Şimdi Ara

Askerliğimin doğuya çıkmasını istiyorum önümüzdeki celp döneminde gideceğim... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

seni gidi yönünü yalnız eski yunanın köhne kitapları ve iğrenç insan içgüdüsüyle bulan ve doymak bilmez atalarının roma istila yolları ve su kanallarında kurduğu bin kocadan arta kalmış bakire ve karanlık şehirleri dışında kalan bütün dünyayı vahşi bir savaş alanı yüzüne pudra sürmeyen ve kuyruklu ceket giymeyen hiç bir insana kutuplardaki fok balıkları ve o deniz aşırı avustralyanın tazmanya şeytanları kadar bile değer vermeyen provokasyon double standart çürük retorikten yıkılan avrupa yönleriyle gırtlagına kadar dolu dogmuş olan zehirli rokfor peyniri kılıklı yaramaz teo

Reis dövdün mü sövdün mü bi deyiver hele biz bilmeyik böyle burjuva laflarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

benim kuzen hakkaride askerlik yapmisti geceleri bazen ruya gorup 2-3 gun uyuyamadigi zamanlar oluyodu

devlet o tarafa cocukluktan yetistirdigi askerleri gondersin sen niye gidiyorsun ? canini sokaktami buldun ?

Batıda yapsam askerliği hırsızı şerefsizi bulacak beni eminim buna. O yüzden hocam.

yahu orada olum var ! komutanlar kislada oturup cay kahve icmekten isal olacak fukara askerlerde mayinli, pusulu yollarda gidip gelip canlarindan olacaklar !

daha memleketi adam gibi gezip gormemis iyi egitim almamis bir cavusun eline dusersen senin felegini sasirtir ! subay olarak basliyanlar bile o kadar maasi elinin tersi ile itip burda yasanmaz diyerek askerlikten kacanlari biliyorum

sen hastanin once acil servisinde her hafta 2 saat dur bakalim oraya gelenleri, insanlarin psikolojilerini bir gor askerde bunlarin 5 mislini yasarsin

Aga ölüm heryer de var inşaatta iskeleden düşende ölüyor kafaya 7.62 liği yiyen de.

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Profesyonel bir asker olmak icin duygularından uzaklaşman lazım... Eğer askerliği meslek olarak sürdürmek istiyorsan... Bu kafayla emin ol başarılı olamazsın... Gerçi hangi profesyonel mesleği yaparsan yap duygularından uzak olman lazım...

Yok hocam asker olmak istemiyorum ki 12 ay yapıp döneceğim sadece orada hayatı öğrenmek istiyorum.
  • @tutankenshta bana özel mesaj atıyorsun ve sana geri dönüş yapamıyorum. Madem mesaj almayacaksın neden özelden mesaj atıyorsun?

Askerliğimin doğuya çıkmasını istiyorum önümüzdeki celp döneminde gideceğim...

Kim beni mahkemeye verecekmiş söyler misin? Bu mahkemeye vermekte moda oldu gitti. Ben kimseyi askerlikten soğutmadım. Sadece askerliğin zorluğunu söyledim. Askere gidince bunu komutanda söyler zaten. İmalı imalı bana gönderme yapma. Neyse onu söyle. Diğer konulara askerlikle attığım mesajları bilen biler.

Verinde mahkemeye yüzünüzü görelim. Böyle bilgisayar arkasından konuşmayız hiç yoktan. Güzel güzel konuşuruz.

Ey fani al bu mesajlarımı da mahkeyeme sun.

Askerlik zordur, doğu da yapmak çok daha zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 11 Nisan 2017; 13:17:33 >

• Hayatı öğrenmek için bir çok yol var 12 ay askerlik iyi olucaktır ve bundan sonraki adımlarında hala bir arayış içinde olmak varsa ve hep atılım yaparak biyerlerde olmak istiyorsan gezginci olabilirsin.

Olması öyle zor bir şey değil sadece dünyadaki çoğu insanın korktuğu bir şey (Risk). Alıp başını etrafta dolanıp duran yada karavanını alıp 5 ülke gezerek belli yerlerde yaşamını sürdüren azda olsa var. Bir yandan geçimini sağlayıp bir yandan da bunlarla uğraşmak işte benim felsefeme giriyor ama ykınlarımın KPSS ve bir işe girip tam zamanlı çalış ömrün boyunca demesi beni delirtiyor.Bende kendimi zamanla bu karmaşık düzene soktum ve inşallah doğru kararlar veririm ileride.

Edit: Yaş 22
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

@tutankenshta bana özel mesaj atıyorsun ve sana geri dönüş yapamıyorum. Madem mesaj almayacaksın neden özelden mesaj atıyorsun?

Kim beni mahkemeye verecekmiş söyler misin? Bu mahkemeye vermekte moda oldu gitti. Ben kimseyi askerlikten soğutmadım. Sadece askerliğin zorluğunu söyledim. Askere gidince bunu komutanda söyler zaten. İmalı imalı bana gönderme yapma. Neyse onu söyle. Diğer konulara askerlikle attığım mesajları bilen biler.

Verinde mahkemeye yüzünüzü görelim. Böyle bilgisayar arkasından konuşmayız hiç yoktan. Güzel güzel konuşuruz.

Boş verin hocam takılmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GX50

Hayatı öğrenmek için bir çok yol var 12 ay askerlik iyi olucaktır ve bundan sonraki adımlarında hala bir arayış içinde olmak varsa ve hep atılım yaparak biyerlerde olmak istiyorsan gezginci olabilirsin.

