Şimdi Ara

ASKERLİK ŞUBESİNE(gülmeyen kalmasın diye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Askerlik Şubesine,

Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz..
    Şu günlerde askerliğe çağırılacağım. Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum kız ile evlendi. Böylelikle Babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için.. Hanımımın ve benim gecen sene bir oğlumuz oldu.
    Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da
    eniştesi. Bir de üveyannemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu.
    Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu.. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende Eşimin Kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.
    Kısacası kendimin büyükbabasıyım.. Sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda Baba, Oğul ve Torun aynı zamanda askerlik yapamazlar..

Saygılarımla..

Not: Psikolojik rahatsizliklardan ve (!) Ailedeki dengesizliklerden
    dolayı bu genç adam askerlikten men edilmiştir.. (Dosyasına bu şekilde işlenmiş...)

• da konu yanlış yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorro_21

--------------------------------------------------------------------------------

Askerlik Şubesine,

Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz..
    Şu günlerde askerliğe çağırılacağım. Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum kız ile evlendi. Böylelikle Babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için.. Hanımımın ve benim gecen sene bir oğlumuz oldu.
    Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da
    eniştesi. Bir de üveyannemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu.
    Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu.. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende Eşimin Kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.
    Kısacası kendimin büyükbabasıyım.. Sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda Baba, Oğul ve Torun aynı zamanda askerlik yapamazlar..

Saygılarımla..

Not: Psikolojik rahatsizliklardan ve (!) Ailedeki dengesizliklerden
    dolayı bu genç adam askerlikten men edilmiştir.. (Dosyasına bu şekilde işlenmiş...)

Zuhhhahah Yarıldım

• yarıldım kardeşim çatlıyasın emi
  • güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

da konu yanlış yer
    Biraz karışık yarısından sora okumadım
  • hikaye gibi geldi bana böyle bişeyin pekde mümkün olucağını sanmam (tabi formalite icabı deilse)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli askerlik kaç gün ??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

da konu yanlış yer
    quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

da konu yanlış yer

şikayet butonları boş yere durmuor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

hikaye gibi geldi bana böyle bişeyin pekde mümkün olucağını sanmam (tabi formalite icabı deilse)
  • zuahahahahahaahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sérd@r

hikaye gibi geldi bana böyle bişeyin pekde mümkün olucağını sanmam (tabi formalite icabı deilse)
    Nınısının Nınısı xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain

guzelmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Alıntıları Göster
    Sandalyeden düştüm bu ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr

Sandalyeden düştüm bu ne ya

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BozkurtH

Alıntıları Göster
    llollllllllllllllllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: BozkurtH

Alıntıları Göster
    güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicoise

güzeldi

Alıntıları Göster
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince0fDarknes

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Alıntıları Göster
    mükemmel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZiGo_

mükemmel :D

Alıntıları Göster
    bu ne yaw kafayı karıştırıo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.