Şimdi Ara

Askerliğimin doğuya çıkmasını istiyorum önümüzdeki celp döneminde gideceğim... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bari git bir yerlerde çalışmayı dene bu arada açık öğretime yazıl 4 yıl bitir 6 ay yaparsın gidip zaman geçirrirsin bu düşünmene yardımcı olur ama şans işi askerli k yeri gelir iyi yere düşersin şen şakrak iyi geçer kadim dostun olur şansın yaver gitmez sürünürsün belli olmaz gittiğine bin pişman olursun askere gitmek çözüm değil kafanı dağıtacak bir hobi bul onu yap farklı bir şehirde yaşamayı dene yakın varsa yalova tekirdağ iş ara orada bu arada aöfe gir olmadı 4 yıl bitir imkanını bilmiyorum problemliyim demişsin benim aklımdan geçen çözüm bu senin için 21 yaş genç daha hapçısı faça çekeni türlü türlü insan var ve bunların çoğu doğuda ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Nisan 2017; 17:33:19 >
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Başkasının yaptığı iki kat koyar ona en azından babam dersin elin herifi emirler yağdırıp bide sopa atınca dönüşte babanın ellerine sarılırsın kafan karışmış biraz inşallah sağ salim dönersin faydalı olur hayatın için tecrübe edinmiş olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çooook gitmek istiyorsan dilekçe yaz.Şansın artar heleki bu zamanda.Ama gidipte pişman olacaksın o ayrı konu.Doğuda 3 sene görev yapmış biri olarak söylüyorum sana,çarşı iznini unut,telefon çekti çekmedi derdi var.Sürekli alarm derdi var.Pireye kızıpta yorgan yakma,oraya gittiğin zaman bayram geldi izin alayımda eve gideyim yok,sana ne zaman izin yazarlarsa ancak o zaman gidersin.Kavga ettiğin babanı bırak nefret ettiğin insanları bile özlersin.Onuda geçtim sivil yüzü görmeyi özlersin.Bu anlattıklarım terör bölgesi için geçerli.Aylarca üst bölgesinde kalıyorsun görev yok normal askere yani er'e ama hizmet amaçlı üst bölgelerine gönderiliyorsunuz.bir üst bölgesi demek en az 3-6 ay arası en fazla 9 ay.Düşün 9 ay sivil yüzü görmek yok hiç birşey yok.o yüzden ne istediğine dikkat et iyice düşün taşın öyle iste karar ver.Bir dilekçe ile gidersin sorun değil.Hayırlı teskereler şimdiden.

• ailenin pisliği elalemin pisliğinden iyidir.

askerde daha mı iyi olacaksın senin gibi bir sürü psikolojisi bozuklarla aynı yerde ....
  • DH üyesi olduğunu çaktırma konudaki mesajlara bakınca askerde rastlantı olamayacak derecede bir negatif ayrımcılık var dhcilere :D
  • Sivilde baltaya sap olmayan ne kadar adam varsa, onların askerlik anıları güzel geçmiştir ya da askerlik onlar için eğlencelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremDH

Çooook gitmek istiyorsan dilekçe yaz.Şansın artar heleki bu zamanda.Ama gidipte pişman olacaksın o ayrı konu.Doğuda 3 sene görev yapmış biri olarak söylüyorum sana,çarşı iznini unut,telefon çekti çekmedi derdi var.Sürekli alarm derdi var.Pireye kızıpta yorgan yakma,oraya gittiğin zaman bayram geldi izin alayımda eve gideyim yok,sana ne zaman izin yazarlarsa ancak o zaman gidersin.Kavga ettiğin babanı bırak nefret ettiğin insanları bile özlersin.Onuda geçtim sivil yüzü görmeyi özlersin.Bu anlattıklarım terör bölgesi için geçerli.Aylarca üst bölgesinde kalıyorsun görev yok normal askere yani er'e ama hizmet amaçlı üst bölgelerine gönderiliyorsunuz.bir üst bölgesi demek en az 3-6 ay arası en fazla 9 ay.Düşün 9 ay sivil yüzü görmek yok hiç birşey yok.o yüzden ne istediğine dikkat et iyice düşün taşın öyle iste karar ver.Bir dilekçe ile gidersin sorun değil.Hayırlı teskereler şimdiden.

