beyler bir sorum olacak, askerden muaf olmak üzereyim göz yüzünden fakat bir sorum var. İleride ben ameliyat olursam lazerle kurtulursam bu sorundan ve ben gönüllü olarak askere gitmek istesem muaf olduktan sonra alırlar mı yoksa geri mi çevirirler??
kardeş göz noların kaç? benidemi muaf ederler onu öğrenmek istiyorum.. iki giz nonu ve iki göz astigmat nonu yazarmısın?
quote:
Orijinalden alıntı: uaugudugu
kardeş göz noların kaç? benidemi muaf ederler onu öğrenmek istiyorum.. iki giz nonu ve iki göz astigmat nonu yazarmısın?
İki gözün dereceleri toplamı 14 ve üzeri ise muaf olabilirsin.
askere gittin de orada muayene oldun da mı muafiyet verdiler
Roland peki benim sol göz 5.50 sağ göz 3.50 sol göz astigmat 2.50 sağ göz astigmat 2.50.. benim durumum ne olur?
quote:
Orijinalden alıntı: uaugudugu
Roland peki benim sol göz 5.50 sağ göz 3.50 sol göz astigmat 2.50 sağ göz astigmat 2.50.. benim durumum ne olur?
hiçbir şey olmaz askerliğe elverişlidir komando olamaz derler en fazla.
niye? toplamı 14 değil mi? birde kilo işi nasıl oluyor onu biliyormusunuz? boy 1.77 kilo 100 bunda sonuç ne olur? ikisinede cevap verebilirseniz sevinirim arkadaşlar..
niye? toplamı 14 değil mi? birde kilo işi nasıl oluyor onu biliyormusunuz? boy 1.77 kilo 100 bunda sonuç ne olur? ikisinede cevap verebilirseniz sevinirim arkadaşlar..
hayır astigmatları hesaplamazlar. senin derecen 8 ediyor muafiyetten çok uzak. ayrıca kiloda da sorun yok.
senin durumun muafiyet gerektirecek gibi değil. gözlerin mesela sağ 7 miyop sol 8 olsa VEYA kilon 120 olsa anca. o kadar basit değil muafiyet.
sana diyecekleri askerliğe elverişlidir komando olamaz.
beyin ameliyatı olmuş arkadaşı bile acemi birliğine aldılar , çocukta anlayış ve tepki vermelerde büyük sıkıntı vardı , acemilikteki komutanımız zorla viziteye çıkardı , ordan heyet askerliğe elverişssiz raporu verdide çocuk öyle çekti gitti ... siz 3.5 - 5 göz bozukluğundan muaf alma peşindeşiniz , yanlış yoldasınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme