selam arkadaşlar askere giderken varsa aldığımız çeşitli sertifikaları götürelimmi sertifika olmadan "ben bilgisayarcıyım" "ben şoförüm" "ingilizcem orta seviye" derseniz yeterli olur mu
hocam gerek yok zaten senin ehliyetin olup olmadıgını biliyorlar diğerlerini de kanıtla derler
Hiç gerek yok
asıllarını götürme..yırtılır vs birşey olur..Renkli fotokopilerini götürebilirsin..Mesela ben işe yararmı yaramazmı bilmiyorum ama cisco sertifikalarını götürücem Bakınca ne kadar anlarlar orası ayrı tabi..
götür faydası dokunabilir sana...
quote:
Orjinalden alıntı: trmp
hocam gerek yok zaten senin ehliyetin olup olmadıgını biliyorlar diğerlerini de kanıtla derler
kanıtla derlerse faks çektirir. zaten muayinede varsa gösterirsin bilgilerine işlerler. ehliyeti zaten isterler bilgisayarıda az çok anlayan çok ingilizcede pek lazım olmaz
Evrakların asıllarını orada muhafaza edebilmeniz sorun olabilir. Fotokopilerini aslı gibidir onaylatır yanınıza alırsınız her ihtimale karşı.
Benim ehliyetimi almışlardı. E sınıftı. İlk iznimde rica ettim istedim, araç kullanmamın yasak olduğu söylendi ama ehliyetimi aldım. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme