliklinikte hasta bakacağım akşam 16.30a kadar. Ha bu arada ben aile hekimiyim, benim yerime bir de genel cerrahı düşünün, sabahtan akşama kadar ameliyatta olduğunu. Nöbette elime geçecek olan para 100 tl. Hastalara faydalı olmak için bu mesleği yapıyoruz para kazanmak için değil. Böylesi yorumlar ve bazı hastaların sana karşı davranışlarini gördükten sonra Mehmet bu hastalar için mi 7 yıl okudun, +3 yıl asistanlık yapıyorsun diye kendime sormuyor değilim. Tekrardan Allah şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun ... mümkünse hastaneyi değiştir derim

maalesef Türkiyedeki %90 doktorlar bu işe neden girdikleri belli ...

hatta doktor olmaya aday olan insanlarda görebilirsin ... fazla uzak değil şurada bile bulabilirsin (http://forum.donanimhaber.com/forumid_615/tt.htm)

Neden doktor seçmek istiyorsun sorusunu sorduğunuzda %90'ı
    1- İş sıkıntısı yok
    2- Parası çok

başka bir neden yok

maalesef bugün, doktorlar işlerini severek yapmıyor ... şimdi ben bunun pisliği ile mi uğraşacağım diyor.. serumu yazıp yazıp gönderiyorlar ... adamlar senin için zerre kadar önemli değil ... umurunda bile değilsin .. çünkü aylığı nasıl olsa her ay yatıyor .. bu durum yine öğretmenlerde'de görmek mümkün
    insanlar meslek tercih yaparken .. sevdiği bir meslek tercih yapmıyor .. sadece sırf parası için tercih ediyor ...

şahsen bende doktor olabilirdim ... olabilirimde .. fakat kendimi az çok tanıyorum ... bu doktorluğun sorumluluğu taşımayacak düzeydeyim ... maalesef doktor unvanını taşıyacak bir vicdan yok bende ... ama benim gibi düşünen nadir insanlar vardır ...

az da olsa işini severek yapan doktorlarda vardır ... fakat bunlarda halka hizmet veremiyorlar ... daha çok zengin kesimlerde rastlanır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Doktor gereksizse baban cok mu gerekli

insan olun azıcık

geçmiş olsun hocam anlıyorum neler çektiğiniz Allah acil şifalar versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrilik

quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

yıllarca sinüziti anlamayıp bana antibiyotik dayayan ve sonunda antibiyotiğe karşı bağışıklık göstermeme sebep olan doktorların alayına burdan selam olsun. sonra sağlık personeline şiddete hayır. ne haayrı ulan ben orda öksürmekten kusuyorum adam orda kahve içip sohbet ediyor. hayatımda ilk deva bir kadını dövmeye niyetlendim

EDİT: hocam bu arada geçmiş olsun. sinirden demeyi unutmuşum

Ben de 3 yil boyunca haftada 2-3 defa igne vuruluyordum. Devlet hastanesindekiler beni grip saniyorlardi. Ozele gittim sinuzitim oldugunu ogrendim 1 ay icinde bademcigimi ve geniz etimi aldirdim. 5 yildir rahatim. Devlet hastanesinde acile bile gitsek adeta saglik ocaginda calisirmiscasina muamele gosteriyorlar.
    Konuyu acan arkadas Allah acil sifalar versin, ozel bir hastaneye gidin bence.

bende sinüzitim olduğunu özel hastanede öğrenmiştim. şuan yine öksürüğüm var ve 2. defa antibiyotik kullanıyorum. daha geçmedi

• Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
    İnsanlar bilmedikleri konularda hemen yorum yapıyorlar. Yaptıkları yorum da "Dövelim!!!" Tabii bu hükümetin uyguladığı sağlık politikalarından bihaber sorunun tek suçlusu Doktorlarmış gibi görüyorlar ve "Dövelim!!!
    Böyle Doktor döven "Delikanlılar" karşılarında sıradan bir hakim ya da savcı gördüklerinde dilleri tutulur, bi tarafları üçbuçuk atar, sığınacakları yalanlar ararlar.

Benim önüme böyle bir suçla gelseler en ağır cezayı da veririm.

