Bildirim
askere laptop götürmek
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
15 sa. önce paylaşıldı
Giriş
-
Sadece laptop sıkar oyun konsolu da götürün TV koğuşlarda var zaten -
Mehmet UysalyoutubeAskerlik yaparken kas kaybı yaşamayı nasıl en az seviyeye indirilebilirim? Barış Okan Belovacıklıhttps://www.youtube.com/watch?v=RckTuWiBzGk
-
Hayır tek merak ettiğim askerde laptopla napacaksınız?
-
Goturursun de getirebilir misin bilemem -
Ben masaüstü götürmek gibi bir hata yaptım. Wifi alıcı olmayınca sadece single player oyunları oynamıştım, online oynayamamıştım. Alay komutanı sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama başka birisi playstation getirdiği için bilgisayarla çok ilgilenmedim. -
Ne gerek var laptopa ? Al bir tane konsol bölük komutanıyla Fifa falan atarsınız.
-
Ben direksiyon seti götürmüştüm hocam. Komutanlar da nasıl oynadığıma bakıp eğleniyorlardı. Direksiyon setine laf etmeyen adamlar telefona da etmez dedim telefon da getirttim android. -
götürebiliyorsun hocam komutanlar cs ve pubg turnuvası düzenliyorlar kazananlar nöbetten muaf
-
Genelde koguslarda xbox playstation filan oluyor zaten bence getirmene degmez
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben masaüstü götürmek gibi bir hata yaptım. Wifi alıcı olmayınca sadece single player oyunları oynamıştım, online oynayamamıştım. Alay komutanı sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama başka birisi playstation getirdiği için bilgisayarla çok ilgilenmedim.
|
Sadece laptop sıkar oyun konsolu da götürün TV koğuşlarda var zaten
|
Ne gerek var laptopa ? Al bir tane konsol bölük komutanıyla Fifa falan atarsınız. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X