Olması öyle zor bir şey değil sadece dünyadaki çoğu insanın korktuğu bir şey (Risk). Alıp başını etrafta dolanıp duran yada karavanını alıp 5 ülke gezerek belli yerlerde yaşamını sürdüren azda olsa var. Bir yandan geçimini sağlayıp bir yandan da bunlarla uğraşmak işte benim felsefeme giriyor ama ykınlarımın KPSS ve bir işe girip tam zamanlı çalış ömrün boyunca demesi beni delirtiyor.Bende kendimi zamanla bu karmaşık düzene soktum ve inşallah doğru kararlar veririm ileride.

Edit: Yaş 22

İnsanın kendi istediği hayatı yaşaması en güzeli en doğrusu. Birilerinin kararı doğrultusunda ilerleyince zaten daha önce bitirdiğin bir oyunu oynamış gibi oluyorsun.

• Bende mayısda gidiyorum :) artık zamanı geldide biz kötü zamana geldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@tutankenshta bana özel mesaj atıyorsun ve sana geri dönüş yapamıyorum. Madem mesaj almayacaksın neden özelden mesaj atıyorsun?

Özel mesaj atıyor ama beyefendi kendisi özel mesaj almıyor. Ben buna tutuluyorum başka bir şeye değil.
    Umarım askerliğin güzel geçer aziz dostum.

• quote:

quote:

Profesyonel bir asker olmak icin duygularından uzaklaşman lazım... Eğer askerliği meslek olarak sürdürmek istiyorsan... Bu kafayla emin ol başarılı olamazsın... Gerçi hangi profesyonel mesleği yaparsan yap duygularından uzak olman lazım...

Yok hocam asker olmak istemiyorum ki 12 ay yapıp döneceğim sadece orada hayatı öğrenmek istiyorum.

Askerliğin öyle hayatı falan öğrettiği yok...

Dışarda neysen içerde de oylesin

Sadece tuvalet kullanmayı bilmeyenlere hayatı öğretir askerlik...

(Gidince göreceksin gerçekten tuvalet kullanmayı bilmeyenler var)

• quote:

quote:

quote:

Özel mesaj atıyor ama beyefendi kendisi özel mesaj almıyor. Ben buna tutuluyorum başka bir şeye değil.
    Umarım askerliğin güzel geçer aziz dostum.

Sağolun hocam iyi dilekleriniz için.

Valla bu dertleşme konusunu açmak çok iyi geldi konuya iştirak eden herkese buradan Teşekkür Etmek istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Askerliğin öyle hayatı falan öğrettiği yok...

Dışarda neysen içerde de oylesin

Sadece tuvalet kullanmayı bilmeyenlere hayatı öğretir askerlik...

(Gidince göreceksin gerçekten tuvalet kullanmayı bilmeyenler var)

E malesef 100 kişilik koğuş altlı üstlü ranzalar daha neleri göreceğim kim bilir işte bu sebeple alayda değilde karakolda yapmak istiyorum.

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Daha dün tel istediğim biri random numara atmış.Dakkama yazık,aradığım adama yazık.Sizinle uğraşamam

• Bu yazıyı bir de doğuda askerlik yapanlar okusa ne tepki verirler hayal bile edemiyorum

• Acemiligi de ustayi da istanbulda yaptim. Komutan 7 karili hurmuz. Siz de o karilarindan birisi oluyorsunuz. Gece yatagini yap, cayini yemegini gotur. Ulan uzman cavusu bile artist kesiliyor. Teror de yok ya batida. Paso yerleri paspasla, bulasik yika, bos bos otur vakit geciremiyorduk.

Bir de mekanize birligine dustum. Bolugun %80'i bonzaici. Yazici revirciydim. Gecenin 3'unde bebenin teki kendini keser, digeri bonzaiden komaya girer. Hepsini carsafa koyar revire gotururduk. Oradan hastaneye. Sabah 5-6'da gelirdim hic uyumadan ictima al.

Neyse ki cok rahat yaptim. Haftada 2 kere carsi iznim vardi. Komutanlar da tam bati kafasi askeri. Sis kebap.

Ama zor is her turlu. Dogura teror batida hizmetcilik.

Tekrar gider miyim ? Asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 11 Nisan 2017; 14:7:7 >
  • Doğuda ki askerlikden korkma

Ben Doğubeyazıtta karakolda yaptım

Kobralar daglari tararken parkamin ceblerine doldurdum çekirdekleri yiyordum

Soğuk kanli olmalisin orasi Asker oca

Komutanlarlar arani iyi tuttun zaman hicbirsey olmaz

Dogudaki askerlil batidan iydir

Doğuda disiplin sıfır üsteleyen komutan nadir görürsun çünkü terör var orda herkez birbirini kollar

Askerlikde inan bana bise yok ben hic izin kullanmadim 14 ay yaptım geldim

Hersey kafada bitiyor

• Kendi isteğimle komando olarak askerliğimi tamamladım. 7 ay Irak'ın Grebiye ve Kanimasi bölgelerinde görev yaptım.
    Anamdan emdiğim burnumdan, özlemini duymadığım hiçbir şey kalmadı. 7 ay kampette, tabutta yatar gibi uyuduk.
    Zor iş askerlik, hele ki doğu bölgelerinde yaparsan. Aslında askerliğin zorluğu yaptığın bölgeye göre değil, askerlikte ki sınıfa bağlı oluyor.
    Biz operasyona bölgesine varmak için günlerce yürürdük, tankçılar da tankın üstünde yata yata giderlerdi. Anlatabilmişimdir umarım.
  • Dostum bari paralı askerlik yap. En azından çıkınca para alıyorsun toplu birde aylık maaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla cod mw3 mp oynamanın etkileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Daha dün tel istediğim biri random numara atmış.Dakkama yazık,aradığım adama yazık.Sizinle uğraşamam

Nasıl? Anlamadım hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.