Selamlar. Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden konu dışına açtım. Hatalı ise kusura bakmayın. Ben 2020 yılının yazında üniversiteden mezun oldum. Askerliğimi iki yıl tecil hakkımı kullanarak ertelemek istiyordum ancak bir sorunla karşılaştım. E-devlet'te erteleme bölümüne girince askerlik zaten ertelendiği için yeni bir erteleme işlemi yapılamaz gibi bir hata veriyor. Askerlik durum belgemi sorgulayınca ise 31/12/2026 tarihine kadar askerlik ile ilişiği bulunmamaktadır diyor nedeni ise yazmıyor. Mezun belgem e-devlet sisteminde görünmekte. Konu ile bilgisi olan arkadaşlar var ise beni aydınlatabilirlerse çok mutlu olurum. İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASKERLİK DURUM BELGEM HATALI

-
-
Bence askerlik şubesine gidip durumu bildirebilirsin, ileride sorun olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4Bence askerlik şubesine gidip durumu bildirebilirsin, ileride sorun olabilir.
Düşünüyorum bunu yapmayı ancak bir yandan da gidip gözlerine sokmasam mı acaba diyorum gittiği yere kadar gitsin sonuçta benden kaynaklanan bir hata değil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de aynı. Üşendim askerlik şubeye gitmeye
-
Senden kaynaklı bir hata değil ancak ilerde bunun faturasını devlet sana keser.Türkiye'de yaşadığının farkında değilsin sanırım.İlerde 'Kontrol etseydin' derler,işin içinden çıkarlar üstüne seni suçlu konumuna düşürürler.
En kısa zamanda askerlik şubesine gidip görüş.Eğer hata filan yoksa oradan eline şubeden mühürlü,imzalı bir örneğini al ki elinde delilin olsun.İlerde sorun olursa bunu gösterir 'Ben geldim uyardım.Siz birşey yapmadınız' diyerek kendini savunursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Long NighttSenden kaynaklı bir hata değil ancak ilerde bunun faturasını devlet sana keser.Türkiye'de yaşadığının farkında değilsin sanırım.İlerde 'Kontrol etseydin' derler,işin içinden çıkarlar üstüne seni suçlu konumuna düşürürler.
En kısa zamanda askerlik şubesine gidip görüş.Eğer hata filan yoksa oradan eline şubeden mühürlü,imzalı bir örneğini al ki elinde delilin olsun.İlerde sorun olursa bunu gösterir 'Ben geldim uyardım.Siz birşey yapmadınız' diyerek kendini savunursun.
Yakın zamanda gideyim o zaman. Doğru diyorsun. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X