Şimdi Ara

askerlik kilo problemi sorunu acil cevap ltfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim boyum 1,83 kilom 126 bugun silus almaya gidecem yoklama muaynesinde kilomla ilgili bi sorun yoktu ancak daha sonra kilo aldım askeri hastaneye mi sevk ederler silüsü verip askerde mi sevk yapılır hava değişimimi verilir nasıl olur bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

• orjnll O kullanıcısına yanıt
    boyunun son iki rakami arti 40 kiloya kadar askere kabul ediyorlar. ondan sonrasi icin bir yil erteleme veriyorlar. Muaf olabilmek icin 3 yil erteleme alman lazim. Bir arkadasimi +45 ten muaf yaptilar.
  • valla hocam ben silusumu aldım artık orda söylicem artı sağlık sorunlarım da var zaten silusde aa arızalı yazmakta galiba kilodan dolayı ancak gerekli prosedür nasıl işler sınır kaçtır muaf myım değilmiyim tam olarak onu öğrenmek istiyorumm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjnll

valla hocam ben silusumu aldım artık orda söylicem artı sağlık sorunlarım da var zaten silusde aa arızalı yazmakta galiba kilodan dolayı ancak gerekli prosedür nasıl işler sınır kaçtır muaf myım değilmiyim tam olarak onu öğrenmek istiyorumm ben

O kiloyla nasıl sağlam raporu verdiler?Askere alınabilmek için maksimum 110 kilo olmanız lazım.İtiraz etseydiniz keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 14 Mart 2014; 0:52:07 >
  • hocam başvuru yaptığımda 110 nun altındayım sonra üzerinden bi 5-6 ay geçti kilo aldım onun için kabul ettiler ne yapabilirim şimdi diye cevap arıyorum askerdeyken durumu anlatsam acaba ne yaparlar sevk mi ederler tekrar beni askeri hastaneye prosedür nasıl işler onu bilmediğim için şimdi sılusu de artık yapacak bişey yok ama vardır bi yolu bi yöntemi
  • Kabul ederler mi bilmem ama belki dilekçe yazarsanız tekrar muayne ederler yada birliğinize katıldığınız zaman hava değişimi alırsınız.
  • Hocam saçmalama ben silusu almisim sen neyin kafasini yasiyorsun anlayamadim ki orda basima bisey gelirse gor bak neler oluyor o senin basina gelen olaylara benzemez sacmalamaktan baska yaptiginiz is yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.