Böyle bir toplum için gösterdiğiniz özveri için de ayrıca size teşekkür ederim.
    @mehmet2555
  • Ulan hasta yakını olucaktım o doktorları tek vuruşta indirirdim.

İnşallah iyi olur hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

bir mr çekilse meydana çıkardı ama adı doktor işte heryerde var bunlardan elinizden geliyosa dava açın başkaları zarar görmesin diye..

Mr da iyiymiş, çeksinler canım apandisitede mr çeksinler zaten 1 mr en az 15 dakika sürüyor, 1 ay verilen mr bekleme süresini bu sayede 2 ay a çıkarabiiriz.
    İstiyorsunizki Doktor : soysun bizi donumuza kadar, ameliyat yapan doktor iyi doktordur kafası, çok tetkik isteyen doktor iyi doktor kafası. Ben bunu anlamıyorum. DOktor değilim ama sektör bildiğiniz gibi değil. neler dönüyor neler.

Her karın ağrısı ile geleni ameliyata alan doktor emin olun 2 aya kalmaz tutuklanır. illaki birisi birileri şikayet eder.
    AMELİYATTAN SONRA ALINAN PARÇA PATALOJİYE GİDİYOR ve kontrol ediliyor bu ADAM GERÇEKTEN HASTAMIYMIŞ YOKSA DOKTOR KAFASINA GÖREMİ AMELİYAT YAPMIŞ diye.
    Malesef hastalarda bunu kullanabiliyor; benim karnım ağrıyordu adam beni ameliyat etti felan gibisinden.

Yorumların bazılarına baktımda gerçekten çok BOŞ olmuşlar sonra dedim ki kendime: kime ne anlatıyorsan...

bay bilmiş aynı durum bizimde başımıza geldi ö bölgede geçmeyen ağrı için tek bir neden olu cerrah geldi bişi yok dedi dayadılar serumu sabaha kadar inledi doktor efendi ilgilenmedi sonra bir bayan doktor annemin cahil olmasına rağmen istediği mr ı yazdı o mrı aldık o doktorun gözüne soktu o bayan doktor bide sağlam bi tokat yedi tabi acil ameliyata aldılar aynı cerrah , apensidit çok sakat bi şey patladımı 1-2 saate gidersin
    mr ultrason fotokobi adı her neyse işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 12 Eylül 2013; 10:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

quote:

insan olun azıcık

Objektif olun insanlik ogretmeye kalkmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yaklaşık 2 3 hafta önce başlayan sancılar sonucu babamı hastaneye götürdük önce sigorta da serum taktılar kan,idrar vs aldılar ardından üniversiteye sevk ettiler orada da bir serum taktıktan sonra yine kan,idrar vs aldılar serum bitince eve yolladılar ağrısı o gece dinmişti. fakat sabah tekrar sancısı başladı 2 3 gün sonra tekrar numunenin aciline götürdük doktor yatış verdi 3 gün yattı ama bir sonuç yok taburcu etti herangi bir teşhis koyamadı. ta kii bu sabaha kadar, babamın sesi ile yataktan fırlayıp hemen hastaneye götürdük apandisiti patlamış hemen ameliyata almışlar, 4 saat süren ameliyat sonucun da yoğun bakıma kaldırmışlar, ben babamları hastaneye bırakıp işe gitmek zorun da kalmıştım akşam üzeri acı bir telefon geldi hastaneye nasıl geldiğimi bilmiyorum hele yoğun bakım ünitesinin kapısın da annemin halamın annenemin o halini görünce yıkıldım feryat figan hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı 5 dakika bile dayanamadan çıktım araba da hüngür hüngür ağladım baba diye

daha erken teşhis edemezmiydiniz haa kaç hafta gelip gelip gittik ulan bir tane doktor düzgün ilgilenmedi be biz bile şüphelendik apandisit diye ama onlar anlayamadı yazıklar olsun. babam şimdi orada vücudun da ki çeşitli makinalar la cebelleşiyor. çok doluyum çok.

Bazı doktorlar böyle malesef.Ama sakin olun babanızın yaşı kaç önemli bir etken buda? Benim büyük annemide devlete yatırdık.Hayatını kaybedince kanser olduğunu anlamışlardı doktorlar sağolsunlar ilgileri için.
  • Allah şifa versin.umarım sağlığına kavuşur kardeşim.

