Kaydımı resmen sildirdim, 97 doğumluyum. Yani askerlik yaşım geldi 21 olduk. Yeni kayıt yapacağım okulun askerlik durum kağıdı isteme ihtimaline karşılık, bu belgeyi askerlik şubesinden mi yoksa E-Devlet üzerinden mi almam gerek. Yani internet ortamından alsam uygun olur mu? Daha önce bunu yapan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Up
Kardeşim, kaydını sildirmene ragmen Aralık sonuna kadar kaçak konumuna düşmezsin.
Çünkü üniversiteler, askerlikle ilgili belgeleri Aralık sonu-Ocak başında Askerlik şubelerine gönderiyor.
Askerlik durum belgesini de ister e-devletten istersen de Askerlik şubesinden alabilirsin.Sana hangisi daha kolay geliyorsa öyle yap.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-565559509
Kardeşim, kaydını sildirmene ragmen Aralık sonuna kadar kaçak konumuna düşmezsin.
Çünkü üniversiteler, askerlikle ilgili belgeleri Aralık sonu-Ocak başında Askerlik şubelerine gönderiyor.
Askerlik durum belgesini de ister e-devletten istersen de Askerlik şubesinden alabilirsin.Sana hangisi daha kolay geliyorsa öyle yap.
Cevap için teşekkürler, yani E-Devlet üzerinden aldığımız kağıt ile askerlik şubesinden alacağımız kağıt aynı işlevi görüyor öyle mi?
Chicago Made
kullanıcısına yanıt
hocam cevabı aldığınızda bana da bildirim atar mısınız
Chicago Made
kullanıcısına yanıt
Tabii ki aynı işlevi görüyor.
Endişe etmeyin.
Teşekkür ederim dostum.
sorusoruyorum123S
kullanıcısına yanıt
Hocam bilgili bir arkadaş cevap verdi konuya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme