Şimdi Ara

ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gitme adam gibi liseni oku sonra HHO gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcan5461

Merhaba arkadaşlar.Lütfen bu konuda çok iyi bilgisi olan kişiler yada askeri lise mezunları cevap versin. Askeri lise nasıl bir yer ? Zorlukları nedir ? Avantajları nedir ? şimdiden çok teşekkürler.

dostum bu işler sabır işi. dünyanın neresine gidersen git bir hiyerarşi sistem vardır bir emir komuta zinciri, ister sivil olsun ister askeri.
    Bu tamamen tercih meselesi ikisininde birbirine karşı avantajları ve dezavantajları var.
    eğer ben hayatımı, daha ziyade 40-50 yaş üstümü garanti, güvence, huzur içine almak istiyorum diyorsan ASKERİYEYİ TERCİH ETMEN LAZIM.
    yok ben gençliğimi yaşayacam, çılgınlar gibi ortam yapıp eğlenecem yaş ilerleyince Allah kerim diyorsan SİVİL hayatı tercih etmen lazım.

Eğer ailen biraz varlıklı veya sana miras olarak kalacak ev araba tarzı birşey varsa sivil hayatı tercih etmeni tavsiye ederim.
    yok ben kendi paramla hayatımı düzene sokacam diyorsan en kolay yol Askeriye yani kıçını devlete dayaman.

seçim senin.

• quote:

Merhaba arkadaşlar.Lütfen bu konuda çok iyi bilgisi olan kişiler yada askeri lise mezunları cevap versin. Askeri lise nasıl bir yer ? Zorlukları nedir ? Avantajları nedir ? şimdiden çok teşekkürler.

bak gidicekse karaya gitme askeri liseye hic gitme uniyi bekle o zaman da cok istersen havayi dene havaci suabay tanidiklarim var girdikten sonra elenme riskin var sen f16 surcem diye gidersin isler.yolunda gider bi anda kendini tankta bulursun bi tanidika boyle oldu tabi f16 pilotu olanlarda var tanidik ama egitimi cok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 76ysa daha cok beklersin havayı denizi kara tutmus sükret
  • Abim İzmir MALTEPE den mezun, disiplin konusunda çok sıkı bir yer,facebook hesabından arkadaşına kupon yap diye mesaj attığı için 3 hafta ceza aldı ve disiplin kuruluna çıkartıldı,en ufak şeyde takabiliyolar ama imkanları çok fazla,abim karacıydı ama sağlık kontrolünden sonrada kara havacılığına uygundur diye rapor verdiler abime abim liseyi bitirdi 2 yıl önce bitirdikten sonra harp okulu kampı var onların menteş kampı,google da arattırabilirsin, askeri liseden okul 3. sü olarak mezun oldu ama menteş kampında abimi zorla bıraktırdılar, zorla derken, bu kamp 45 gün ve abim gittiği 15. gün bıraktı sebebine gelirsek,orada ŞOK Mangası denen bir grup oluyor,abimde bu gruptandı, abimin devresinden 121 kişi gitti kampa ve yaklaşık 80 kişi kampı bırakmak zorunda kaldı, bırakmayanlarada i*ne,hırsız damgası vurulup zorla bıraktırıldı,Allaha şükür abim böyle birşeyle karşı karşıya kalmadan en sonunda dayanamayıp bıraktı, şuan 35.000 TL Tazminat ödüyoruz,ayrıca liseye başlarken senet imzalatıyorlar 50.000 TL değerinde, ha noldu abim şuan OMÜ de İnşaat Mühendisliği okuyor, 390 puanla gitti oraya, dediğim gibi lise olarak problem çıkartmadı ama menteş kampı sıkıntı,okulundan memnundu abim,hemde İzmir güzel yerdi,ama sana tavsiye kesinlikle ASKERİ LİSE ye BAŞVURMA ve BAŞVURTTURMA,

• Gitte beynini yıkasınlar squirrel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

dostum bu işler sabır işi. dünyanın neresine gidersen git bir hiyerarşi sistem vardır bir emir komuta zinciri, ister sivil olsun ister askeri.
    Bu tamamen tercih meselesi ikisininde birbirine karşı avantajları ve dezavantajları var.
    eğer ben hayatımı, daha ziyade 40-50 yaş üstümü garanti, güvence, huzur içine almak istiyorum diyorsan ASKERİYEYİ TERCİH ETMEN LAZIM.
    yok ben gençliğimi yaşayacam, çılgınlar gibi ortam yapıp eğlenecem yaş ilerleyince Allah kerim diyorsan SİVİL hayatı tercih etmen lazım.

Eğer ailen biraz varlıklı veya sana miras olarak kalacak ev araba tarzı birşey varsa sivil hayatı tercih etmeni tavsiye ederim.
    yok ben kendi paramla hayatımı düzene sokacam diyorsan en kolay yol Askeriye yani kıçını devlete dayaman.

seçim senin.

Bu mantıkla giderse o okul bitmez.

• Simdi sok mangası olayları olabiliyor onlar karısık onun dışında ben askeri lise bitirip pişman olan görmedim hepsi eski günleri arıyordu
    Bide harp okulu demişler harp okulu emin ol daha zor olur

• Hayatımı adamıştım askeri liseye girebilmek için.Sınavında dereceye bile girdim.Ama ön sağlıkta saçma neden yüzünden elendim.Hayallerim yıkılmıştı...

• Aynen hocam,abim şuan üniversitede ama o eski ortamı hala özlüyor,bilmiyorum artık beyinlerinimi yıkıyorlar napıyorlar Pişman olma konusunda haklısın yine, askeri liseden mezun olan adam mutlaka güzel bir yer kazanır üniversite olarak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.