Arkadaş doktorlara çamur atmayı ne çok seviyorsunuz.eniştemi aynı şekilde kaybettik maalesef kendisi öyle sıradan tabir ettiğiniz vatandaşta değil ankara terörle şube bölge müdürüydü.ama olmayınca olmuyor işte çapraz bulgular oluyor ekstra hastalıklar oluyor apandisit teşhisini patladıktan sonra zaten herkes koyar ama o hastanedeki doktor patlamadan öncesi koyamamış teşhisi olabiliyor maalesef.zaten allah korusun 48 saat geçtikten sonrası çok zor.eminim o doktorlarda şuan çok üzgündür.hiç yanlış teşhis koyan yada hastası masada kalan bir doktorla iki kelam ettiniz mi o konuşanlar hayatları boyunca hiç böylesine bir baskı hissetti mi acaba.allah onu size bağışlasın kardeşim.

• 2 sene önce babam zatürre olmuştu hastanedeki yeni doktor grip diye eve yollamış.Sabahında ambulansla kaldırdık.Çok şükür birşey olmadı.Mesleği sevdiği için değilde parası iyi diye yapan şerefs.zler yüzünden hergün onlarca kişi doktor kurbanı oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

quote:

insan olun azıcık

Objektif olun insanlik ogretmeye kalkmayin

herkesin insanlığı kendine kardeşim öğretmeye kalkmam haddim değil ama şunu söyleyebilirim, ailenden hele hele 1. dereceden akraban olan birisi bu duruma gelseydi sen neler derdin bir düşün bakalım. benim başıma defalarca geldi aynısı o yüzden arkadaşı anlıyorum. neyse polemiğe girmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

Gecmis olsun bazi doktorlar dayagi hakediyo.

+1000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.
    İnsanlar bilmedikleri konularda hemen yorum yapıyorlar. Yaptıkları yorum da "Dövelim!!!" Tabii bu hükümetin uyguladığı sağlık politikalarından bihaber sorunun tek suçlusu Doktorlarmış gibi görüyorlar ve "Dövelim!!!
    Böyle Doktor döven "Delikanlılar" karşılarında sıradan bir hakim ya da savcı gördüklerinde dilleri tutulur, bi tarafları üçbuçuk atar, sığınacakları yalanlar ararlar.

Benim önüme böyle bir suçla gelseler en ağır cezayı da veririm.

Böyle bir toplum için gösterdiğiniz özveri için de ayrıca size teşekkür ederim.
    @mehmet2555

Teşekkürler. Ben de size teşekkür ederim. @Remlak
  • geçmiş olsun anneannem de bir ihmal yüzünden bir yıl boyunca çile çekmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

AKP hukumetinin son saglik politikalarindan sonra devlet hastanesine gitmek olumdur. Kaliteli, isini iyi yapan hic bir doktor artik devlet hastanesinde calismiyor. Tip mesleginin ne kadar kalitesiz, vasifsiz elemani varsa hepsi devlet hastanelerinde kaldi, malum, oyle adamlari ozeller almiyor.

Ya herşeyi siyasete bağlamasanız olmaz.ne alakası var iktidarla.yok sağlık politikası falan.dr şerefsiz ise siyasetçi,vali,kaymakam,vatandaş ne yapsın.sen başına 10 polis dik en yüksek maaşı ver is yine onun isini ciddiye alması ile alakalı.onun ahlakıyla alakalı.

Siyasete baglamakla ne alakasi var? Basimizdaki hukumetin adi gecince siyasetmi yapmis oluyoruz? İstersen bahsettigim saglik politikalarini ve sonuclarini sana uzun uzun anlatabilirim ve bilgilenirsin. Tam gun yasasini enistem degil, AKP hukumeti cikardi, bu durumda elbette AKPnin adi gececek.

• inş. iyileşir bu yazda biz dedemi prostat yüzünden götürdük ama sonra tümörde çıktı fakat Allah a şükür aldılar , inş baban iyileşir
  • doktorlardan nefret ediyorum ben öyle böyle değil bunlar gibisine ağız burun dalacan
  • yukarı
  • Mekanı cennet olsun dostum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.