Şu doğu için dilekçe yalanını da kim uydurduysa herkes inanmış Dilekçe ile askerliğinizi doğuda yapamazsınız. Tutupta bu tarz isteklerle komutanlarınızı gereksiz meşgul etmeyin bence. Zaten birliğinize bir görevlendirme falan gelirse istemeseniz de gidersiniz. Son olarak şunu söyleyeyim ; doğuda olsanız bile aktif operasyonlara dahil olmayacak geri hizmette kullanılacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 11 Nisan 2017; 20:32:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Bende 97/3 tertibim. Hocam belki aynı yere düşeriz . Yerler açiklaninca bi görüşelim

Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

Askerliğini aradan çıkarmak her zaman iyidir. Ancak askere gitmediğinden öyle doğuyu istiyorum onu istiyorum demek kolay tabi. Askerliğe başladığında öyle günler geçirebilirsin ki eski günlerini mumla ararsın. Devrecilik ve bunu destekleyen komutan tayfası hayatını zehir etmeye fazlasıyla yeter. Bu aralar herkesin derdi çok büyük zaten kelimelerle tarif edilemiyor. Sevgilisinden ayrılanlar, büte kalanlar, işlemcisi yananlar of of içim daraldı. Bu insanların askeriyeyi mutlaka görmesi lazım.

Hocam keyfe keder dertlenmiyorum ki ben kendimi bildim bileli ailemin durumu böyle sıktı artık anlıyomusun Askerde devrecilik komutan bvaskısı olduğunu zaten adım gibi biliyorum o yüzden doğuda karakol çıksın diyorum ya bu dediklerin hep batıda gerçekleşen adilikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Başkasının yaptığı iki kat koyar ona en azından babam dersin elin herifi emirler yağdırıp bide sopa atınca dönüşte babanın ellerine sarılırsın kafan karışmış biraz inşallah sağ salim dönersin faydalı olur hayatın için tecrübe edinmiş olursun

Ne olacak bilmiyorum hocam gidip görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Düzeldi hocam. Ama aynı sofrada yemek yediği komutanını şehit verdi. Karakollarına saldırı oldu. Ömür boyu unutamayacağı şeyler yaşadı. Askerdeyken sevdiğinden ayrıldı. Sevdiğide şimdi başkasıyla evli. Ayrılma sebebiyse; ben buradan dönemem beni beklemesin.

Berbat şeyler yaşamış üzüldüm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hing Hong

Askere gitmeden once,psikolojik destek almaniz lazim.

Yasadiklarinizdan oturu.

Muhtemelen .

Samimi olmak gerekirse bu yazdıklarım hiç birşey. Ama anlatmasam delirecek gibi oluyorum. Çevremde dinleyecek kimse olmayınca en son çare buraya yazıyorum bazılarıda bunu şaka zannediyor uydurma hikaye zannediyor. Sırf bu yaşananlar yüzünden sağlıklı kararlar alamaz oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

surda askerligi ovenlerin cogu benim canim yandi baskalarinin da cani yansin diyen zatlardir

askerligi yedek subay, subay olarak yapanlardan biliyorum sakin bulasma diyorlar bedelli yapabiliyorsan yap kurtul diyorlar

askerde patates, sogan soyma, bulasik yikama, tuvaletleri-yerleri temizleme, kotumanin bol bol kestaneyi opme, kompleksli ve genelkulturu 0 cavuslarin kompleksini cekme gibi seyleri askerde bol bol yasicaksiniz

senin disarida adam yerine koymadigin biri gelip rutbesi senden yuksek psikolojik iskence yapicak !

ONUN ICIN ASKERLIK YAPMIYORUM !

Gidip görürücez en iyi yaşanyan bilir diye boşa demiyorlar. Ne olacaksa olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akasha_Ether

Çok istiyorsan askeri kariyer düşünebilirsin. Subay-astsubay olmak için belli prosedürler var.

Askerliğin de hastası değilim hocam kalmak gibi bi niyetimde yok sadece hem biran önce bitsin gitsin hemde şu buhrandan kurtulayım istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Sizde uyanık olacaksınız dişinizi göstereceksiniz özellikle acemi birliğinde dikkat edin.

