Şimdi Ara

Askerlik Sınavı (ALS) Sizce Tutar Mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce 71 puanla bando astsubay okulu tutar mı ? Normalde 65 puan istiyorlar barajı geçtim ama tercih sırasında bandoyu 5'e (en sona) yazmıştım. Diğerleri zaten tutmuyor bari bando tutsa

• Astsubay olma kardeşim, liseyi sivil oku üniversite sinavindan düşük birşey Alsan bile kara harp e gidip subay olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri Lise Sınavı.

Girdiğin sınavın daha ismini bilmiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Askeri Lise Sınavı.

Askeri liseler ile bando astsubay hazirlama okulunda ogrenim gorecek ogrencileri secme sinavi. Al sen de pek biliyorsun gibi degil.
    Ben zamaninda 85 puan yaptim sinavda. Kara hava deniz ve gatf cagirdi. Ancak mulakata gidemedim. Siralama 1200 kusurdu.

Duzenleme : Milleti bu kadar kucuk hatalardan dolayi bozmaya,kotulemeye,kucuk dusurmeye pek meyillisiniz. Sinavin adini bilmis bilmemis ne farkeder ? Adam guzelce soru sormus. Bu yuzden senin agzinin payini vermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Pluie -- 8 Mayıs 2015; 22:35:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin beyler sorun yok @Cal Lightman abi zaten amacım üniversite sınavından yırtmak yoksa askerlik kiiim ben kim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cal Lightman

Astsubay olma kardeşim, liseyi sivil oku üniversite sinavindan düşük birşey Alsan bile kara harp e gidip subay olabilirsin

Detaylı acıklama var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn1020

quote:

Askeri Lise Sınavı.

Askeri liseler ile bando astsubay hazirlama okulunda ogrenim gorecek ogrencileri secme sinavi. Al sen de pek biliyorsun gibi degil.
    Ben zamaninda 85 puan yaptim sinavda. Kara hava deniz ve gatf cagirdi. Ancak mulakata gidemedim. Siralama 1200 kusurdu.

Duzenleme : Milleti bu kadar kucuk hatalardan dolayi bozmaya,kotulemeye,kucuk dusurmeye pek meyillisiniz. Sinavin adini bilmis bilmemis ne farkeder ? Adam guzelce soru sormus. Bu yuzden senin agzinin payini vermek istedim.

Kendi donemimde -4 yil oncesi- 91 puan aldim. Matematik full, fen 1 yanlisti. Turkce ve sosyali tam net hatirlamiyorum hangisinden kacar yanlisimin oldugunu ama 8 yanlisim varmis iste ikisinden de. 100 soru sorulurdu, her dogru cevap 1 puandi. Sinava girmeden once tek tercih yapmistim, Isiklar Hava Lisesi. Cok rahat kazandim, mulakata gittim. Gozum miyop astigmat oldugundan sagligi gecemedim elendim. Ufacik beyninle laf yapiyorsun karsindakini bil de konus. 85 puani bir nane zannediyor. Allah bilir daha anadolu lisesine gidiyorsundur/anadolu lisesi mezunusundur.

Edit: Agzimin payini vermismis. Guldurdun. Blokluyorum, Iq seviyesi bir ya da iki basamakli insanlari muhattap almiyorum. Sana verecegim ilk ve son cevap bu. Iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 9 Mayıs 2015; 0:23:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

quote:

Orijinalden alıntı: Cal Lightman

Astsubay olma kardeşim, liseyi sivil oku üniversite sinavindan düşük birşey Alsan bile kara harp e gidip subay olabilirsin

Detaylı acıklama var mı?

Anlamadım ne açıklaması ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkn1020

quote:

Askeri Lise Sınavı.

Kendi donemimde -4 yil oncesi- 91 puan aldim. Matematik full, fen 1 yanlisti. Turkce ve sosyali tam net hatirlamiyorum hangisinden kacar yanlisimin oldugunu ama 8 yanlisim varmis iste ikisinden de. 100 soru sorulurdu, her dogru cevap 1 puandi. Sinava girmeden once tek tercih yapmistim, Isiklar Hava Lisesi. Cok rahat kazandim, mulakata gittim. Gozum miyop astigmat oldugundan sagligi gecemedim elendim. Ufacik beyninle laf yapiyorsun karsindakini bil de konus. 85 puani bir nane zannediyor. Allah bilir daha anadolu lisesine gidiyorsundur/anadolu lisesi mezunusundur.

Edit: Agzimin payini vermismis. Guldurdun. Blokluyorum, Iq seviyesi bir ya da iki basamakli insanlari muhattap almiyorum. Sana verecegim ilk ve son cevap bu. Iyi geceler.

85 puan aldim diye sana bir sey demiyorum zaten anlama ozurlu de degilim seni gibi ;)
    Arkadasa diyorum 85 puanla beni tip cagirmis seni 71 le bando mu cagirmayacak ?
    Senin gibi toplumu kotuleyen ve herkesin nefret ettigi Turk halkinin yobaz kismindan igreniyorum.
    Benim sana verecegim cevap bu. Zamaninda sbs de 472 puan yaptim konya meram anadolu yaz cikar. Konyanin en iyi anadolu lisesidir maden hakettin al sana anadolu lisesi. Senin gibi kendini iq sunu yuksek sanip da beyni fareninkinden farksiz olanlara da ayri bir saygim var. Benden de bu kadar hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: TTengilimoglu

Sakin beyler sorun yok @Cal Lightman abi zaten amacım üniversite sınavından yırtmak yoksa askerlik kiiim ben kim :D

Kardeşim ben de diyorum ki öyle calismana gerek kalmaZ çok düşük puanla alıyorlar liseden sonra. lisede rahat olursun hem, hem de ast değil üst olursun

• Oo Meram Anadolu Lisesi.Bende o okulda okuyorum (2.sınıf) da siz mezun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner01

Oo Meram Anadolu Lisesi.Bende o okulda okuyorum (2.sınıf) da siz mezun musunuz?

Mezun olduk hocam.

• Asker olma

Not. Senin icin login oldum

• Beyler konuyu baltalamayalım lütfen altı üstü birkaç yanlış kelime birbirimizin kalbini kırmaya değmez. Bu arada cevaplarınız için teşşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.