Şimdi Ara

Askerlik şubesine gitmeme gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi edevlette askerlik tecil sürem 31 aralık 2018e kadar görünüyordu.

Ben yeni aof lisans mezunu oldum.

Hala o tarihe kadar tecilli görünüyor sitede.

Şimdi bir de ikinci üniye kaydoldum aofte önlisans.

Tecil işlemi otomatikman devam ediyor değil mi yani askerlik şubesine gitmeme gerek yok? Bazıları lisans mezunu olunca gitmek lazım tekrardan iki yıl tecil için başka işlemler var diyordu da ondan sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lisans sonrası yüksek lisans yapmıyorsan askerliğini tecil ettiremiyordun.değiştirmedilerse durum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

lisans sonrası yüksek lisans yapmıyorsan askerliğini tecil ettiremiyordun.değiştirmedilerse durum böyle

Adam önlisansa kaydoldum diyor sen tecil hakkı yok diyorsun.. Yüreğine indireceksin çocuğun . Herhangi bir lisans ve önlisansa kayıt olunması ve kayıt dönemlerini takip ederek gerekli harçların yatırılması durumunda 30 yaşından gün alınan yılın Ekim ayının sonuna kadar askerlik şubesine gidilmesine gerek yoktur, askerlik tecil belgesi kurumlar tarafından askerlik şubelerine gönderilir. Ön lisansta 4, lisansta ise 7 yıl öğrencilik hakkınız vardır. 30 yaşından gün aldıktan sonra 35 yaşına kadar tecil ettirmek için ise doktora veya herhangi bir yüksek lisans programına kaydolmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

lisans sonrası yüksek lisans yapmıyorsan askerliğini tecil ettiremiyordun.değiştirmedilerse durum böyle

iyi de lisans yeni bitti, neye kaydolursam kaydolayim 2 yıl daha tecil hakkım var. lisans mezunlarına tanınan ekstra 2 yıllık tecil hakkıdır bu.

bu arada şubeyi aradım, gerekli belgelerle gelmem gerektiğini söylediler 2 yıl daha tecil hakkını kullanabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicideRelated -- 27 Eylül 2016; 16:19:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.