Ezik olmayacan fazlada sivrilmeyecen diyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Ben kara harp okuluna gitmek istedim bu devlet onume 1000 tane engel cikardi ama ayni devlet yasi 18 i gecenleri zorla askere aldirip insanlarin omrunden omur caliyor

Benim amca oglu subay evlerinin bahcesinde kopek diskisi toprliyarak askerligini bitirdi ! burdan pay bic !

Var öyleleri Allah onlardan sakınsın beni. 2 asker bi binbaşını almaya gidiyorlar yarı yolda binbaşı durduruyor arabayı askere git lan şu çöpü yerden al diyor öbür askere emir verip çekip gidiyorlar. Böyle dallamalar var. Yani yapacak birşey yok bedelli ödemem ödeyemem mecbur yapacam o yüzden batı alay komutanlığı değil de doğu sınır karakolu diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialparslan

DH üyesi olduğunu çaktırma konudaki mesajlara bakınca askerde rastlantı olamayacak derecede bir negatif ayrımcılık var dhcilere :D

hadi ya :D
  • Belki yazmistir aekadaslar gormedim ama en cok "Halı"yı ozleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Ne desek boş git gör
    Bingöl'de Kısa dönem 361/1 idim.Bakın son 30 gün kaldıgında hani 2.000 tl ver kalanını yapma deseler koşa koşa verirdim.Sorun Terör vs değil sorun ne kadar sorunlu rdm var ise Doğuya komutan olarak sürülmüş olmaları
    Herif arıza kafayı kırmış doğuya sürmüşler.
    361'den bingölde yapan varsa adını hatırlamadığım bir sınır karakolunda sabahtan akşama kadar erlere duvar ördürüp harç yardıran arıza bir komutanı, şikayet üstüne teftiş heyeti gidiyor askerleri kurtarıyor.Evet kurtarıyor diyoerum çünkü insan insana böyle davranmaz resmen mahvolmuş çocuklar.
    Daha neler anlatırım size ama Askerliğe tovbe edersiniz.
    Doğuda en büyük sorun terör değil bizati komutanlardır(Fetö'den içeri atılanların ve rütbeleri sökülenlerin çoğuda doğuda görev yapanlar olması manidar).inanın operasyon bizim nefes aldıgımız alanlardır.

Cezaevi komutanı olan şahıs oranın sorumlulugunda iken 10-20 tane Pkk'lı cezaevinden kaçıyor.Bakın Teröristler tünel kazıp kaçıyor bu komutan bozuntusunun ruhu duymuyor.Birde üstüne ödül alır gibi Bingöl İl jandarmaya başçavuş olarak atanıyor.Kafayı sıyırmış halde erler baş düşmanı haline gelmiş gibi bok taşıtma,kanalizasyon temizletme,Harfiyattan 7/24 taş toplatma aklınıza gelecek hertürlü eziyeti yaptıgı yetmezmiş gibi önüne gelene"onursuz asker ,ruhsuz asker,Yunan askeri vb"diye aklınca hakaret ediyor.
    Lan ben cezaevi komutanı olacagım benim sorumlulugumdaki 20 'ye yakın terörist tünel kazıp kaçacak ben hala nefes alacağım ama.Kafam sıkarım daha ilk dakikadan.
    Tabi elleri şeyinde 6.000 tl küsür maaş kebab.Operasyona Jöh gidiyor uzman gidiyor bunlar yatıs can sıkıntısında asker ile uğraşıyor.Herifler o akdar rahatkiğ batıya gelmek istemiyor dilekçe üstüne dilekçe yazıyorlar sağa sola
    Ha askerlik bitti hala bulamadım o bölük komutanını bir bulursam kendimi yakma pahasına gırtlagına yapışacagım.O zamandan sözüm var Cehennem olacagım ona
    Ulan benim gibi milliyetçi adamı zıvanadan çıkardıalr Tsk'dan soğuttular
    Git gör o zaman tekrar konuşalım

Şaşkınlıklar içerisinde okudum hocam RDM adamı nasıl komutan yaparlar vay anasını Allah belasını versin öylelelerinin zaten ozaman doğu batı pek fark etmiyor mu yani.

• Arazi şartları kolay değildir. Heleki sıcak bölgedeysen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.