Şimdi Ara

askere gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kağıtlarım geldi etimesgutta sınava girip askere gitcem tecrübeli arkadaşlar "to do" ları ve "not to do" ları yazarsa sevinirim prosedür olarak değil arkadaşlar nasıl bi davranış sergileyim
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizaziz -- 20 Ekim 2004, 19:09:19 >

• do'lar
    git
    not to do'lar
    gitme
  • dikkate alcam
  • GÜLE GÜLE SELAMETLE
  • Ne fazla uyanık ol ne de fazla saf ol. Orta karar davran.

"Elektrik Mühendisi var mı?" diye sorup parmak kaldıranlara da git şu ampulleri değiştir şeklinde muamele yapılır askerlikte.
  • Kolay Gelsin Bence To do Olan Vatanına Hayırlı Bi Komando Ol Not To Do Da Askerden Kaçma Yeter
  • hayırlısyla git gel kardeş.. asker yolu bekledim bende, bende askerlik yaptım sayılır. çok zooor çookkk... baj gene aklıma geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Askeri Okula Gitmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH hayırlı teskereler nasip etsin kardeş...
  • Etimesgutmu ! allah düşürmesin , ben ordan yeni geldim, kışı dert yazı dert aman aman, valla acemilik falan çok kötü orada özellikle astsubaylar kafayı kırmış, bence gitme Etimesgut hatta hemen uzaklaş arkana bile bakma.
  • allah yolunu açık etsin kardes selametle git gel allah hayırlı teskereler nasip etsin
  • Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar bu arada etimesguta gitme nedenim sınavdan ibaret ankaralıyım heralde yaptırmazlar orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizaziz

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar bu arada etimesguta gitme nedenim sınavdan ibaret ankaralıyım heralde yaptırmazlar orda

MUHAHAHA bu kopardı bak.
  • Sınav için git askerlik için gitme
  • Kaçağım Lan bende ahbnalsdbyfasdfuş dbsdfa kasımda teslim olcam bana naparlar? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.