Şimdi Ara

ASKERDEN SATILIK CAR HEMDE COOOOOK UYGUN :d KESIN GİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    acil satılık car arkadaslar bıraz duyarlı olursak sevınırım okuyan uplasın oncelıkle 29 kasımda askere gıtcegım ve carımdaı ıtem yok ve sıkılıyorum hıc bısey yapasım gelmıor..

kronosda 80 lvl 648 saat dısk pre 2 gun yada 3 gun once aldım ...

golden mattock

62 scroll

148.900 k np

72 80 skıl acık

quest yok.

200 m xp gorw

ıstedıgım 800 cash ve 30 gunluk hf..

arkadaslar gayet ucuz eger ıtemlı ıse 59 69 80 warrior mage priest ( azda olsa )

itemsiz ise 80 lvl priest warriro mage tercıhımdır sw fark yapmaz

TAKAS KONUSU ANKARADAYIM AMA SEHIRE UZAK YASIYORUM YAKTIM BENZIN PARASI DEGMEZ SATMAMA BU YUZDEN FORUMDAKI GUVENILIR ARKADASLARA TESLIM EDERIM YADA WARSA GUVENILIR ARKADAS ONA WERIRIM CARİ

ILK BEN VERIRIM !

KESINLIKLE CARA BAKIYM WS ILE GELMEYN OLMAZ..

ILETISIM

th1r1sty@hotmail.com car cok ucuz arkadaslar ınanın 30 tl dıskpre werdım eger dısk pre alcaksanız alın daha ucuza ben satıyorum hemde car ve np sı sıze hedıye gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4dizzly -- 1 Kasım 2010; 20:18:27 >

• upbidiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • tarzını sevmedim
  • up hayırlıs satışlar.
  • saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

up hayırlıs satışlar.

cok saol kardesım
  • Referansın var mı ?

Hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akara'da 75 mage var.
  • referasım malesef yok arkadaslar yanı forumda yok. sizin warsa forumdan hallederız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4dizzly

referasım malesef yok arkadaslar yanı forumda yok. sizin warsa forumdan hallederız.

Önce charı veriyosun yani referans saglanınca
  • Char ne mage / priest / warrior?
  • evet referans saglanırsa carı weırırm .. efege die ark war o olabilir yada herkezın bıldıgı bırı ben bi onu goruorum ondan :D car rogue.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4dizzly

evet referans saglanırsa carı weırırm .. efege die ark war o olabilir yada herkezın bıldıgı bırı ben bi onu goruorum ondan :D car rogue.

Bende zaten karar verirsem efeyle konuşurum
  • ver hadi :D al kurtuluym 2007 de uye oldum ben daha oncedende takıp edıyordum uye degıldım genelde yorum atmam sadece okurum ama arkadaslar msj sayım az dıye bızı ınsan yerıne koymuyor ben varken l.j sens fln vardi hatırladıklarım larry fln vardi bılmıyorum hala varmı nese bıraz sınırlendım

arkadasım al sen ben once verırım sorun degıl.
  • pm attım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.