Şimdi Ara

Askerlik hastane sevk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aile hekimine gittim, geçmişte ritim bozukluğu için hastaneye gittiğim için sistemden onay veremedi kardiyolojiye sevk etti. Yaşadığım şehrin randevusu da en erken 23 ünde. Özelden veya üniversite hastanelerinden bakılabilir miyim? Birde 23 ünde çalışıyorum izinler falan sıkıntı oluyor. Hadi 23 ünde gittik diyelim onay vermesi ne kadar sürecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geç gördüm umarım halletmişsindir ama sevk kağıdın olduğu zaman herhangi bir randevuya ihtiyacın yok sevk kağıdını gösterip muayene olabiliyorsun. 16 kasımda yoklama işlemlerine başvurdum sevk kağıdı verdiler göğüs cerrahi ve ortopedi doktorlarına göründüm 22 kasım gibi elverişli raporu aldım 23ünde bitti işlemlerim

• İstediğin hastaneye gidebiliyor musun? Ben de bu ay muayene olacağım ve sevkim kesin, bu hastane işi canımı sıkıyor.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt

Hayır, aile hekiminin söylediği hastaneye gitmelisiniz

• Brisbane kullanıcısına yanıt

Bana aile hekimi bir sevk kağıdı vermedi. sistemden ben onayladım ama hastane sevki çıkıyor benle bir işin yok artık devlet hastanesine gideceksin doktor ona göre karar verecek dedi. bende doktora dün gittim. randevusuz sıra veremeyiz dediler. biraz yalvar yakar sağolsun bir doktor yardımcı oldu 3 gibi gel yoğunluk biter bakalım dedi. ekg eko vs baktı 1. derece my var ama çok önemli değil askerliğe elverişlisin ama ben sistemden göremiyorum bir şey şu an normal poliklinik gibi bakınmış sayılırsın dedi rapor yazalım dedi raporu verdi elime başhekimliğe falan imzalattım mühürlettim askerlik şubesine gittim. onlarda hastane sevkin gözüküyor ama sen zaten raporla gelmişsin dedi kağıdı aldı benden imza attırdı tamamdır dedi sistemden girdim başvurumu tamamladım. ayın 26 sında veya 27 sinde parayı yatırsam bir sıkıntı olur mu?

• Teşekkürler.

• merhamet95 M kullanıcısına yanıt

olmaz bence şimdi ben ödeme kesin olarak kaç günde sisteme düşüyor bilmiyorum 1-2 güne düşüyor diyen de var 6 saat sonra düşüyor diyen de var ona göre ayarlarsın kendini. 1-2 gün içinde ödeme yapacağım sana da dm atarım sisteme düştükten sonra istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 14 Aralık 2022; 12:1:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.